d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Piłka Nożna > Temat Oficjalny
Prev13613623633643655001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 28,575.00
Jan 31 2011 07:11am
Quote (sleeperek @ 31 Jan 2011 15:00)
lol, ale pierdolenie ^_^ jakos nikt nie hejtował jak ronaldo jak był w najlepszym klubie na swiecie, czyli manu. płaczcie rzeke :|

Jestes spiacy czy slepy? Nikt nie hejtowal ronaldo jak byl w manu? A mi sie wydaje, ze niewiele mniej osob go hejtowalo, ja bylem wsrod jego hejtersow juz wtedy, wiec nie mam sobie pod tym katem nic do zarzucenia.
Nie lubie go permanetnie, jeszcze ze starych czasow jego wystepow na euro 2004 bodajze.
Placze rzeke, ale nad fanami boskiego chrisa, nie wiem jak taki zblazowany typ moze byc przez kogos lubiany, a niektorzy przeciez maja go nawet za idola i wzor do nasladowania :O
Member
Gold: 88.00
Jan 31 2011 07:36am
Quote (RoGh @ 31 Jan 2011 14:11)
Jestes spiacy czy slepy? Nikt nie hejtowal ronaldo jak byl w manu? A mi sie wydaje, ze niewiele mniej osob go hejtowalo, ja bylem wsrod jego hejtersow juz wtedy, wiec nie mam sobie pod tym katem nic do zarzucenia.
Nie lubie go permanetnie, jeszcze ze starych czasow jego wystepow na euro 2004 bodajze.
Placze rzeke, ale nad fanami boskiego chrisa, nie wiem jak taki zblazowany typ moze byc przez kogos lubiany, a niektorzy przeciez maja go nawet za idola i wzor do nasladowania :O

nadal nie rozumiem tego hejtu. w piłke gra dobrze? tak. a to jak wygląda czy jak się zachowuje w życiu poza stadionem to w sumie mało mnie obchodzi :<
a co do fanów, to imo są tacy sami jak fani barcy, tylko chyba, fajni realu oczywko, mniej się spuszczają nad swoim klubem, ale to takie moje małe spostrzeżenie.
Member
Gold: 28,575.00
Jan 31 2011 07:50am
Quote (sleeperek @ 31 Jan 2011 15:36)
nadal nie rozumiem tego hejtu. w piłke gra dobrze? tak. a to jak wygląda czy jak się zachowuje w życiu poza stadionem to w sumie mało mnie obchodzi :<
a co do fanów, to imo są tacy sami jak fani barcy, tylko chyba, fajni realu oczywko, mniej się spuszczają nad swoim klubem, ale to takie moje małe spostrzeżenie.

Jest wielu, ktorzy w pilke graja dobrze, trzeba ich jakos odrozniac od siebie i patrzec tez na inne aspekty ich gry, nie tylko na ilosc goli czy asyst. Nie mowie oczywiscie, ze dobry pilkarz to ten, ktory ma zone i trojke dzieci i jest wierny, a zly to typ, ktory zadaje sie ze szmatami.
Kibice maja to do siebie, ze zyja dniem, a w ostatnich latach kibice Realu nie maja za bardzo nad czym sie spuszczac, zenada w lidze mistrzow ( i to zenada przez duze Ż, bo ile razy mozna odpadac w 1/8 LM ? ), brak dominacji w primera ( bo przeciez zarowno kibic Realu jak i Barcy tego oczekuje ), w pucharze krola tez kaszana nieslychana. Pamietam czasy galaktycznych madrit, wtedy to byl spust ;) OJEZU NAJLEPSI NA GLOBIE, RONALDO BEKAM FIGO ZIDANE RAZEM, SIKAM. Nie pamietasz?
Member
Gold: 17.16
Jan 31 2011 07:54am
Quote (Westo @ 31 Jan 2011 08:45)
mozliwe ale gdzie ? CITY ? ja to czuje tak , jeszcze 2-3 mecze w ktorych Mou straci punkty i oznajmi ze lige odpuszcza i skupie sie na LM , a tam fatum 1/8 i poleca na morde z lyonem , noo i jeszcze puchar krola ale tam gwarantowane wpier_dol od Barcy :)

skupienie sie na LM i CDR to nie jest głupi pomysł, nie sądzę tez by Jose tak łatwo odpuścił
jeśli przejdą 1/8 i nie daj boże wygrają puchar (będzie tylko jeden mecz w finale więc wszystko może się zdarzyć) Mou będzie mógł z czystym sumieniem ogłosić sezon za udany
pozostaje tylko kwestia GD w Madrycie, Real nie mógłby dac tam takie plamy jak ostatnio

