Wplacilem sobie 10$ na pokerstars, bedacy przekonanym ze przynajmniej na najmniejszych stawkach cos sobie zarobie, tymczasem w grach.. no, tych z blindami 0.01/0.02 szlo mi do dupy, wzielem sie za double or nothing za dolara, najpierw wygralem 2 i myslalem ze swiat stoi przedemna otworem, a tymczasem byl to otwor ale nie taki o jakim myslalem, bo potem juz przegrywalem 2 razy wiecej niz wygrywalem. Z jakiegos powodu zawsze konczylem 6 i prawie zawsze wygladalo to tak samo - na poczatku zawsze zmuszalem wszystkich zeby pasowali albo po prostu mialem dobre karty, a potem gra pokazywala mi dupe i dostawalem koszmarne karty(rekord to chyba 40 rak, podczas ktorych nie trafilem/nie trafilbym niczego na flopie), a ludzie chyba wybierali swoje reakcje losowo, bo nie dalo sie ich oszukac, i odpadalem przez blindy/ante.
I teraz pytanie, jak przestac byc chujowym w pokera? Wplacal juz nic raczej nie bede, ale moze wygram jakiegos freerolla albo poczekam do 18stki i dostane 50$ z pokerstrategy. Pomocy

edit: a tak, mam jeszcze 8 centow, moge zagrac w 4 turniejach za 2 centy w ktorych 1000 osob wchodzi all in z byle jakimi kartami
This post was edited by Verius on Jul 13 2010 01:50pm