d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Polityka > Temat Oficjalny
Prev135363738391426Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,523.49
Nov 20 2014 06:43am
Quote (TheFirstJesusKun @ 20 Nov 2014 10:41)
Pare miesiecy temu kazdy byl reptilianinem, dzisiaj kazdy jest zydomasonem. Za pare miesiecy stana sie kims innym, po prostu trzeba ignorowac.

ej ja dalej jestem reptilianinem
Member
Gold: 1,355.00
Nov 20 2014 06:45am
Quote (TheFirstJesusKun @ Nov 20 2014 12:37pm)
To zle rozumiesz, ale bardzo bawia mnie twoje "argumenty". Nie od dzis wiadomo, ze ludzie o niskiej inteligencji natychmiastowo reaguja agresja w takich sytuacjach.

Rozumiem, że wstydzisz się napisać ile masz lat? Chętnie bym się z Tobą spotkał i porozmawiał w cztery oczy i wtedy ocenilibyśmy kto ma jaki poziom inteligencji. Wyprzedzając Twoje myśli - nie, nie napierdalałbym Cię w ryj.
Member
Gold: 500.00
Nov 20 2014 06:48am
Quote (yo11 @ Nov 20 2014 01:45pm)
Rozumiem, że wstydzisz się napisać ile masz lat? Chętnie bym się z Tobą spotkał i porozmawiał w cztery oczy i wtedy ocenilibyśmy kto ma jaki poziom inteligencji. Wyprzedzając Twoje myśli - nie, nie napierdalałbym Cię w ryj.

Quote (yo11 @ Nov 20 2014 01:45pm)

mati ma chyab z 24 albo 25 lat.
Member
Gold: 2,000.00
Nov 20 2014 06:49am
Banned
Gold: 133.00
Warn: 20%
Nov 20 2014 06:51am
Quote (yo11 @ 20 Nov 2014 13:45)

Niebezpiecznie zblizam sie do wieku 24 lat, a ty wciaz wierzysz w artykuly niepoparte absolutnie zadnymi dowodami z cytatami w stylu „ZASADA SPRAWIEDLIWOŚCI nakazuje nam SOLIDARNOŚĆ z IZRAELEM (…) NIE MOŻEMY jednak ZAMYKAĆ oczu na to, PO CZYJEJ STRONIE jest RACJA w tym KONFLIKCIE. TĄ STRONĄ jest IZRAEL” !!!

- Artur Zawisza

Ja jestem sklonny uwierzyc w artykuly, ktore sa poparte nagraniami filmowymi z danymi cytatami, czy ewentualnie oficjalnymi danymi z towarzystwa genealogicznego, jezeli oskarzamy kogos o korzenie zydowskie/rosyjskie/reptiljanskie/whatever. Nie twierdze, ze ten artykul i inne jemu podobne to klamstwo, ale nie ma tam zadnego dowodu, ktory by mnie przekonal do tego, ze to prawda. W internecie kazdy moze napisac co chce, a ludzie twojego pokroju w to uwierza, bo tak im akurat wygodnie i lubia teorie spiskowe. Ja preferuje suche fakty, a nie dziennikarska wyobraznie.
Member
Gold: 373.32
Warn: 10%
Nov 20 2014 07:10am
Quote (TheFirstJesusKun @ Nov 20 2014 12:51pm)
Niebezpiecznie zblizam sie do wieku 24 lat, a ty wciaz wierzysz w artykuly niepoparte absolutnie zadnymi dowodami z cytatami w stylu „ZASADA SPRAWIEDLIWOŚCI nakazuje nam SOLIDARNOŚĆ z IZRAELEM (…) NIE MOŻEMY jednak ZAMYKAĆ oczu na to, PO CZYJEJ STRONIE jest RACJA w tym KONFLIKCIE. TĄ STRONĄ jest IZRAEL” !!!