Quote (sleeperek @ 31 Jan 2011 13:36)

co jak co ale piłkarzem jest świetnym, do tego z dużym zaangażowaniem (podobno na treningi przychodzi jako jeden z pierwszych i jako jeden z ostatnich je opuszcza)
jemu jako jedynemu obok Casillasa i Alonso zależy na tym aby ten klub coś osiągnął, żeby jakies trofeum ustrzelić
reszta tak naprawdę ma na to wyjebane, ważne żeby kapucha na konto wpływała, tak mi się wydaję przynajmniej ~~

Quote (RoGh @ 31 Jan 2011 13:50)
Jest wielu, ktorzy w pilke graja dobrze, trzeba ich jakos odrozniac od siebie i patrzec tez na inne aspekty ich gry, nie tylko na ilosc goli czy asyst. Nie mowie oczywiscie, ze dobry pilkarz to ten, ktory ma zone i trojke dzieci i jest wierny, a zly to typ, ktory zadaje sie ze szmatami.
Kibice maja to do siebie, ze zyja dniem, a w ostatnich latach kibice Realu nie maja za bardzo nad czym sie spuszczac, zenada w lidze mistrzow ( i to zenada przez duze Ż, bo ile razy mozna odpadac w 1/8 LM ? ), brak dominacji w primera ( bo przeciez zarowno kibic Realu jak i Barcy tego oczekuje ), w pucharze krola tez kaszana nieslychana. Pamietam czasy galaktycznych madrit, wtedy to byl spust ;) OJEZU NAJLEPSI NA GLOBIE, RONALDO BEKAM FIGO ZIDANE RAZEM, SIKAM. Nie pamietasz?

o Raulu zapomniałeś :)

Quote (sleeperek @ 31 Jan 2011 14:00)
To chyba każdy pamięta :D wtedy pewnie 3/4 kibiców barcy kibicowało realowi;)
Wiadomo, że odbudowanie realu na taki jak był kiedyś nie jest proste(jakieś zmiany trenerów itp co chwile), a wrzucanie dodatkowych piłek na boisko podczas gdy real prowadzi jakaś akcje nie pomaga. Każdy klub czasem przegrywa. Ale jak przegra np arsenal czy chelse (a są tu ich kibice na pewno) to nikt nie robi na nich, na klub, trenera i na graczy napinki ;)

dobrze że znajdowałem się w tej 1/4
uff
jeszcze dodaj do tego lasery w oczach Krysi i stonkę ziemniaczaną, wtedy będziemy mieli pełen wachlarz przyczyn porażek Realu

This post was edited by SleepNowInThe Fire on Jan 31 2011 08:08am
Member
Gold: 88.00
Jan 31 2011 08:00am
Quote (RoGh @ 31 Jan 2011 14:50)

To chyba każdy pamięta :D wtedy pewnie 3/4 kibiców barcy kibicowało realowi ;)
Wiadomo, że odbudowanie realu na taki jak był kiedyś nie jest proste(jakieś zmiany trenerów itp co chwile), a wrzucanie dodatkowych piłek na boisko podczas gdy real prowadzi jakaś akcje nie pomaga, tak samo rzucanie butelkami w Casillasa... Każdy klub czasem przegrywa. Ale jak przegra np arsenal czy chelse (a są tu ich kibice na pewno) to nikt nie robi na nich, na klub, trenera i na graczy napinki ;)

Quote (SleepNowInThe Fire @ 31 Jan 2011 14:54)
co jak co ale piłkarzem jest świetnym, do tego z dużym zaangażowaniem (podobno na treningi przychodzi jako jeden z pierwszych i jako jeden z ostatnich je opuszcza)
jemu jako jedynemu obok Casillasa i Alonso zależy na tym aby ten klub coś osiągnął, żeby jakies trofeum ustrzelić
reszta tak naprawdę ma na to wyjebane, ważne żeby kapucha na konto wpływała, tak mi się wydaję przynajmniej ~~

