d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Buty. > Temat Oficjalny.
Prev1354355356357358433Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,995.00
Mar 5 2014 07:44am
mam nike janoski i przyznam ze to jedne z wygodniejszych butow jakie mialem. Ale tylko na cieple dni. Zajebiscie leza, sa wygodne, plus wybralem taki model ktory wyglada troche jak polbut.
Member
Gold: Locked
Warn: 10%
Mar 5 2014 08:50am
Quote (chedonista @ Mar 5 2014 02:59am)
AHAHAHAHHA :DDDDDD

DOBRY, KURWA, ZART NA NOGACH

Quote (martyna_fajny_mish @ Mar 5 2014 02:49am)
brawo dawid, dawno tak chujowych asiksuw nie widzialem

to są buty do biegania, wy spierdoleńce życiowe, ale co możecie wiedzieć o takim czymś jak sport mając pewnie po 40k+ postów na jsp, tasując się na showupie wysyłając typiarom wirtualne żetony kupione za pieniążki od mamy. Zawsze miałem polską sekcję za totalne spierdoliny, ogarniętych ludzi można policzyć na palcach jednej ręki. Te buty nie mają zajebiście wyglądać, a jestem pewien, że połowa z was popierdala w jakichś shoxach, czy air maxach z 2013/14 roku, nike dunkach, nike capri i szybkich czapeczkach.

btw, wy dwaj, ~unsatiable, mlody, mysz - to są osoby, które zapadły mi w pamięci jako totalne... nawet nie wiem jak was nazwać, nie wiem, czy każdy wasz post to prowo, czy jesteście takimi zjebami. Tak, wiem, że dostane warna od dzielnego moderatora, ale średnio mnie interesuje forum, na które wchodzę raz na jakiś czas.

Quote (DzonyPe @ Mar 5 2014 02:51am)
Ale taka prawda w sumie. Wieksza czesc osob noszaca takie masywne sneakersy to niedozywione pizdy. Co nie zmienia faktu ze jordany to najlepsze buty jakie mialem w zyciu I nie zaluje tych 500 zeta wydanych, plus fakt ze mam je 4 sezon I sa w zajebistym stanie.

Jeśli każdy brałby na poważnie twoje statystki, to sam prawdopodobnie jesteś nieodzywioną pizdą.

This post was edited by dawid9400 on Mar 5 2014 08:51am
Member
Gold: 0.99
Mar 5 2014 08:51am
Quote (dawid9400 @ 5 Mar 2014 16:50)
to są buty do biegania, wy spierdoleńce życiowe, ale co możecie wiedzieć o takim czymś jak sport mając pewnie po 40k+ postów na jsp, tasując się na showupie wysyłając typiarom wirtualne żetony kupione za pieniążki. Zawsze miałem polską sekcję za totalne spierdoliny, ogarniętych ludzi można policzyć na palcach jednej ręki. Te buty nie mają zajebiście wyglądać, a jestem pewien, że połowa z was popierdala w jakichś shoxach, czy air maxach z 2013/14 roku, nike dunkach, nike capri i szybkich czapeczkach.

btw, wy dwaj, ~unsatiable, mlody, mysz, zajac16 -  to są osoby, które zapadły mi w pamięci jako totalne... nawet nie wiem jak was nazwać, nie wiem, czy każdy wasz post to prowo, czy jesteście takimi zjebami. Tak, wiem, że dostane warna od dzielnego moderatora, ale średnio mnie interesuje forum, na które wchodzę raz na jakiś czas.

Jeśli każdy brałby na poważnie twoje statystki, to sam prawdopodobnie jesteś nieodzywioną pizdą.

XDDDDDDDDDDDDD
Member
Mar 5 2014 08:53am
Quote (chedonista @ Mar 5 2014 02:51pm)
XDDDDDDDDDDDDD

Pochwal się kolekcją swojego obuwia, ide teraz sobie i wrócę wieczorem, jak nie dodasz żadnego postu nie chce mi się nawet z tobą gadać.

Quote (DzonyPe @ Mar 5 2014 01:44pm)
mam nike janoski i przyznam ze to jedne z wygodniejszych butow jakie mialem. Ale tylko na cieple dni. Zajebiscie leza, sa wygodne, plus wybralem taki model ktory wyglada troche jak polbut.

Mając janoski chwalisz janoski za wygodę? Pierdolony koneser : DDD
Niech zgadnę, Jordany I ?
/e; a dobra dałeś w pierwszym poście, po pierwszym zdaniu odpuściłem sobie czytania dalszej części, jedynki to GÓWNO w porównaniu do reszty poza paroma wyjątkami.

This post was edited by dawid9400 on Mar 5 2014 09:00am
Member
Warn: 40%
Mar 5 2014 08:58am
Quote (dawid9400 @ Mar 5 2014 02:47am)
naprawdę przydałby ci się słownik typie

ojezu, szkoda, że nie mam zbędnego hajsu
http://sneakernews.com/wp-content/uploads/2013/10/christmas-santa-asics-gel-lyte-iii-5.jpg

dobry obuw wacki. dawid nie mowl ze chcesz je kupic do biegania
jak dla mnie ten model jest kocurem ale szkoda ze tylko wmns numeracja

/e od 2ch dni w domu, czekaja na lepsza pogode.

