d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Piłka Nożna > Temat Oficjalny
Prev1339433953396339733985001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 6,056.69
Feb 4 2013 11:29am
Quote (TNA @ 4 Feb 2013 11:45)
cale szczescie ze mozesz miec go tylko w fifie, zmarnowalby sie w tej drewnianej druzynie

akurat z ligi anglieksiej ogladam mecze Tottenhamu i Arsenalu bo jedynie te dwie druzyny graja ladna dla oka pilke i musze przyznac ze Modric radzil tam sobie znacznie lepiej niz w Realu, moze spodowane jest to tym ze tam byl obok Bale najwieksza gwiazda a tu zaledwie rezerwowym no ale wciaz dziwie sie dlaczego zdecydowali sie go sprowadzic za takie pieniadze skoro nie sprzedali Kaki a Ozil na skrzydle to dno, moze chca zrobic z Luki nastepce Xabiego bo innego wytlumaczenia nie widze

dunno ale xabi Dm a modric AM

Chlopcze ty ciagle udowadniasz podstawowe braki w jezyku ojczystym jesli uwazasz ze moj post byl placzem :'DDDDDDDDDDD

lol tfuj jezyk ojczysty to slunski + ez jestem z 10 starszy ...

This post was edited by rollen on Feb 4 2013 11:33am
Member
Gold: 0.00
Feb 4 2013 11:50am
nic nie ogladalem :cry:
Member
Gold: Locked
Warn: 100%
Feb 4 2013 12:22pm
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Quote (SleepNowInThe Fire @ Feb 4 2013 03:34pm)
To ściąganie presji z zawodników to mit, wymyślony na poczet tłumaczenia jego debilnych zachowań niestety
ściągał presję z zawodników cisnąc im na poprzednich konferencjach? ściągnął presję z Ikera czy Adana robiąc z nich balona? itd. itp.

Tłumaczenie się kalendarzem albo zespołem, który nie ma nic do gadania jeśli chodzi o ustawienie tego kalendarza to po prostu żenada. Zresztą podobna żenada jest jeśli ktoś się tłumaczy z porażki źle przystrzyżoną trawą czy innymi tego typu bzdetami...
Real ma tylu klasowych zawodników w kadrze, do tego świetne rezerwy, że nawet jak bym im kazali grać następnego dnia to mieli OBOWIĄZEK wygrać z Granadą, z Granada która nie oddała ŻADNEGO strzału na ich bramkę... Zagrali totalna padakę a on śmie jeszcze ludziom wciskać ciemnotę o jakimś kalendarzu czy innym spisku... No kurwa mać

żebyś się nie zdziwił

Przeciez nikt z ludzi nie negeuje tego ze powinni wygrac. Gdybys sledzil jego konferencje to w takim tonie on wypowiada sie zawsze.

Quote (rollen @ Feb 4 2013 05:29pm)

Chuj ci do tego jaki jest moj jezyk ojczysty + nawet jesli masz racej to wladam twoim 10 x lepiej niz ty. Handluj z tym czlowieku, ktorego intelekt przerasta zlozenie prostego zdania bez bledu ortograficznego.
Co do Modrica - w Realu gral juz na kazdej pozycji.
Member
Feb 4 2013 12:29pm
Quote (rollen @ 4 Feb 2013 19:29)

moze w Tottenhamie bo w Realu to chuj wie gdzie on ma grać..
w sumie to myślałem że naturalnym następcą Xabiego będzie Sahin bo pasował świetnie ale widocznie Mou miał inny pomysł
Member
Gold: 17.16
Feb 4 2013 12:43pm
Quote (CoD_id @ 4 Feb 2013 18:22)
Przeciez nikt z ludzi nie negeuje tego ze powinni wygrac. Gdybys sledzil jego konferencje to w takim tonie on wypowiada sie zawsze.

