Quote (b0b3k @ 28 Apr 2014 22:47)

No to ładny przypadek.
cOr będę Cię dopingował na trasie w tym biegu 3 maja, życióweczka musi być, będziesz miał pacemakerów.

Grzesiek też biegnie?
sam nie wiem na co sie nastawiac. niby sily jeszcze nie ma przez tak duza przerwe ale to tylko 5km wiec mozna sie rozpedzic

grzesiek biegnie, on mnie w sumie na to namowil. ale tym razem nie bedziemy sie czolgac na koncu, pobiegne swoim tempem ;]
Quote (Henio17 @ 29 Apr 2014 00:16)
Na jaki czas biegniesz cOr? Na pacemakerów bym nie liczył. Z obserwacji mam zdanie, że powinni być oni wywiązywani z deklarowanego czasu i jakości biegu. No bo dla mnie pacemaker na10km na Orlenie powinien stać na początku strefy 50-55min, jak biegnie na 50min i powinien dobiec w 50min. Gdzie stali - nie wiem i nie widziałem ich. A często tacy ludzie biegają po prostu za szybko, np w 48:30min, co jest kolosalną różnicą.
cOr ty miałeś taką poduszkę równoważną? Jak to się profesjonalnie nazywa? Gdzie kupiłeś? Ja chciałem coś takiego, ale w Decathlonie, Go Sporcie nie było i kupiłem w TkMaxx ale coś podobnego, i to nie jest to, czego oczekuje...
nie zastanawialem sie w sumie ale realnie patrzac na moja forme to bede celowal w 25 minut. nigdy nie korzystalem z "pomocy" pacemakerow, biegne po prostu ile sil

mam 2 sztuki poduszek sensomotorycznych, nie wiem czy o tym samym mowimy ;] kupilem je na aledrogo po 35 zl afair. niestety sa gorszej jakosci niz te, ktorych uzywalem na rehabilitacji, material jest slabszy (guma)