d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Ciężkie Brzmienia - Temat Oficjalny > Metal/rock I Pochodne
Prev1348349350351352376Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 500.00
Apr 1 2014 07:09am
Quote (mysz15 @ Apr 1 2014 02:07pm)
typie jak ja nigdy nie piuscilem w interneta zadnej swojej fotki;DDDD
beka w chuj ze bierzecie mnie non stop za kogos innego;D

Oczywko Maksym, oczywko. jestes polbogiem, grajacym perfekcyjnie wszystkich isntrumentach, posiadajacym idealnce cialo.

Dobre masz urojenia.
Banned
Gold: 10.00
Warn: 20%
Apr 1 2014 07:12am
Quote (blejdowy @ 1 Apr 2014 14:09)
Oczywko Maksym, oczywko. jestes polbogiem, grajacym perfekcyjnie wszystkich isntrumentach, posiadajacym idealnce cialo.

Dobre masz urojenia.

na pewno nie perfekcyjnie.
Na p[erce gram dobrze, na reszcie instrumentow lepiej mi idzie komponowanie niz granie - ale to dlatego ze poswiecam im minimum czasu.
Cialo i twarz mam calkiem wporzo, nie ma co, czasami klepię krocze przed lustrem.
Ale to ze jestem polbogiem tu zgodze sie w pelni
Member
Gold: 8,081.30
Apr 1 2014 04:03pm
Quote (mysz15 @ 1 Apr 2014 14:10)
JA PIERDOLE TO JEST EPICKIE :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
I jeszcze Cebulowy band;O Moj wewnetrzny patriota sie budzi;)
Kurwa, jak mnie jara ta laska to jest masakra...
W sumie brzmia jak kobiece Messhuggah momentami, i widze klipy w podobnej stylistyce co Misiugowy Bleed... ale chuj... i tak jest oryginalnie.
Strasznie sie jaram i jak wroce to chaty to obsysam album + chyba nawet zawitam na koncert;O
moze sie do Kraka pierdolne nawet...
Dalbym sobie jaja uciac zeby moc ponakurwiac jako drummer w takim bandzie;O

kurde całkiem ciekawe, szczegolnie vizualnie.
Kawałek... no w sumie deathcorowy standard+, ale bardzo fajna aranżacja perki - szkoda ze jak zwykle drummer nie uciagnie tego live-_-
no i outro ssało dupe po całosci. ALee ogolnie calkiem niezly stuff.

Szczerze mówiąc, to też rozważam czy nie przejechać się do Krk, żeby ich jeszcze raz zobaczyć, ale w ten weekend będę mial trochę zapierdol, więc chyba nie dam rady.
Jak masz czas, to jedź, kurwa, jedź. To co jest na płytce, to może z 20% tego, jaki rozpierdol robią na żywo, a przynajmniej przy dobrym nagłośnieniu i z odpowiednim oświetleniem (w odpowiednich momentach strobo o dużej częstotliwości też robi swoje - połączony z dymem i ze ścianą dźwięku sprawia, że czujesz się jakbyś był zawieszony w przestrzeni w jakimś losowym miejscu i czasie). Dawno żaden band mnie tak nie rozjebał na żywo. Do tego w cenie masz TFN, którzy też robią zajebistą robotę na scenie.

This post was edited by Nensato on Apr 1 2014 04:04pm
Member
Gold: 6,235.50
Apr 1 2014 05:26pm

k0sa !
Banned
Apr 2 2014 02:12am
Quote (Nensato @ 1 Apr 2014 23:03)
Szczerze mówiąc, to też rozważam czy nie przejechać się do Krk, żeby ich jeszcze raz zobaczyć, ale w ten weekend będę mial trochę zapierdol, więc chyba nie dam rady.
Jak masz czas, to jedź, kurwa, jedź. To co jest na płytce, to może z 20% tego, jaki rozpierdol robią na żywo, a przynajmniej przy dobrym nagłośnieniu i z odpowiednim oświetleniem (w odpowiednich momentach strobo o dużej częstotliwości też robi swoje - połączony z dymem i ze ścianą dźwięku sprawia, że czujesz się jakbyś był zawieszony w przestrzeni w jakimś losowym miejscu i czasie). Dawno żaden band mnie tak nie rozjebał na żywo. Do tego w cenie masz TFN, którzy też robią zajebistą robotę na scenie.

