Quote (elkabel @ Mar 16 2013 12:24pm)
grałem właśnie solo topa ww vs teemo. Cisnął mnie trochę w early, byłem pushnięty pod turka do czasu aż zakupiłem wits enda + mercki (w tym momencie dziabnięcie go z Q leczyło mnie bardziej, niż on był w stanie wykręcić ze swojego Q), pushał więc zdobył turka, dwa razy nasz shaco wpadł na topa więc 2 razy zabiło się teemo na linii. nie zabił mnie, trochę mnie outfarmił, ale wyfarmił się i nic nie robił w mid/late. Tak, parę razy dobił kogoś po teamfighcie, ale w samym teamfighcie uderzył dwa razy i uciekał. W late ssau i nic nie robił, gra toczyła się dość długo, gdzieś do 45 minuty. Ofc win, wszystkie teamfighty mieliśmy 5v4 cuz teemo.
rzecz dzieję się w 1400elo capie, kierowca teemo miał 1200 wygranych normali, 14xx elo, ogółem postać ogarniał.
kefir powiedz mi, co ten teemo wnosi do gry. sona kupiła oracle to nawet te grzyby nie były jakoś pomocne.
ktoś chce to wciepne record z gry.
teemo w late/mid polega na blindowaniu i stawianiu tysioncuf grzybów, w kluczowych punktach.
Ja pod ap teemo wszędzie grzyby, blindowanie i jest gg, jak ktoś nawet ucieknie z cipką życia to grzyb załatwi sprawe
fake e:
Jak to jest z refundami, koleżka powiedział mi, że nawet jak zużyło się 3refundy to można napisać do riotu o kolejny, to prawda?