Quote (SleepNowInThe Fire @ Feb 3 2013 11:40pm)
najpierw gada o tym, że ta porażka to jego wina i pełną odpowiedzialność on ponosi, po czym za chwilę zwala wszystko... na kalendarz i Barcelonę, która swój mecz miała zagrać dzień później... no ja jebie
Tylko, ze to normalna zagrywka z jego strony. Najpierw zdjal presje z zawodnikow - wzial wszystko na siebie, mowiac ze jak przegrywaja to przegrywa trener a jak wygrywaja to wygrywaja zawodnicy. Potem natomiast znowu przyypierdolil sie do kalendarz ulozonego w ten a nie inny sposob. Wiem, ze dziala to w dwie strony, ale z pewnoscia nienormalnym jest to ustawianie meczy w hiszpani i nie dotyczyy to tylko Realu bo Barca czesto tez bywa w pizdzie. Grasz w tygodniu w pucharach? W nastepnym masz pusto? Lige zagrasz w niedziele. Eot.
Quote (rollen @ Feb 3 2013 11:34pm)
lol jaki puacz
pamietam jak tutejsi experci twierdzili ze modric= fabregas :]
Chlopcze ty ciagle udowadniasz podstawowe braki w jezyku ojczystym jesli uwazasz ze moj post byl placzem :'DDDDDDDDDDD
Quote (LESNYBARB_PL @ Feb 4 2013 12:24am)
w sumie nie ma co sie dziwic, kazdy kto ogladal modricia w totenhamie moglby takiego porownania uzyc. jak dla mnie zla gra modricia to wina mourinho, kotry uwaza ze jego zawodnicy to maja byc maszyny zdolne do grania na kazdej pozycji. podobnie bylo w 1 sezonie fabregasa w barsie, gdzie pep tez nie wiedzial gdzie cesc ma grac.
Wielu uwaza, ze Mou daje w tym sezonie "wolna reke" Modricowi po tak, a nie innym przepracowanym okresie przygotowawczym. W nastepnym ma byc juz duzo wiecej spraw ustawione pod niego. Przyznam tylko, ze zastanawiam sie jak Luka radzil sobie w Angli skoro w Hiszpani non stop go turbuja