Quote (RoGh @ 31 Jan 2011 14:50)
Jest wielu, ktorzy w pilke graja dobrze, trzeba ich jakos odrozniac od siebie i patrzec tez na inne aspekty ich gry, nie tylko na ilosc goli czy asyst. Nie mowie oczywiscie, ze dobry pilkarz to ten, ktory ma zone i trojke dzieci i jest wierny, a zly to typ, ktory zadaje sie ze szmatami.
Kibice maja to do siebie, ze zyja dniem, a w ostatnich latach kibice Realu nie maja za bardzo nad czym sie spuszczac, zenada w lidze mistrzow ( i to zenada przez duze Ż, bo ile razy mozna odpadac w 1/8 LM ? ), brak dominacji w primera ( bo przeciez zarowno kibic Realu jak i Barcy tego oczekuje ), w pucharze krola tez kaszana nieslychana.
Pamietam czasy galaktycznych madrit, wtedy to byl spust
OJEZU NAJLEPSI NA GLOBIE, RONALDO BEKAM FIGO ZIDANE RAZEM, SIKAM. Nie pamietasz?To chyba każdy pamięta

wtedy pewnie 3/4 kibiców barcy kibicowało realowi

Wiadomo, że odbudowanie realu na taki jak był kiedyś nie jest proste(jakieś zmiany trenerów itp co chwile), a wrzucanie dodatkowych piłek na boisko podczas gdy real prowadzi jakaś akcje nie pomaga, tak samo rzucanie butelkami w Casillasa... Każdy klub czasem przegrywa. Ale jak przegra np arsenal czy chelse (a są tu ich kibice na pewno) to nikt nie robi na nich, na klub, trenera i na graczy napinki

Quote (SleepNowInThe Fire @ 31 Jan 2011 14:54)
co jak co ale piłkarzem jest świetnym, do tego z dużym zaangażowaniem (podobno na treningi przychodzi jako jeden z pierwszych i jako jeden z ostatnich je opuszcza)
jemu jako jedynemu obok Casillasa i Alonso zależy na tym aby ten klub coś osiągnął, żeby jakies trofeum ustrzelić
reszta tak naprawdę ma na to wyjebane, ważne żeby kapucha na konto wpływała, tak mi się wydaję przynajmniej ~~
Gdzies widziałem filmik jak opowiada o treningach. Mówił, że zjawia się jako pierwszy zawsze.

W jakims wywiadzie z Dudkiem, opowiadał, że te swoje wolne też cwiczy i zostaje długo po treningach, a Dudek razem z nim. A co do drugiego zdania to chyba masz racje. :< Wczoraj było widać niezłe wkurwienie na twarzy Casillasa ;p
Quote (SleepNowInThe Fire @ 31 Jan 2011 14:54)
o Raulu zapomniałeś

jeszcze Carlos

Quote (imnoise @ 31 Jan 2011 15:02)
a co do krystyny, to wlasnie jego gra na boisku przyprawia o mdłości.
wiadomka, ty grasz lepiej. co z tego że jest jednym z najlepszych piłkarzy.
Quote (CoD_id @ 31 Jan 2011 15:06)
Co do Ronaldo - personalnie strasznie go nie lubie. Wkurwiaja mnie jego faule, jego placz itd itd. Zawsze tak było, jeszcze w ManU i teraz kiedy gra w Realu. Ale to co wycznia na boisku jest wielkie.
Ale jeszcze bardziej nie lubie Messiego. Wkurwiaja mnie tacy ludzie bez jajec, przez media kreowani na świętoszków, bóg wie kogo jeszcze. Dla mnie zajebisty gość nie powinien byc grzecznym i pokornym. I jak dla mnie nie można wybrac jednego z nich jako najlepszego. Obaj sa genialni, ale roznia sie stylem gry.
Czyli znasz ronaldo personalnie? Ok, nieźle. Wkurzają cie jego foule, oja

szkoda, że on fouluje raz, no może dwa na mecz, a sam jest foulowany x razy wiecej, ale ok.
This post was edited by sleeperek on Jan 31 2011 08:14am