Quote (TDI @ Oct 3 2013 10:19am)
Jakiś team na euw szuka do 5tek kogoś ? Najchętniej bym grał topa. W diamond 5 jestem.
A mówiłem Tobie ziomek na początku jak przechodziłem z Adamem: "Chodź z nami, zrobimy sobie team". Teraz masz kurwa!

@Kathorga: nie jesteś słaby, tylko masz złe podejście. Nie jest tak, że zawsze wygrasz. Ja na koncie kolegi, któremu wbijałem gold, też nie miałem 100% win ratio. Czasem zdarzy się troll/afk, a czasem gorzej zagram lub przeciwnik będzie bardziej nafeedowany. Chodzi o to, żeby podchodzić pod wbijanie rankingu z odpowiednią mentalnością. Jeśli widzisz, że zasługujesz na gold, to po prostu graj i ciśnij plebów. Nie patrz na to czy masz feederów/afk etc, tylko jak Ty grasz. Na pewno za którymś razem się uda. Nie raz miałem akcje, że w 10 minucie enemy top szedł afk, bo dostawał taki wpierdol. Wtedy nawet jak masz feederów lub trolla to i tak grasz 4vs4 więc jest spoko.
Quote (Tardek_Salamon @ Oct 3 2013 08:00am)
wiadomka ze twoj skill> skill teammejtow, ale niezawsze sie da wygrac ;d np po tym ostatnim paczu widze ze na starcie gry jest duzo wiecej osob afk do konca gry, moze przypadek, a moze nie, idk. ja osobiscie nie mialem tak, ale zanotowalem znaczny spadek fpsuw :c jak zaczynasz gre 4v5 to mimo wszystko ludzi z temau ci gadaja ze ggwp surr at20 repot afk :<
Nie zawsze da się wygrać, kwestia jest taka: czy masz 90/80/70/60% win ratio. Tak czy siak idziesz w górę. Jeśli masz 50% lub mniej, to znaczy, że się jednak słabo gra i ciężko będzie climbować. Tyle w temacie