This post was edited by Westo on Mar 5 2014 09:02am
Member
Mar 5 2014 09:02am
Quote (Westo @ Mar 5 2014 02:58pm)
dobry obuw wacki. a dawid nie mowl ze chcesz je kupic do biegania
jak dla mnie ten model jest kocurem ale szkoda ze tylko wmns numeracja
http://www.city-shop.pl/pol_pm_Asics-Gel-Lyte-III-Haters-H460N-9090--7211_8.jpg

/e od 2ch dni w domu, czekaja na lepsza pogode.
http://www.city-shop.pl/pol_pm_Asics-Gel-Lyte-III-Aztec-H418N-6086--7216_8.jpg

Jest sporo dobrych asicsów, santy są spoko, nie napisałem je do czego je chciałem, czy do chodzenia na co dzień, czy do biegania, a chciałem do biegania, tylko nie rozumiem dlaczego przyjebały się te spierdole, skoro te buty zjadają ich garderobę, a chodząc w jakichś AM z ostatnich lat mogą wypierdalać na wejściu.

/e; brakuje mi tylko postu Pozera, fashion killa w shoxach.

This post was edited by dawid9400 on Mar 5 2014 09:04am
Member
Mar 5 2014 09:06am
Quote (dawid9400 @ Mar 5 2014 03:53pm)
Pochwal się kolekcją swojego obuwia, ide teraz sobie i wrócę wieczorem, jak nie dodasz żadnego postu nie chce mi się nawet z tobą gadać.

Mając janoski chwalisz janoski za wygodę? Pierdolony koneser : DDD
Niech zgadnę, Jordany I ?
/e; a dobra dałeś w pierwszym poście, po pierwszym zdaniu odpuściłem sobie czytania dalszej części, jedynki to GÓWNO w porównaniu do reszty poza paroma wyjątkami.

mama juz przyszla Ci zmienic pieluszke syneczku?
nie wiem czy wiesz ale kazdy jest inny, mowie tutaj zarowno o modelu jak i o samych ludziach. Widac ze jestes rzadnym krwi nastolatkiem ktory denerwuje sie jak ktos sie z nim nie zgadza. Co do jordanow to dawno temu je kupilem bo mi sie spodobaly z wygladu i chuj mnie obchodzi co o nich myslisz, bo nadal jestes dzieciaczkiem ktory nie potrafi zniesc krytki.
Member
Mar 5 2014 09:20am
Quote (DzonyPe @ Mar 5 2014 03:06pm)
mama juz przyszla Ci zmienic pieluszke syneczku?
nie wiem czy wiesz ale kazdy jest inny, mowie tutaj zarowno o modelu jak i o samych ludziach. Widac ze jestes rzadnym krwi nastolatkiem ktory denerwuje sie jak ktos sie z nim nie zgadza. Co do jordanow to dawno temu je kupilem bo mi sie spodobaly z wygladu i chuj mnie obchodzi co o nich myslisz, bo nadal jestes dzieciaczkiem ktory nie potrafi zniesc krytki.

To nie tak, po prostu mam mnie kurwica trafia jak ktoś pierdoli o czymś o czym nic nie wie, pierdoleni ignoranci, kup sobie III lub IV, V, IX bo są o niebo wygodniejsze, wtedy zacznij się wypowiadać o wygodzie janoskich albo jedynek. To nie tak,że hejtuję jedynki, bo niektóre kolorystki są naprawdę spoko, ale pod względem wygody wymiękają przy innych j'sach.

Btw asicy gel lyte III są zajebiście wygodne, a z tą twoją oceną to możesz się pochwalić jedynie właśnie chyba na jsp, tutaj 3/4 osób nie ma życia i gówno wie, więc twoja opinia może ukształtować ich zdanie na ten temat, bo widziałeś wszystkich ludzi na świecie i wiesz kto w tym chodzi, a jeśli mówisz o nich, że są to masywne sneakersy dla niedozywionych pizd to powiedz coś o jordanach, bo one wcale nie są masywne...

This post was edited by dawid9400 on Mar 5 2014 09:28am
Member
Mar 5 2014 09:30am
Quote (dawid9400 @ Mar 5 2014 04:20pm)
To nie tak, po prostu mam mnie kurwica trafia jak ktoś pierdoli o czymś o czym nic nie wie, pierdoleni ignoranci, kup sobie III lub IV, V, IX bo są o niebo wygodniejsze, wtedy zacznij się wypowiadać o wygodzie janoskich albo jedynek.

Btw asicy gel lyte III są zajebiście wygodne, a z tą twoją oceną to możesz się pochwalić jedynie właśnie chyba na jsp, tutaj 3/4 osób nie ma życia i gówno wie, więc twoja opinia może ukształtować ich zdanie na ten temat, bo widziałeś wszystkich ludzi na świecie i wiesz kto w tym chodzi, a jeśli mówisz o nich, że są to masywne sneakersy dla niedozywionych pizd to powiedz coś o jordanach, bo one wcale nie są masywne...

rozumiem ze Ty przymierzyles wszystkie buty na swiecie, wyprodukowane na porzestrzeni calej historii ludzkosci i wiesz jakie buty sa najwygodniejsze? teraz mi napiszesz ze gowno wiem o butach i nie powinienem sie wypowiadac. Jak Cie tak razi ze ktos ma tylko 4-5 par butow to idz sobie pisac posty na forum o butach, spuszczac sie z ziomkami z blokowiska bo jeden z nich sobie zamowil airmaxy za 700 zlotych, a ja mam dla Ciebie zla wiadomosc, to jest temat o butach i kazdy kto ma cos do powiedzenia o butach, moze sie tutaj wypowiedziec. A teraz tocz sline z pyska doswiadczony sneaker manie :D::D:D:D:D:D
Member
Mar 5 2014 09:38am
Quote (dawid9400 @ Mar 5 2014 04:47am)
naprawdę przydałby ci się słownik typie

ojezu, szkoda, że nie mam zbędnego hajsu
http://sneakernews.com/wp-content/uploads/2013/10/christmas-santa-asics-gel-lyte-iii-5.jpg

Props, w końcu jakieś stylowe buty ktoś wrzucił.
Go Back To Polska Topic List
Prev1354355356357358433Next
Add Reply New Topic New Poll