d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Polityka > Temat Oficjalny
Prev13533543553563571426Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3.02
Mar 5 2016 06:47am
Quote (Elfisher @ Mar 5 2016 01:31pm)
ty jesteś strasznie ograniczony, skoro sami napisali ze nie wiedza co, jak, kiedy i dlaczego to w jaki sposob mozna mowic o wyjasnionej sprawie? skasowali szybko te posty zeby potem komus zarzucic szerzenie propagandy.

najwyrazniej agentura dobrze zadbala o utrzymanie alibi dla swoich najwierniejszych kmiotow

on takiego czegoś nie rozumie,
niech sprawdzi co sam lis jego kochana hiena roku wypisuje ^^
Member
Gold: 12,059.17
Mar 5 2016 07:01am
Quote (Elfisher @ 5 Mar 2016 13:31)
ty jesteś strasznie ograniczony, skoro sami napisali ze nie wiedza co, jak, kiedy i dlaczego to w jaki sposob mozna mowic o wyjasnionej sprawie? skasowali szybko te posty zeby potem komus zarzucic szerzenie propagandy.

najwyrazniej agentura dobrze zadbala o utrzymanie alibi dla swoich najwierniejszych kmiotow

Nie, to właśnie ty nic nie rozumiesz albo udajesz że nie rozumiesz.
Ludzie są różni, w grupie KOD jest ich 150tys ludzi.
150 tys. ludzi wkurzonych na nazywanie ich BEZPODSTAWNIE zdrajcami najgorszego sortu, komunistami, złodziejami, kurwami, gestapo, nienarodem. Wkurzonych też z tego powodu że rządzący łamią prawo, przoduje w tym pRezydent AD.
Kilkunastu z nich puściły nerwy i napisali rzeczy niegodne, komentarze zostały przez prawicowców sklejone w jeden obrazek i upublicznione jako dowód na to że KOD jest rzekomo "ruchem nienawiści".
A to jest oczywiście nieprawda: wpisy zostały przez moderatorów skasowane, piszący upomnieni albo wyrzuceni z grupy na fejsie.
Doszukiwanie się w tej sprawie czegoś innego jest idiotyczne.

Przypominam że w dalszym ciągu czekam na przeprosiny od Kaczyńskiego, Jakiego, Brudzińskiego, Kukiza, Żalka i innych za ich równie skandaliczne wypowiedzi co kilku zwykłych, prostych ludzi w Kod.

Przydałyby się też przeprosiny za te wszystkie szkalunki które mnie tutaj na forum dotykają. Groźby o podpinaniu jaj do akumulatora, sugerowanie że są jakieś teczki na mnie, groźbach o pobicie i takie tam. To nie jest niby mowa nienawiści?
niewiniątka się k*rwa znalazły, LOL
Member
Gold: 28.00
Mar 5 2016 07:02am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Quote (Ironfister @ Mar 5 2016 03:01pm)
Nie, to właśnie ty nic nie rozumiesz albo udajesz że nie rozumiesz.
Ludzie są różni, w grupie KOD jest ich 150tys ludzi.
150 tys. ludzi wkurzonych na nazywanie ich BEZPODSTAWNIE zdrajcami najgorszego sortu, komunistami, złodziejami, kurwami, gestapo, nienarodem. Wkurzonych też z tego powodu że rządzący łamią prawo, przoduje w tym pRezydent AD.
Kilkunastu z nich puściły nerwy i napisali rzeczy niegodne, komentarze zostały przez prawicowców sklejone w jeden obrazek i upublicznione jako dowód na to że KOD jest rzekomo "ruchem nienawiści".
A to jest oczywiście nieprawda: wpisy zostały przez moderatorów skasowane, piszący upomnieni albo wyrzuceni z grupy na fejsie.
Doszukiwanie się w tej sprawie czegoś innego jest idiotyczne.

Przypominam że w dalszym ciągu czekam na przeprosiny od Kaczyńskiego, Jakiego, Brudzińskiego, Kukiza, Żalka i innych za ich równie skandaliczne wypowiedzi co kilku zwykłych, prostych ludzi w Kod.

