Quote (AllGebra @ 26 Jan 2011 18:20)
Eh, nie podniecaj się tak -,- Wyraziłem tylko swoją opinie nt. postawy drużyny United w tamtym spotkaniu, cały mecz był ogólnie niezbyt efektowny. Co do defensywy, to muszę się zgodzić, rzadko popełniają jakiekolwiek błędy. Z tym "najlepszym" to też bym tak nie szarżował, jeden z lepszyych, to na pewno. Ten mecz to wcale nie było jakieś mistrzostwo w wykonaniu Manchesteru, zagrali jak zwykle dobrze w defensywie, ale mieli też dużo szczęścia, co przy obrońcach Arsenalu wystarczyło na 1 gola. Jednakże, moim celem w poprzedniej wypowiedzi nie było podważenie umiejętności, czy historii United, to byłaby głupota. Aczkolwiek mecze w sezonie są 2, i ja z niecierpliwością czekam na ten na Emirates, ponieważ wg. mnie poprzedni był przeciętnym widowiskiem.
No widzisz ty emocjonujesz się stylem Arsenalu, a ja ogólnie w meczach bardzo zwracam uwagę na defensywę. IRL.

I nie mowie to tylko dlatego, że jestem kibicem United, ale MU ma najlepszą obronę na świecie i najlepszego obrońcę. Interesuję się tym i z całą pewnością mogę tak stwierdzić.