Quote (Go_0su @ 21 Feb 2010 21:41)
sixaxis to wszystko to co dualshock tyle że można sterować np. w wyścigach ruszając nim na boki, tak mi się wydaje
e:
kumpel ma normalnego ps a ja mam slima i jednak duża różnica w wielkości/ciszej pracuje/mniej prądu bierze
Ciszej pracuje? Lol ja swojego PS nie slysze to ja nie wiem jak ps slim ciszej pracuje - do tego slim jest brzydki i jak napisal markov skoro mozna wymienic dysk to slim jak zwykle reprezentuje zabieg marketingowy - a ja nie zamierzam lykac tego shitu. Do tego ten nowy znak - ja je*** kiszka - ale to jak zwykle kwestia gustu/guscikow. Kazdy w koncu chwali swoje. Co do padow to sixasix tez ma opcje sterowania na boki (w powietrzu) Mam i tego pada i dual shocka - w sumie dual shock z wibracja predzej, czy pozniej sie nudzi. ja osobiscie odpalam ps ze zwyklego pada bo jest lzejszy. Jedyne co mnie denerwuje w ps3 to brak mozliwosci odtwarzania rmvb. Mam nadzieje, ze to zmienia. Jak kupowalem ps na wyspach to byla dostepna tylko wersja 40gb w sklepach - poczekali az zejdzie , dali 80gb - poczekali jak zejdzie i dali 160 - a za miesiac poltorej dali ps slim - to tylko kolejny dowod marketingu sony - ja sie osobiscie nie dziwie to przeciez norma.
Quote (Gepard12 @ 22 Feb 2010 09:39)
IMO slim wygląda gorzej tylko na zdjęciach. Irl prezentuje się naprawdę dobrze, lepiej od fata.
Co do pada to dla mnie jest zaletą to, że DS3 jest cięższy, no i nie wyobrażam sobie gry bez wibracji, jakoś tak dziwnie

Ja mam ps juz 3 rok i w sumie od niedawana przestalem urzywac wylacznie DS - do tych gier ktore mam wibracja jest zbedna , no moze poza GRIDem. Jedni tak jak ty wola czuc w lapie pada - ja tam obojetnie.
Quote (drewas @ 22 Feb 2010 09:41)
PS nie ma wyglądać, ma być dobre i tanie, ps3 fat z wymienionym dyskiem wychodzi drożej od ps3 slim a ps 3 slim w tym przypadku jest
tańsze
mniejsze
zjada mniej prądu
ma lepszy procesor
No tak - ale , czy zobaczysz roznice w szybkosci dzialania gier ? Jak juz napisalem to jest nowy ps3 ktory wyszedl po 3 latach od premiery fata, wiec musieli zrobic jakies zmiany oprocz wygladu - ale sa to zmiany ktorych nie odczujesz. To ze film, czy muza skopiuje ci sie o 2-3 sec szybciej nie jest znmiana. W moim przypadku - skoro mam 3 latka i do tego porysowanego troszke wymiana jest oplacalna.
This post was edited by Guzzz on Feb 22 2010 02:55am