Quote (Nensato @ 1 Apr 2014 23:03)
Szczerze mówiąc, to też rozważam czy nie przejechać się do Krk, żeby ich jeszcze raz zobaczyć, ale w ten weekend będę mial trochę zapierdol, więc chyba nie dam rady.
Jak masz czas, to jedź, kurwa, jedź. To co jest na płytce, to może z 20% tego, jaki rozpierdol robią na żywo, a przynajmniej przy dobrym nagłośnieniu i z odpowiednim oświetleniem (w odpowiednich momentach strobo o dużej częstotliwości też robi swoje - połączony z dymem i ze ścianą dźwięku sprawia, że czujesz się jakbyś był zawieszony w przestrzeni w jakimś losowym miejscu i czasie). Dawno żaden band mnie tak nie rozjebał na żywo. Do tego w cenie masz TFN, którzy też robią zajebistą robotę na scenie.
kurwa wczoraj o 1 w nocy wylaczylem swiatlo, odpalilem calego Void Mothera na moich zajebistych sluchawkach i kurwa odlot... normalnie momentami mam lzy w oczach z przyplywu adrenaliny;O juz sobie wyobrazam co te basy i ta sciana dzwieku zrobią ze mną na live...
zajebiscie podoba mi sie to ze wokal jest schowany... jest takie oczucie jakby ten glos krzyczal gdzies z oddali, z odmetow chaosu... no kurwa moc!. Do tego czytalem wywiady i wydają sie to mega ogarnieci ludzie z zajebistym podejscie do muzy - a to znacznie poprawia mi odbior jak wiem, ze na scenie nie stoją pajace. Choc kurwa jebniemy sie ro kraka;D... dawno tam nie bylem - chcialem obadac tez zabytki;D no i kurwa bilet 35zł na koncert - grosze!!!
Quote (Immanencja @ 2 Apr 2014 00:26)
http://www.youtube.com/watch?v=ltWwCg3lM_Y
k0sa !
kurde fajne to - lubie takie ciezkie granie. Rozkminie ich tworczosc
typy wyglada jak kurwa żule co tyle co z rynsztoka wylazly;DDDD
dobry imidż^^