kurwa wczoraj o 1 w nocy wylaczylem swiatlo, odpalilem calego Void Mothera na moich zajebistych sluchawkach i kurwa odlot... normalnie momentami mam lzy w oczach z przyplywu adrenaliny;O juz sobie wyobrazam co te basy i ta sciana dzwieku zrobią ze mną na live...
zajebiscie podoba mi sie to ze wokal jest schowany... jest takie oczucie jakby ten glos krzyczal gdzies z oddali, z odmetow chaosu... no kurwa moc!. Do tego czytalem wywiady i wydają sie to mega ogarnieci ludzie z zajebistym podejscie do muzy - a to znacznie poprawia mi odbior jak wiem, ze na scenie nie stoją pajace. Choc kurwa jebniemy sie ro kraka;D... dawno tam nie bylem - chcialem obadac tez zabytki;D no i kurwa bilet 35zł na koncert - grosze!!!

Quote (Immanencja @ 2 Apr 2014 00:26)
http://www.youtube.com/watch?v=ltWwCg3lM_Y

k0sa !

kurde fajne to - lubie takie ciezkie granie. Rozkminie ich tworczosc
typy wyglada jak kurwa żule co tyle co z rynsztoka wylazly;DDDD
dobry imidż^^
Member
Apr 2 2014 02:22am
jak ogarnę jedną rzecz do piątku, to może wpadnę ;D
Banned
Apr 2 2014 02:31am
Quote (Nensato @ 2 Apr 2014 09:22)
jak ogarnę jedną rzecz do piątku, to może wpadnę ;D

na bank jakiegos bongosa kolosa z matmy czy cos;D
stundenciaki ehh...
Member
Apr 2 2014 02:41am
programosa
Banned
Apr 2 2014 02:51am
Quote (Nensato @ 2 Apr 2014 09:41)
programosa

muza > sex> programosa

no chyba ze masz inne priorytety.. studenciaku;P

p.s. ten Tides from Nebula to kurde mega usypiaste dziwadło... boje sie, ze wyssie ze mnie cala energie przed Uopskurą Sfinx :/
imo oni powinni grac na koncu jako takie wyciszenie po rozpierdolu jakie zrobi Sfinx ;O
Member
Gold: 16.05
Apr 2 2014 03:13am
Quote (Nensato @ Apr 1 2014 05:30am)
http://www.youtube.com/watch?v=NwqxXOG_0r8

po raz pierwszy usłyszałem ich ostatnio live przed gigiem Tides From Nebula, szczerze mowiąc to nawet nie wiedziałem, że będą tam grać i nie słyszałem o nich wcześniej, ale sam koncert spowodował opad szczeny
czysta zajebistość, już po pierwszym kawałku mnie kupili - mistyczna atmosfera, świetnie budują napięcie, na żywo sporo momentów wywoływało ciary na plecach, szczególnie jak po spokojnym fragmencie pojawiała się ściana dźwięku, ale i tak głównie dzięki wokalowi Wielebnej i zajebistemu nagłośnieniu, bo bas i krzyk przeszywały całe ciało, coś pięknego
polecam jeżeli ktoś ma blisko, szczególnie że grają za jakieś grosze, do tego TFN - imo jedna z najlepszych i najbardziej profesjonalnych kapel w pl obecnie
w ten weekend kończą wspólną trasę - Rzeszów, Krk, Kato i Bielsko-Biała,  ale w maju jeszcze parę koncertów w pl będzie chyba
ELO

e/ kurwa, ale ściana wyszła xd

Widziałem ich w melinie dla 20 osób i była moc, w maju idę kolejny raz. Potencjał mają ogromny
Go Back To Polska Topic List
Prev1348349350351352376Next
Add Reply New Topic New Poll