Quote (Pozer @ 2 Dec 2009 20:12)
dodam jeszcze kolejny powod dla ktorych ceny gemow zdrozeja
narazie ludzie robia heroici i wlasnie za badge sprzedaja je, a w 3.3 nowe badge z heroicow i beda chcieli najpierw sobie tier 9 wykupic ten za sam badge, moze jeszcze jakies crusader orby na poczaku
czyli mniej gemow na ah uncut = wieksze ceny = wieksze ceny cut gemow
W sumie na Kazzaku to moze wyjsc, macie bardzo duzo BARDZO DOBRYCH gildi tam, gdzie praktycznie ludzie ubieraja swoje alty juz w endgamowe itemy ( tak jak u mnie ;/ kolesie maja juz po 1-2 alty, ktore moga spokojnie czyscic Totc 25 hard ) ... wy macie takich gildi z 5 ? na TMS ( ally ) jest 1 moze 2 ... wiec tutaj gemy az tak bardzo nie schodza :< wszystko zalezy od serva ehh :<
e; kurwa mial byc edit ;<
Quote (Pozer @ 2 Dec 2009 20:20)
na vashj zawsze jak wychodzil nowy sezon pvp to bylo prawie jak swieta, a vashj tez maly server
zobaczymy za tydzien, we wtorek wrzuce screena ile mam gemow i jesli nie sprzedam towaru przynamniej za 50k we srode, to bedzie fail
ile teraz w ogole golda masz ? przekroczyles juz 1 mio ? ja ostatnio mialem 90k ... ale spadlem do 50k :< wiec znowu trzeba zaczac cos zarabiac ehh
Quote (sleeperek @ 2 Dec 2009 20:20)
u mnie to zazwyczaj 2-3 osoby boostowaliśmy w uldu więc niezła kasa była + czasem algalon

taaa, Rey mi sie chwali, ze nie musi herbow latac zbierac, bo za boosty golda dostaje ... chuje ;d
This post was edited by zYwi3c on Dec 2 2009 12:22pm