Gdzies widziałem filmik jak opowiada o treningach. Mówił, że zjawia się jako pierwszy zawsze. ^_^ W jakims wywiadzie z Dudkiem, opowiadał, że te swoje wolne też cwiczy i zostaje długo po treningach, a Dudek razem z nim. A co do drugiego zdania to chyba masz racje. :< Wczoraj było widać niezłe wkurwienie na twarzy Casillasa ;p

Quote (SleepNowInThe Fire @ 31 Jan 2011 14:54)
o Raulu zapomniałeś :)

jeszcze Carlos ^_^

Quote (imnoise @ 31 Jan 2011 15:02)
a co do krystyny, to wlasnie jego gra na boisku przyprawia o mdłości.

wiadomka, ty grasz lepiej. co z tego że jest jednym z najlepszych piłkarzy.

Quote (CoD_id @ 31 Jan 2011 15:06)
Co do Ronaldo - personalnie strasznie go nie lubie. Wkurwiaja mnie jego faule, jego placz itd itd. Zawsze tak było, jeszcze w ManU i teraz kiedy gra w Realu. Ale to co wycznia na boisku jest wielkie.
Ale jeszcze bardziej nie lubie Messiego. Wkurwiaja mnie tacy ludzie bez jajec, przez media kreowani na świętoszków, bóg wie kogo jeszcze. Dla mnie zajebisty gość nie powinien byc grzecznym i pokornym. I jak dla mnie nie można wybrac jednego z nich jako najlepszego. Obaj sa genialni, ale roznia sie stylem gry.

Czyli znasz ronaldo personalnie? Ok, nieźle. Wkurzają cie jego foule, oja :( szkoda, że on fouluje raz, no może dwa na mecz, a sam jest foulowany x razy wiecej, ale ok.

This post was edited by sleeperek on Jan 31 2011 08:14am
Member
Gold: 0.01
Warn: 60%
Jan 31 2011 08:02am
Quote (sleeperek @ 31 Jan 2011 15:36)

ostatnio fani realu mają mało powodów do spuszczania się ze szczęścia.
a co do krystyny, to wlasnie jego gra na boisku przyprawia o mdłości.
Member
Gold: 0.00
Jan 31 2011 08:04am
najlepsze ze w tym temacie postuje bodaj jeden fan realu a reszta to fani barcy ktorzy nabijaja sie z ronaldo i poczynan realu. dajcie sobie troche luzu chlopaki i pogadajcie o barcy juz lepiej. takiemu ronaldo tez pewnie smutno teraz jest a wy ich dobijacie :(
Member
Gold: Locked
Warn: 100%
Jan 31 2011 08:06am
RoGh ta dominacja wydaje mi sie strasznie naciagana. Fakt, od 2 lat nie mamy mistrza, w tym roku sam juz polozylem kreske na tym tytule, ale:

# Primera División 2000/2001 – Real Madryt – Deportivo La Coruna – Real CD Mallorca
# Primera División 2001/2002 – Valencia CF – Deportivo La Coruna – Real Madryt
# Primera División 2002/2003 – Real Madryt – Real Sociedad San Sebastian – Deportivo La Coruna
# Primera División 2003/2004 – Valencia CF – FC Barcelona – Deportivo La Coruna
# Primera División 2004/2005 – FC Barcelona – Real Madryt – Villarreal CF
# Primera División 2005/2006 – FC Barcelona – Real Madryt – Valencia CF
# Primera División 2006/2007 – Real Madryt – FC Barcelona – Sevilla FC
# Primera División 2007/2008 – Real Madryt – Villarreal CF – FC Barcelona
# Primera División 2008/2009 – FC Barcelona – Real Madryt – Sevilla FC
# Primera División 2009/2010 – FC Barcelona – Real Madryt – Valencia CF

Wkleiłem ostatnie 10 lat bo Barca jest podobno najlepsza druzyna dekady.
Więc prosty rachunek - 4:4
Miejsca na podium - 5:3

Liga Mistrzów:
# 2000 Hiszpania Real Madryt
# 2001 Niemcy Bayern Monachium
# 2002 Hiszpania Real Madryt
# 2003 Włochy AC Milan
# 2004 Portugalia FC Porto
# 2005 Anglia Liverpool F.C.
# 2006 Hiszpania FC Barcelona
# 2007 Włochy AC Milan
# 2008 Anglia Manchester United F.C.
# 2009 Hiszpania FC Barcelona
# 2010 Włochy Inter Mediolan

Liga Mistrzów w ostaniej dekadzie 2:2, a najlepsza druzyna imo byl Milan 2*win, 1 przegrany finał.
Posiłkowałem sie Wikipedia, az tyle nie potrafie zapamietac.