to po co najpierw przyznaje się, że to jego wina, potem zwala na kalendarz i inne zespoły, po czym na końcu winę zwala... na własnych piłkarzy... no kurwa
tylko nie pisz, że ściąga presje bo jest już śmieszne, facet powoli zatraca się w nawet w tym co mówi
Member
Gold: 373.32
Warn: 10%
Feb 4 2013 12:53pm
Quote (TNA @ Feb 4 2013 10:45am)
cale szczescie ze mozesz miec go tylko w fifie, zmarnowalby sie w tej drewnianej druzynie

akurat z ligi anglieksiej ogladam mecze Tottenhamu i Arsenalu bo jedynie te dwie druzyny graja ladna dla oka pilke i musze przyznac ze Modric radzil tam sobie znacznie lepiej niz w Realu, moze spodowane jest to tym ze tam byl obok Bale najwieksza gwiazda a tu zaledwie rezerwowym no ale wciaz dziwie sie dlaczego zdecydowali sie go sprowadzic za takie pieniadze skoro nie sprzedali Kaki a Ozil na skrzydle to dno, moze chca zrobic z Luki nastepce Xabiego bo innego wytlumaczenia nie widze

Ty nawet na fife jestes za slaby ;]
Member
Gold: Locked
Warn: 100%
Feb 4 2013 01:01pm
Quote (SleepNowInThe Fire @ Feb 4 2013 06:43pm)
to po co najpierw przyznaje się, że to jego wina, potem zwala na kalendarz i inne zespoły, po czym na końcu winę zwala... na własnych piłkarzy... no kurwa
tylko nie pisz, że ściąga presje bo jest już śmieszne, facet powoli zatraca się w nawet w tym co mówi

No bo ściąga. Bez kitu, nie wiem o co ci chodzi z tym ze tego nie robi. Jak inaczej interpretowac zdanie w stylu "jak wygrywamy to wygrywaja pilkarze, jak przergrywamy jest to moja wina"? Na pilkarzy nigdy bezposrednio nie zrzucil winy. Jak mi pokazesz takie przyklady na konferencjach to przyznam ci racje, bo ja takiej nie kojarze. No bo chyba nie chodzi ci o cala sytuacje zwiazana z Adanem i Ikerem. Tam nie było obwiniania Ikera tylko proste stwierdzenie "Adan jest w lepszej formie".
Member
Feb 4 2013 01:18pm
Quote (kefir @ 4 Feb 2013 20:53)
Ty nawet na fife jestes za slaby ;]

a Ty nawet na PES'a ;]
odpowiedz na poziomie Twojej wypowiedzi
Member
Gold: 17.16
Feb 4 2013 01:37pm
Quote (CoD_id @ 4 Feb 2013 19:01)
No bo ściąga. Bez kitu, nie wiem o co ci chodzi z tym ze tego nie robi. Jak inaczej interpretowac zdanie w stylu "jak wygrywamy to wygrywaja pilkarze, jak przergrywamy jest to moja wina"? Na pilkarzy nigdy bezposrednio nie zrzucil winy. Jak mi pokazesz takie przyklady na konferencjach to przyznam ci racje, bo ja takiej nie kojarze. No bo chyba nie chodzi ci o cala sytuacje zwiazana z Adanem i Ikerem. Tam nie było obwiniania Ikera tylko proste stwierdzenie "Adan jest w lepszej formie".

zinterpretuj mi to zdanie „Wiem, że niektórzy byli zmęczeni, ponieważ bardzo się napracowali w środę, nie wiem, czemu inni byli zmęczeni, bo wówczas byli na ławce albo na trybunach” i powiedź, w którym momencie wypowiadając jej zdejmuje presję z zawodników...
Member
Gold: 6,056.69
Feb 4 2013 02:00pm
Quote (SleepNowInThe Fire @ 4 Feb 2013 20:37)
zinterpretuj mi to zdanie „Wiem, że niektórzy byli zmęczeni, ponieważ bardzo się napracowali w środę, nie wiem, czemu inni byli zmęczeni, bo wówczas byli na ławce albo na trybunach” i powiedź, w którym momencie wypowiadając jej zdejmuje presję z zawodników...

100x lepiej niz Wenger po porażce '' we showed exceptional quality ...''

epicko byloby Mou do czelsi Wenger do realolu albo PSG
Go Back To Polska Topic List
Prev1339433953396339733985001Next
Closed New Topic New Poll