Quote (cOr @ Mar 30 2014 10:34pm)
nie chce zeby to zabrzmialo jak jakies zerowanie ale mysle ze moglbym sie pokusic o odkupienie pakietu startowego,
zalezy ile zaplaciles ale aktualna cena (100zl) jest dla mnie za duza atm a chetnie bym wzial udzial nawet dla samego eventu
chyba ze mzoesz skorzystac z tej oferty i dac 30% znizki znajomemu
http://www.orlenmarathon.pl/node/397wysłałem pm. Mogę dać zniżkę 30%. Mam pakiety na Orlen na 10km i na maraton. Na maraton mogę odsprzedać, jak ktoś need. Na 10km postaram się pobiec, odsprzedam jedynie na kilka dni przed biegiem, jak uznam, że jestem kompletnie niezdolny do biegu. W Wiązownej też biegłem półmaraton z kontuzją i był plan przebiegnięcia, choćbym miał leczyć kontuzje po nim ile trzeba. Teraz jest podobnie, z tą różnicą, że kompletnie nie mam formy i nie mogę jej zbudować, bo mam w kółko jakieś urazy.
Quote (b0b3k @ Mar 31 2014 08:16am)
Dzięki bardzo, a brat jaki czas wykręcił?:>
1:43:54 netto.
E: Grigo ciężko tak polecić konkretny but. Ja na expo przed PW chciałem zmierzyć konkretny model buta pumy (mobium elite) i na stoisku pumy mierzyłem, pokazywał gość ze sklepbiegacza.pl z Żoliborza. No i od razu kilka mi rzeczy doradził i już wiem, gdzie będę kupował moje kolejne buty do biegania. Chłopak widać, że się zna i wie, na co patrzeć. Ja mam no NB 1080 - b duża amortyzacja, ale to bu dla kogoś 80+ kg, aja kupując miałem 74,teraz 67-68, więc kompletnie nie wykorzystuję tej amortyzacji.
B0b3k ty chcesz sobie kupić buty startowe i w nich trenować (Lunaracer 3+)?
Skoro coraz więcej osób pisze na forum,to dołączamy do rywalizacji na kwiecień. Groom biegając codziennie 10+ km będziesz na pudle spokojnie
This post was edited by Henio17 on Mar 31 2014 04:19pm