d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska >
Poll > Co Sadzisz O Aborcji? > Licze Na Nieco Sensownych Wypowiedzi
Prev1353637383946Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Banned
Gold: 85.00
Dec 21 2009 05:16pm
Quote ([GuMiS] @ Dec 22 2009 01:15am)
A co jezeli przekazesz geny dalej i ludzkosc doczeka sie nastepnego Hitlera :< ?

Dmowski o stokroć lepszy.
Banned
Gold: 0.00
Warn: 80%
Dec 21 2009 05:18pm
a dlaczego ofiarom gwaltu nie dojebywac tabletkami po ? :rofl:
Member
Dec 21 2009 05:18pm
Quote (zBOAz @ 22 Dec 2009 01:13)
mhm, mimo wszystko  macie jakies urojenia nt morderstwa :)

To, co nazywasz "urojeniami", to jedynie kwestia roznic w postrzeganiu ludzkiego embriona jako czlowieka/nie czlowieka (?). Dla mnie i wielu, ktorzy tutaj pisali, aborcja to najzwyklejsze w swiecie morderstwo, jezeli uwazasz inaczej, to wytlumacz mi, w ktorym momencie rozwoju embrion ludzki otrzymuje prawo do nazwania go czlowiekiem i DLACZEGO.

Quote (BjNsux @ 22 Dec 2009 01:14)
Generalnie mam na to wyjebane, jak jakaś pizda chce usunąć płód to i tak to zrobi i tak.

Tak, tylko jesli aborcja zostanie zalegalizowana, to wiecej tepych pizd bedzie moglo bez problemu usuwac "swoje plody" (co jest bardzo przedmiotowym okresleniem, biorac pod uwage fakt, co opisuje), a jezeli zostanie dodatkowo udostepniona wszystkim za darmo - bedziesz placil ze swoich podatkow za to, ze tepe pizdy nie beda musialy przejmowac sie zazyciem tabletki/zmuszeniem swojego rownie tepego partnera do uzycia gumy/itp.

Quote (zBOAz @ 22 Dec 2009 01:18)
a dlaczego ofiarom gwaltu nie dojebywac tabletkami po ?  :rofl:

Ofiary gwaltow powinny miec mozliwosc wyboru, czy chca urodzic, czy usunac ciaze. W takiej sytuacji powinno byc brane przede wszystkim dobro matki i trauma, przez ktora przejdzie, noszac dziecko, bedace ofiara gwaltu.

Btw, wybaczcie niegramatyczne/niepoprawne stylistycznie pisanie, jestem zdecydowanie niedysponowany.

This post was edited by TheEmbrion on Dec 21 2009 05:21pm
Banned
Gold: 1,236.51
Warn: 30%
Dec 21 2009 05:19pm
Quote (zBOAz @ 22 Dec 2009 00:18)
a dlaczego ofiarom gwaltu nie dojebywac tabletkami po ?  :rofl:

a tak nie jest? Poza tym zgwalcone nie leca od razu zglosic sie na policje, czy do lekarza.

Quote (TheEmbrion @ 22 Dec 2009 00:18)
To, co nazywasz "urojeniami", to jedynie kwestia roznic w postrzeganiu ludzkiego embriona jako czlowieka/nie czlowieka (?). Dla mnie i wielu, ktorzy tutaj pisali, aborcja to najzwyklejsze w swiecie morderstwo, jezeli uwazasz inaczej, to wytlumacz mi, w ktorym momencie rozwoju embrion ludzki otrzymuje prawo do nazwania go czlowiekiem i DLACZEGO.

On uwaza, ze podczas morderstwa musi byc krew na scianach, strzelanie i poscigi samochodowe. Krwi i nieprzyjemnych dla oka widokow podczas aborcji tez nie brakuje.

