Quote (luksus @ Sep 24 2013 10:13am)
no prosze cie. w jakiego cs grales. promod do sorsa? :D wykonujac ruch przod/tyl/bok kula ze snajperki poleci ci chuj wie gdzie. ty jestes fanem madcatz, ja nie mialem madcatz wiec sie nie wypowiadam na tem temat, zmiana czulosci podczas gry w fps uwazam za glupote, a a4tech to gowno. ie dla mnie najlepsza, tyle w temacie. w cod4 tez sporo gralem i dalo rade bez zmiany dpi. cichy taki bogacz a biedackie a4 kupuje.
opieram sie na tym ile gralem, a gralem w source. prawoklik i strzelasz sobie do typow. nie gralem neiwiadomo jak a zabijalem. Co kto lubi, ale pograj w planetside i bfa to zobaczysz jak z odelglosic kilometra sie celuje z wyprzedzeniem.
w zyciu mialem 1 mysze a4tech i nie chce wiecej, znalalzem R.A.T i raczej nigdy nie kupie niczego innego, zadne razery i stil serjes.
Quote (luksus @ Sep 24 2013 10:13am)
no prosze cie. w jakiego cs grales. promod do sorsa? :D wykonujac ruch przod/tyl/bok kula ze snajperki poleci ci chuj wie gdzie. ty jestes fanem madcatz, ja nie mialem madcatz wiec sie nie wypowiadam na tem temat, zmiana czulosci podczas gry w fps uwazam za glupote, a a4tech to gowno. ie dla mnie najlepsza, tyle w temacie. w cod4 tez sporo gralem i dalo rade bez zmiany dpi. cichy taki bogacz a biedackie a4 kupuje.
oj cichy wiecej sprzetu niz talentu xd jestem lepszy z 400dpi niz ty z 3200 xd.
umiejetnosci to jedno, a wykorzystani dostepnych opcj ito druie - jak z programowanymi przyskami np. czy markami w myszce
This post was edited by blejdowy on Sep 24 2013 03:16am