- Artur Zawisza

Ja jestem sklonny uwierzyc w artykuly, ktore sa poparte nagraniami filmowymi z danymi cytatami, czy ewentualnie oficjalnymi danymi z towarzystwa genealogicznego, jezeli oskarzamy kogos o korzenie zydowskie/rosyjskie/reptiljanskie/whatever. Nie twierdze, ze ten artykul i inne jemu podobne to klamstwo, ale nie ma tam zadnego dowodu, ktory by mnie przekonal do tego, ze to prawda. W internecie kazdy moze napisac co chce, a ludzie twojego pokroju w to uwierza, bo tak im akurat wygodnie i lubia teorie spiskowe. Ja preferuje suche fakty, a nie dziennikarska wyobraznie.

Ja tam kibicuje ciapatym, mam nadzieje, ze wpierdala im solidnie. W dupie mam po czyjej stronie jest racja. W obecnym momencie i w blizszej dajacej sie przewidziec przyszlosci zepchniecie Izraele do morza nie wplynie negatywnie na Polske. Natomiast oslabienie srodowisk zydowskich jak najbardziej odbije sie pozywynym echem.

Po pierwsze maja roszczenia pieniezne. Po 2 promuja zly wizerunek Polski na swiecie, coraz popularniejszy jest obraz Polaka-nazisty mordujacego zydow podczas IIWS(u maxa bylo odrobine na ten temat). Promuja kurwy umyslowe jak Gross i mamy tego skutki. Po 3 podkopuja polskie relacje z USA.

Nie jestem fanem ciapatym ale w tym wypadku wybieram mniejsze zlo =]

Wysuwanie daleko idacych wioskow na podstawie 2 zdan Zawiszy to czysty kretynizm.

e/ Corka Zawiszy to dobra dupa ;]

This post was edited by KinderKorwinista on Nov 20 2014 07:15am
Member
Nov 20 2014 07:12am
Quote (TheFirstJesusKun @ Nov 20 2014 12:51pm)

- Artur Zawisza

Tutaj jest przykład jego wypowiedzi : http://wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/135236,zawisza-racja-jest-po-stronie-izraela.html - dość wiarygodne źródło ?

Myślisz, że ktoś Ci wyłoży kawę na ławę, zwłaszcza w tych czasach ? Wiadomo że w necie jest w chuj dezinformacji dlatego trzeba grzebać wszędzie. Do tego dochodzi logiczne myślenie i kojarzenie faktów. Żeby zrozumieć to się dzieje teraz, trzeba się wrócić kilkadziesiąt/kilkaset wprzód i prześledzić historię, ale nie tę której ja, Ty czy inni ludzie byli uczeni w szkołach.

Nie chcę się z Tobą kłócić, bo nie po to tutaj napisałem. Po prostu wkurwia mnie jak ktoś deprecjonuje czyjeś wypowiedzi, samemu nie sięgając do alternatywnych źródeł wiedzy. Jak ktoś mi zarzuca jakieś hasło to przepierdalam wszystkie możliwe nory, żeby się dowiedzieć czegoś nowego i dopiero potem startuję do jakichkolwiek rozmów.

Pokój.
Member
Nov 20 2014 07:16am
Quote (yo11 @ Nov 20 2014 01:12pm)
Tutaj jest przykład jego wypowiedzi : http://wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/135236,zawisza-racja-jest-po-stronie-izraela.html  -  dość wiarygodne źródło ?

Myślisz, że ktoś Ci wyłoży kawę na ławę, zwłaszcza w tych czasach ? Wiadomo że w necie jest w chuj dezinformacji dlatego trzeba grzebać wszędzie. Do tego dochodzi logiczne myślenie i kojarzenie faktów. Żeby zrozumieć to się dzieje teraz, trzeba się wrócić kilkadziesiąt/kilkaset wprzód i prześledzić historię, ale nie tę której ja, Ty czy inni ludzie byli uczeni w szkołach.

Nie chcę się z Tobą kłócić, bo nie po to tutaj napisałem. Po prostu wkurwia mnie jak ktoś deprecjonuje czyjeś wypowiedzi, samemu nie sięgając do alternatywnych źródeł wiedzy. Jak ktoś mi zarzuca jakieś hasło to przepierdalam wszystkie możliwe nory, żeby się dowiedzieć czegoś nowego i dopiero potem startuję do jakichkolwiek rozmów.

