Quote (Leothyr @ 30 Oct 2011 14:08)
Wyglądają na ciepłe, są takie?
Yup, kupilem je na zime. Co prawda nie maja specjalnie typowo zimowej podeszwy, ale sa lekkie no i cieple

Quote (HillOvCypress @ 30 Oct 2011 15:02)
musza sie swietnie prezentowac w polaczeniu z wlosami na zelu, kolczykiem w brwii i spodniami a'la maxkarim z cipo bax, obowiazkowo schowanymi do owej pary nowiutkich buciszy. brzmi elegancko jednak nie moj styl, wrecz wstydzilbym sie ich zalozyc, chyba ze do luznych spodni ktorymi moglbym je zakryc. no i fajnie, ze podales zrodlo oraz cene, teraz kazdy kto gustuje w podobnych wie gdzie je kupic

Mam troche inne zdanie tutaj. Dla mnie wiekszym wstydem jest ubieranie sie w 'sportowy stroj' a'la tanie szeleszczace spodenki nike, podrobiona polowka lacoste, czarne poniszczone adidasy i biale skarpetki podciagniete do polowy lydki, z czego znaczna wiekszosc kupiona na jarmarku. Coz, kazdy ma wlasny gust i nie bede sie klocil w tej kwestii. Mi sie spodobaly w kilku aspektach wiec sie na nie zdecydowalem, tym bardziej ze mam za duzo butow z malo wyraznymi kolorami (biale, czarne itd.)
Quote (arabb @ 30 Oct 2011 15:16)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
xxxxxxxxxxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!