Quote (TheFirstJesusKun @ Nov 20 2014 12:51pm)
Niebezpiecznie zblizam sie do wieku 24 lat, a ty wciaz wierzysz w artykuly niepoparte absolutnie zadnymi dowodami z cytatami w stylu „ZASADA SPRAWIEDLIWOŚCI nakazuje nam SOLIDARNOŚĆ z IZRAELEM (…) NIE MOŻEMY jednak ZAMYKAĆ oczu na to, PO CZYJEJ STRONIE jest RACJA w tym KONFLIKCIE. TĄ STRONĄ jest IZRAEL” !!!
- Artur Zawisza
Ja jestem sklonny uwierzyc w artykuly, ktore sa poparte nagraniami filmowymi z danymi cytatami, czy ewentualnie oficjalnymi danymi z towarzystwa genealogicznego, jezeli oskarzamy kogos o korzenie zydowskie/rosyjskie/reptiljanskie/whatever. Nie twierdze, ze ten artykul i inne jemu podobne to klamstwo, ale nie ma tam zadnego dowodu, ktory by mnie przekonal do tego, ze to prawda. W internecie kazdy moze napisac co chce, a ludzie twojego pokroju w to uwierza, bo tak im akurat wygodnie i lubia teorie spiskowe. Ja preferuje suche fakty, a nie dziennikarska wyobraznie.
Ja tam kibicuje ciapatym, mam nadzieje, ze wpierdala im solidnie. W dupie mam po czyjej stronie jest racja. W obecnym momencie i w blizszej dajacej sie przewidziec przyszlosci zepchniecie Izraele do morza nie wplynie negatywnie na Polske. Natomiast oslabienie srodowisk zydowskich jak najbardziej odbije sie pozywynym echem.
Po pierwsze maja roszczenia pieniezne. Po 2 promuja zly wizerunek Polski na swiecie, coraz popularniejszy jest obraz Polaka-nazisty mordujacego zydow podczas IIWS(u maxa bylo odrobine na ten temat). Promuja kurwy umyslowe jak Gross i mamy tego skutki. Po 3 podkopuja polskie relacje z USA.
Nie jestem fanem ciapatym ale w tym wypadku wybieram mniejsze zlo =]
Wysuwanie daleko idacych wioskow na podstawie 2 zdan Zawiszy to czysty kretynizm.
e/ Corka Zawiszy to dobra dupa ;]
This post was edited by KinderKorwinista on Nov 20 2014 07:15am