Przydałyby się też przeprosiny za te wszystkie szkalunki które mnie tutaj na forum dotykają. Groźby o podpinaniu jaj do akumulatora, sugerowanie że są jakieś teczki na mnie, groźbach o pobicie i takie tam. To nie jest niby mowa nienawiści?
niewiniątka się k*rwa znalazły, LOL
Przeprosić to mozna jedynie swiat, ze urodzily sie takie matoly jak ty.
Member
Gold: 0.00
Mar 5 2016 07:04am
popełniłbym ci kurwa samobojstwo gdybys podal mi adres w lodzi.
Member
Gold: 0.99
Mar 5 2016 07:33am
NIE WIEM KTO GLUPSZY. IRONFISTER CZY CI, KTORZY Z NIM DYSKUTUJA :(
Member
Gold: 3.02
Mar 5 2016 08:10am
Quote (HEDON @ Mar 5 2016 02:33pm)
NIE WIEM KTO GLUPSZY. IRONFISTER CZY CI, KTORZY Z NIM DYSKUTUJA :(

jak to było? nie kłuć sie z idiota?
Member
Gold: 50.00
Mar 5 2016 08:32am
Quote (Ironfister @ 5 Mar 2016 14:01)
nazywanie ich BEZPODSTAWNIE zdrajcami najgorszego sortu, komunistami, złodziejami, kurwami, gestapo, nienarodem

ja bym wymyslil jeszcze kilka innych ciekawych okreslen i wcale nie sa one bezpodstawne. ty sie oczywiscie z tym nie zgodzisz bo sam do tej grupy nalezysz.

Quote (Ironfister @ 5 Mar 2016 14:01)

nie chodzi o to, zeby KOD odpowiadal za idiotow ktorzy postuja na ich stronie, bo jak sam wspomniales jest ich 150k. chodzi o podwojne standardy, kiedy obraza sie imigrantow w calais to pudziana ciagaja po sadach za mowe nienawisci, ale kiedy to lewaki obrazaja prezydenta jest wszystko ok. gdyby hipokryci (administracja KOD) byli sprawiedliwi, te komentarze nie bylyby szybko ukrywane, tylko zglaszane do tej smiesznej zydowskiej organizacji stophejt
Member
Gold: 12,059.17
Mar 5 2016 09:15am
Quote (Elfisher @ 5 Mar 2016 15:32)
ja bym wymyslil jeszcze kilka innych ciekawych okreslen i wcale nie sa one bezpodstawne. ty sie oczywiscie z tym nie zgodzisz bo sam do tej grupy nalezysz.

Chodzi o to że wiem że nie jestem ani jednym z tej listy. I takich jak ja jest dużo, moim zdaniem zdecydowana większość w KOD. Oczywiście może być jakiś złodziej, tłum na demonstracjach to super okazja dla kieszonkowców więc wcale bym się nie zdziwił że złodzieje przychodzą na demonstracje, ale uogólnianie tego na wszystkich demonstrantów jest złe.

Quote (Elfisher @ 5 Mar 2016 15:32)

nie chodzi o to, zeby KOD odpowiadal za idiotow ktorzy postuja na ich stronie, bo jak sam wspomniales jest ich 150k. chodzi o podwojne standardy, kiedy obraza sie imigrantow w calais to pudziana ciagaja po sadach za mowe nienawisci, ale kiedy to lewaki obrazaja prezydenta jest wszystko ok. gdyby hipokryci (administracja KOD) byli sprawiedliwi, te komentarze nie bylyby szybko ukrywane, tylko zglaszane do tej smiesznej zydowskiej organizacji stophejt

Pudzian jest osobą publiczną, wybitnym sportowcem, idolem młodzieży i dorosłych, z racji tego że ma taki wpływ na innych ludzi powinien szczególnie uważnie dobierać słowa aby nikogo nie urazić.
Wolałbym osobiście aby ludzie zmądrzeli zamiast podawać ich do sądu.

Kod to nie jest hejtstop, to są zupełnie różne organizacje, zupełnie inni ludzie, inne cele.
czy powiedzenie: "szkoda że tam nie było brzozy" można podciągnąć pod "nienawiść na tyle rasowym czy religijnym, homofobie, faszyzm, antysemityzm"?
o raczej obrażanie konkretnej osoby lub urzędu jak coś, na to są inne paragrafy niż to gdzie działa "hejtstop".
Member
Gold: 0.99
Mar 5 2016 10:29am
Quote (l1pa @ 5 Mar 2016 16:10)
jak to było? nie kłuć sie z idiota?

W MOJEJ WERSJI BYLO - NIE ODPISUJ NA POSTY
IRONFISTERA
XRUMERA
POZERA
Member
Gold: 306.44
Mar 5 2016 10:30am
Pod jaki paragraf o faszyzmie, antysemityzmie i rasizmie mozna podciagnac obrazanie kuzniara, ktory tak do tej organizacji plakal?
Go Back To Polska Topic List
Prev13533543553563571426Next
Add Reply New Topic New Poll