Quote (IHateEverythingAboutYou @ 20 Feb 2011 18:15)
Jaka cena?
Nawet nie wiem po ile stoją teraz na alledrogo..
Quote (kubaba5 @ 20 Feb 2011 19:44)
niezły zestaw, ale tylko z powodu CoDa chcesz sprzedać konsolę?
Przecież jest wiele innych tytułów, a poza tym nie chcesz poczekać na następnego CoDa? Może będzie inaczej?
No chyba, że masz kasę i Ci nie zależy to wtedy rozumiem.
Hmm co do innych tytułów to mam Xboxa przerobionego i rzyliard gier ściągniętych na niego z tym, że nie pogram przez neta no ale coś za coś

Co do następnego coda.. Powiem szczerze, że jeśli ma być tak samo badziewny jak Black Ops (w sensie nie jest zły ale ilość błędów w tej grze poraża) To ja chyba ściągnę tylko dla singla..
Prawdę mówiąc nie grałem w nic innego niż CoD, pozostałe gry przeszedłem maksymalnie raz, niektórych w ogóle nie skończyłem. Za to bardzo przyjemnie mi się grało w MW2-to był najlepszy czas dla mojej konsoli..Aż chciało się
ją włączać żeby tylko pograć z chłopakami z klanu i przygotowywać się do ligi CSL. Treningi itepe. Z 20 osób które miałem w znajomych może dwie grają w black opsa co mija się z celem. Teraz albo cod4, albo właśnie ze względu
na hackerów posprzedawali konsole, co jest raczej przykre. A trzymać konsolę tylko po to żeby od czasu do czasu zagrać na MOVE w ping ponga to chyba mija się z celem.
Fajnie wygląda stojąc na półce obok xboxa ale im dłużej stoi tym więcej spada z ceny bo jest starsza.
Wybaczcie za tak długi poemat ale aż mi się łezka w oku kręci gdy sobie przypomnę początki mojego grania na tej pięknej konsoli