Tak, tylko jesli aborcja zostanie zalegalizowana, to wiecej tepych pizd bedzie moglo bez problemu usuwac "swoje plody" (co jest bardzo przedmiotowym okresleniem, biorac pod uwage fakt, co opisuje), a jezeli zostanie dodatkowo udostepniona wszystkim za darmo - bedziesz placil ze swoich podatkow za to, ze tepe pizdy nie beda musialy przejmowac sie zazyciem tabletki/zmuszeniem swojego rownie tepego partnera do uzycia gumy/itp.

tak, jak to jest w wielkiej brytanii :/

This post was edited by SilentSpamer on Dec 21 2009 05:20pm
Member
Dec 21 2009 05:20pm
JEBIE MNIE TO KURWA / WYPIERDALAJ
Banned
Warn: 80%
Dec 21 2009 05:22pm
Quote (TheEmbrion @ Dec 22 2009 01:18am)

nie rozumiem tej gadki, ze tepe pizdy beda traktowac aborcje jako srodek antykoncepcji, pomysl logicznie... co jet wygodniejsze? pierdolniecie tabletki , zalozenie gumki przed ruchaniem, czy pierdolenie sie z lekarzami a potem caly ten zabieg??

Banned
Warn: 10%
Dec 21 2009 05:22pm
Quote (TheEmbrion @ 22 Dec 2009 00:18)

Darmowa / refundowana aborcja nigdy w życiu nie przejdzie, więc chyba nie jest to przedmiotem tej dyskusji. Btw dla mnie zapłodniona komórka jajowa nie jest osobą. Naturalnie uważam, że aborcja powinna być nielegalna, ale jak juz pisałem, to niczego nie zmienia, martwe prawo.

This post was edited by BjNsux on Dec 21 2009 05:23pm
Member
Gold: 5.02
Dec 21 2009 05:23pm
Quote (TheEmbrion @ Dec 21 2009 11:18pm)

this kurwa
dla mnie najwiekszym problemem i glupota byloby oplacanie tepej pizdzie takiego zabiegu

Quote (zBOAz @ Dec 21 2009 11:22pm)
nie rozumiem tej gadki, ze tepe pizdy beda traktowac aborcje jako srodek antykoncepcji, pomysl logicznie... co jet wygodniejsze? pierdolniecie tabletki , zalozenie gumki przed ruchaniem, czy pierdolenie sie z lekarzami a potem caly ten zabieg??

nie wiem co jest wygodniejsze ale tanszy jest DARMOWY zabieg

This post was edited by gostek987 on Dec 21 2009 05:23pm
Member
Dec 21 2009 05:23pm
Quote (SilentSpamer @ 22 Dec 2009 01:19)
a tak nie jest? Poza tym zgwalcone nie leca od razu zglosic sie na policje, czy do lekarza.

On uwaza, ze podczas morderstwa musi byc krew na scianach, strzelanie i poscigi samochodowe. Krwi i nieprzyjemnych dla oka widokow podczas aborcji tez nie brakuje.

tak, jak to jest w wielkiej brytanii :/

Szkoda, ze 95% wypowiadajacych sie tutaj pewnie tak naprawde nie ma pojecia, na czym polega tak popularna "skrobanka".

Quote (zBOAz @ 22 Dec 2009 01:22)

Coz, potrzac logicznie na cala ta sytuacje, uwazalbym tak samo jak ty, niestety, fakty sa inne. Wiadomosci na ten temat w sieci jest mnostwo.

Quote (BjNsux @ 22 Dec 2009 01:22)
Darmowa / refundowana aborcja nigdy w życiu nie przejdzie, więc chyba nie jest to przedmiotem tej dyskusji. Btw dla mnie zapłodniona komórka jajowa nie jest osobą.

W takim razie, kolejny raz zadaje pytanie - w ktorym momencie rozwoju zaplodniona komorka jajowa/embrion/jakkolwiek byscie tego nie nazwali staje sie czlowiekiem ? I przede wszystkim, daczego akurat w tym momencie ?

This post was edited by TheEmbrion on Dec 21 2009 05:25pm
Banned
Gold: 1,236.51
Warn: 30%
Dec 21 2009 05:24pm
Quote (zBOAz @ 22 Dec 2009 00:22)

spojrzmy na wielka brytanie. DARMOWE srodki antykoncepcyjne dla tepych pizd, ale i tak usuwanych ciaz jest w chuj (tysiace rocznie, jak nie wiecej).

nie tylko polak madry po szkodzie - myslenie BOLI. Poza tym jak juz jest goraco to ciezko sie oprzec.
Go Back To Polska Topic List
Prev1353637383946Next
Add Reply New Topic New Poll