d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Ciężkie Brzmienia - Temat Oficjalny > Metal/rock I Pochodne
Prev1349350351352353376Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Apr 2 2014 03:17am
Wracając do tematu:

Banned
Gold: 10.00
Warn: 20%
Apr 2 2014 03:20am
Quote (Khold @ 2 Apr 2014 10:13)
Widziałem ich w melinie dla 20 osób i była moc, w maju idę kolejny raz. Potencjał mają ogromny

nom, 2 plyta to w chuj krok do przodu w porownaniu do 1.
Z takimi samymi wypiekami sledzilem rozwoj polskiego Decapitated, ale kurwa po wypadku i przetasowaniu składu poszli w dół ;(
kurwa... a Oraganic Halloucinosis to bylo MISTRZOSTWO technicznego deathmetalu i stwierdzam, ze nikt nie zroibl jeszcze lepszej plytki w tym gatunku
Member
Gold: 8,081.30
Apr 2 2014 03:20am
Quote (mysz15 @ 2 Apr 2014 10:51)
muza > sex> programosa

no chyba ze masz inne priorytety.. studenciaku;P

p.s. ten Tides from Nebula to kurde mega usypiaste dziwadło... boje sie, ze wyssie ze mnie cala energie przed Uopskurą Sfinx :/
imo oni powinni grac na koncu jako takie wyciszenie po rozpierdolu jakie zrobi Sfinx ;O

TFN to headliner i to oni grają na końcu przecież, ale sporo osób chodzi głównie dla OS
mi tam się podoba zajebiście TFN, lubię takie kosmiczne brzmienia, fakt grają zdecydowanie lżej i bez wokalu, ale zgranie i synchro ze światłem w tych pojebanych kompozycjach mają idealne, też zajebiście budują napięcie, do tego świetne brzmienie i nagłośnienie, pełna profeska, imo światowy poziom
Banned
Apr 2 2014 03:27am
Quote (Nensato @ 2 Apr 2014 10:20)
TFN to headliner i to oni grają na końcu przecież, ale sporo osób chodzi głównie dla OS
mi tam się podoba zajebiście TFN, lubię takie kosmiczne brzmienia, fakt grają zdecydowanie lżej i bez wokalu, ale zgranie i synchro ze światłem w tych pojebanych kompozycjach mają idealne, też zajebiście budują napięcie, do tego świetne brzmienie i nagłośnienie, pełna profeska, imo światowy poziom

TFN tysz cybulandia co nie?
No tak skoro oni graja jako drudzy to bedzie idealne wyciszenie. ale imo graja troche za lekko... momentami to brzmi jak nowe deftonsy;O
za malo tu psychodeli i za malo ciezaru...
Member
Apr 2 2014 03:54am
ta, tez pl
moim zdaniem tej muzie blizej do natury i kosmosu niz do typowej psychodeli, jak ich slucham, to przelatuja mi setki obrazow w glowie
jak dla mnie graja idealnie, to nie jest muzyka, ktora ma byc ciezka, za to taka, ktora musi byc dobrze naglosniona, do tego właśnie dzięki spokojnym momentom, te cięższe zyskują 10 razy więcej mocy, ot - dynamika
mysle, ze na koncercie sie zawiedziesz, bo dźwięk i oświetlenie tworza mega klimat, jeszcze nie widziałem tak zajebistej synchronizacji światła z muzyką na koncercie
do tego chłopaki mają w chuj energii grając na żywo

This post was edited by Nensato on Apr 2 2014 04:10am
Banned
Apr 2 2014 04:08am
Quote (Nensato @ 2 Apr 2014 10:54)
ta, tez pl
moim zdaniem tej muzie blizej do natury i kosmosu niz do typowej psychodeli, jak ich slucham, to przelatuja mi setki obrazow w glowie
jak dla mnie graja idealnie, to nie jest muzyka, ktora ma byc ciezka, za to taka, ktora musi byc dobrze naglosniona, do tego właśnie dzięki spokojnym momentom, te cięższe zyskują 10 razy więcej mocy, ot - dynamika
mysle, ze na koncercie sie zawiedziesz, bo dźwięk i oświetlenie tworza mega klimat, jeszcze nie widziałem tak zajebistej synchronizacji światła z muzyką na koncercie
do tego chłopaki mają w chuj energii grając na żywo
http://www.youtube.com/watch?v=NYiECwi76qo