Co do Ronaldo - personalnie strasznie go nie lubie. Wkurwiaja mnie jego faule, jego placz itd itd. Zawsze tak było, jeszcze w ManU i teraz kiedy gra w Realu. Ale to co wycznia na boisku jest wielkie.
Ale jeszcze bardziej nie lubie Messiego. Wkurwiaja mnie tacy ludzie bez jajec, przez media kreowani na świętoszków, bóg wie kogo jeszcze. Dla mnie zajebisty gość nie powinien byc grzecznym i pokornym. I jak dla mnie nie można wybrac jednego z nich jako najlepszego. Obaj sa genialni, ale roznia sie stylem gry.
Member
Gold: 17.16
Jan 31 2011 08:14am
Quote (CoD_id @ 31 Jan 2011 14:06)
RoGh ta dominacja wydaje mi sie strasznie naciagana. Fakt, od 2 lat nie mamy mistrza, w tym roku sam juz polozylem kreske na tym tytule, ale:

# Primera División 2000/2001 – Real Madryt – Deportivo La Coruna – Real CD Mallorca
# Primera División 2001/2002 – Valencia CF – Deportivo La Coruna – Real Madryt
# Primera División 2002/2003 – Real Madryt – Real Sociedad San Sebastian – Deportivo La Coruna
# Primera División 2003/2004 – Valencia CF – FC Barcelona – Deportivo La Coruna
# Primera División 2004/2005 – FC Barcelona – Real Madryt – Villarreal CF
# Primera División 2005/2006 – FC Barcelona – Real Madryt – Valencia CF
# Primera División 2006/2007 – Real Madryt – FC Barcelona – Sevilla FC
# Primera División 2007/2008 – Real Madryt – Villarreal CF – FC Barcelona
# Primera División 2008/2009 – FC Barcelona – Real Madryt – Sevilla FC
# Primera División 2009/2010 – FC Barcelona – Real Madryt – Valencia CF

Wkleiłem ostatnie 10 lat bo Barca jest podobno najlepsza druzyna dekady.
Więc prosty rachunek - 4:4
Miejsca na podium - 5:3

Liga Mistrzów:
# 2000 Hiszpania Real Madryt
# 2001 Niemcy Bayern Monachium
# 2002 Hiszpania Real Madryt
# 2003 Włochy AC Milan
# 2004 Portugalia FC Porto
# 2005 Anglia Liverpool F.C.
# 2006 Hiszpania FC Barcelona
# 2007 Włochy AC Milan
# 2008 Anglia Manchester United F.C.
# 2009 Hiszpania FC Barcelona
# 2010 Włochy Inter Mediolan

Liga Mistrzów w ostaniej dekadzie 2:2, a najlepsza druzyna imo byl Milan 2*win, 1 przegrany finał.
Posiłkowałem sie Wikipedia, az tyle nie potrafie zapamietac.

jemu raczej chodziło o styl jakim gra i wygrywa swoje trofea Barcelona
styl, który jak przyznasz sam piorunujący, ciężki do podrobienia nawet dla Galacticos
w sezonie 2006/2007 to raczej Barcelona przegrała tytuł niż Real go wygrał
Member
Gold: 3,000.05
Jan 31 2011 08:17am
Quote (SleepNowInThe Fire @ Jan 31 2011 02:14pm)
jemu raczej chodziło o styl jakim gra i wygrywa swoje trofea Barcelona
styl, który jak przyznasz sam piorunujący, ciężki do podrobienia nawet dla Galacticos
w sezonie 2006/2007 to raczej Barcelona przegrała tytuł niż Real go wygrał

styl mieli dobry szczegolnie w rewanzu z chelsea kiedy ovebro czy jak mu tam bylo sedziowal ;) ogolnie liczy sie efekt wiec kazdy normalny woli 1 miejsce z chujowym stylem niz 2 miejsce po super popisach
Go Back To Polska Topic List
Prev13613623633643655001Next
Closed New Topic New Poll