Pokój.

JKM to zyd czy tylko agent mosadu?

Polska w tym sporze ma delikatną sytuację. Zasada sprawiedliwości nakazuje nam solidarność z Izraelem.Z drugiej strony, w dobie kryzysu finansowego, polska gospodarka, może być bardziej niż kiedykolwiek zainteresowana inwestorami z krajów arabskich. Wniosek z tego płynie więc taki, że w obliczu wojny nie powinniśmy zachowywać się z identyczną werwą jak w przypadku Gruzji napadniętej przez Rosję. Nie możemy jednak zamykać oczu na to, po czyjej stronie jest racja w tym konflikcie. Tą stroną jest Izrael.

Ja pierdole typie :DDD Zrobiles z niego zydowskiego agenta, a nawet nie przeczytales(albo nie zrozumiales przeslania) :D

tl;dr Wspierac moralnei Izrael, ale sprzedawac bron arabom :D :D :D No kurwa :D :D :D Dziwne, ze tego nie napisali. Prawda? Dalej lykaj jakies wypociny chuj wie czyjej propagandowki.

This post was edited by KinderKorwinista on Nov 20 2014 07:23am
Member
Nov 20 2014 07:25am
Quote (KinderKorwinista @ Nov 20 2014 01:16pm)
JKM to zyd czy tylko agent mosadu?

Bardzo możliwe, że jest albo mieszańcem albo czystej krwi żydem. Nie jest to aż tak istotne. Istotne jest co ten człowiek robi i jaka jest jego rola w tym przedstawieniu. Jak dla mnie jest on po to, żeby właśnie zagospodarować elektorat młodych ludzi, wszystko po to żeby nie rosły negatywne nastroje które mogłyby doprowadzić nawet do jakiegoś przewrotu, rewolucji.
Warto się zastanowić nad jedną rzeczą. W 1992 przechodził dokument o układzie europejskim i wszyscy posłowie w sejmie obawiali się konsekwencji ( i słusznie ) tego traktatu. Każdy zgodnie mówił, że trzeba to wszystko rozważyć, przeanalizować. Nagle w pewnym momencie wyskakuje korwin ze swoją lustracją. Chuj, nikogo nie zlustrowali ale traktat został przybity po cichu w cieniu tej afery. False flag ?
Member
Nov 20 2014 07:32am
Quote (yo11 @ Nov 20 2014 01:25pm)
Bardzo możliwe, że jest albo mieszańcem albo czystej krwi żydem. Nie jest to aż tak istotne. Istotne jest co ten człowiek robi i jaka jest jego rola w tym przedstawieniu. Jak dla mnie jest on po to, żeby właśnie zagospodarować elektorat młodych ludzi, wszystko po to żeby nie rosły negatywne nastroje które mogłyby doprowadzić nawet do jakiegoś przewrotu, rewolucji.
Warto się zastanowić nad jedną rzeczą. W 1992 przechodził  dokument o układzie europejskim i wszyscy posłowie w sejmie obawiali się konsekwencji ( i słusznie ) tego traktatu. Każdy zgodnie mówił, że trzeba to wszystko rozważyć, przeanalizować. Nagle w pewnym momencie wyskakuje korwin ze swoją lustracją. Chuj, nikogo nie zlustrowali ale traktat został przybity po cichu w cieniu tej afery. False flag ?

Mozesz rozwinac o czym byl ten dokument? Co to byly za decyzje/wytyczne w nim zawarte i jaki wplyw/mozliwosc blokowania miala na to Polska?

NIE JEST TO AZ TAK ISTOTNE? LEPIEJ NIE PISZ CZEGOS TAKIEGO BO REDAKTOR WOLNAPOLSKA.PL PODCHWYCI I STWORZY NA PODSTAWIE TEGO ZDANIA CALY TEKST!!1!!!

This post was edited by KinderKorwinista on Nov 20 2014 07:35am
Go Back To Polska Topic List
Prev135363738391426Next
Add Reply New Topic New Poll