ten kawalek spoko akurat. Rzeczywiscie, z tym swiatlem i czystym, przestrzennym brzmieniem stworzylo fajny efekt.
pewnie łyknę live... choc ja jestem fanem mrocznego i raczej smutnego grania, a to jest wlasnie takie do tripowania miedzyplanetarnego z bananem na twarzy;)
Member
Apr 2 2014 04:13am
Quote (mysz15 @ 2 Apr 2014 12:08)
ten kawalek spoko akurat. Rzeczywiscie, z tym swiatlem i czystym, przestrzennym  brzmieniem stworzylo fajny efekt.
pewnie łyknę live... choc ja jestem fanem mrocznego i raczej smutnego grania, a to jest wlasnie takie do tripowania miedzyplanetarnego z bananem na twarzy;)

e/ mialo byc *nie zawiedziesz w poprzednim poscie
no chyba ze naglosnieniowcy spierdola, chociaz wydaje mi sie, ze akurat oni nie pozwola sobie spierdolić brzmienia ;D

This post was edited by Nensato on Apr 2 2014 04:13am
Banned
Apr 2 2014 04:36am
Quote (Nensato @ 2 Apr 2014 11:13)
e/ mialo byc *nie zawiedziesz w poprzednim poscie
no chyba ze naglosnieniowcy spierdola, chociaz wydaje mi sie, ze akurat oni nie pozwola sobie spierdolić brzmienia ;D

kurwa w polszy wszystko mozliwe...
bylem na koncertach zespolow, ktorych material znalem na pamiec a kurwa nieraz nie wiedzialem ktory kawalek graja-_-
jebana cebulandia... kumpel opowiadal o realiach muzykow w usa... tam to kurwa pelne kulturka i kazdy koncert , nawet w najwiekszej kurwa pipiduwie tak naglosniony ze brzmienie mozesz kurwa smialo nagrywac i wydawac album
Member
Apr 2 2014 04:40am
Quote (mysz15 @ 2 Apr 2014 12:36)
kurwa w polszy wszystko mozliwe...
bylem na koncertach zespolow, ktorych material znalem na pamiec a kurwa nieraz nie wiedzialem ktory kawalek graja-_-
jebana cebulandia...  kumpel opowiadal o realiach muzykow w usa... tam to kurwa pelne kulturka i kazdy koncert , nawet w najwiekszej kurwa pipiduwie tak naglosniony ze brzmienie mozesz kurwa smialo nagrywac i wydawac album

no, szczególnie na plenerach robią bagno z brzmienia, ale w klubach oczywiście też pięknie potrafią spierdolić i wtedy jest jeszcze gorzej, bo ten cały hałas jest zamknięty, odbija się od ścian i robi masakrę
Banned
Apr 2 2014 04:55am
Quote (Nensato @ 2 Apr 2014 11:40)
no, szczególnie na plenerach robią bagno z brzmienia, ale w klubach oczywiście też pięknie potrafią spierdolić i wtedy jest jeszcze gorzej, bo ten cały hałas jest zamknięty, odbija się od ścian i robi masakrę

bo dobry akustyk niestety kosztuje...
a biedaki cebulaki wolo zaszczedzic 3 stówy i zatrudniaja kolegów co maja 2 paki na krzyż i mixer kurwa kuchenny...
albo u mnie w rodzinnej miejscowosci praktycznie jedynym naglosnieniowcem byl moj wujek, ktory na codzien zajmowal sie światłami na scenie, a sprzet naglosnieniowy mu skapnął za free jak likwidowali dom kultury...
kurwa jaka on potrafil zrobic piekna sciane dzwiekow to jest chuj... ledwo solówki dało się wyłuskać z tej breji;D
Go Back To Polska Topic List
Prev1349350351352353376Next
Add Reply New Topic New Poll