Quote (Majonez @ 4 Mar 2016 23:37)
Jest oświadczenie KODu w tej sprawie:
Po internecie zaczął krążyć jakiś obrazek, będący rzekomo zapisem rozmowy na jakiejś grupie fejsbukowej KODu. Nie wiadomo co, jak, kiedy i dlaczego, nie wiadomo, czy to w ogóle prawdziwy zapis ani czy osoby, które to ewentualnie mogły pisać, są rzeczywiście KODerami. A może to była prowokacja?
Oczywiście, wszelkie wyrazy satysfakcji z powodu wypadku samochodowego z udziałem Prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej (jak i z udziałem każdego innego człowieka) są niegodne i świadczą o poważnych brakach etyczno-moralnych każdego, kto takie wypowiedzi formułuje.
Skoro sprawe "hejtu w KOD" mamy wyjaśnioną to teraz czekam na przeprosiny od Kaczyńskiego, Jakiego, Brudzińskiego, Kukiza, Żalka i innych za ich równie skandaliczne wypowiedzi co kilku zwykłych, prostych ludzi w Kod wkurzonych notorycznym łamaniem prawa przez najwyższego strażnika prawa (Prezydenta).
Quote (Elfisher @ 5 Mar 2016 00:17)
skad wiesz ze nie odziedziczyl swoich pogladow? matka w pzpr, pizder w nowoczesnej
Pieprzysz głupoty. Nikt z mojej bliskiej rodziny nie był w PZPR. Pisałem już kiedyś na tym forum że w mojej rodzinie po upadku komuny (uwolnieniu od Rosji) poprawiła się sytuacja materialna.
Zaczelismy zarabiać, dorabiać się.
Dlatego teraz jestem przeciwny wszelkim ruchom i partiom mającym na celu oderwanie Polski od cywilizacji zachodniej i co za tym idzie powrót Polski w niewole ruskich. Mówie tutaj o Samoobrona, Kukiz'15, RN, Korwin czy PiS.