Quote (Atanok @ 27 Aug 2013 23:41)
Ale czy nie rozumiesz, ze twoje feedowanie tylko go cieszy i bawi? Na prawde myslisz, ze jak padniesz 15 razy to on bedzie sie zle z tym czul? Mozna ich trollowac jakims tinym czy pudgem i wtedy oni sie ostro wkurwiaja, a nie wtedy jak ty feedujesz. Nie ma co sie przejmowac rzeczami, na ktore nie ma sie wplywu bo tlyko sie czlowiek bardziej wkurwia.
Tak właśnie uważam, bo w 99% przypadkach takie dzieci płaczą mi z powodu fidowania, jeden koles płakał tak długo że dałem mu ignora, a on z rozpaczy zaczął robić multi i dalej płakać
/e a wiesz co jest najzabawniejsze w tym? ze czasem przy tych placzach, rodzila sie konstruktywna rozmowa, gdzie dany osobnik nie byl na tyle glupi zeby uswiadomic sobie ze zachowuje sie dokladnie tak jak on, i nawet niektorzy po tym pozwalali sobie dawac rady co robic zeby tego uniknac, jednego nawet dodalem fl bo sie okazalo ze nie jest kretynem tylko po prostu jest slaby w te klocki.
Quote (Atanok @ 27 Aug 2013 23:32)
Nie lubie anime WIEC HEJTUJE KAZDEGO KTO LUBI I BEDE GO MOCNO NIENAWIDZIL W INTERNETACH BO BARDZO MNIE OSOBISCIE BOLI TO CO KTOS LUBI. Zamiast anime mozna wstawic dowolne hobby/zainteresowanie/gust.
tak placzesz o te swoje chinskie guwna, placzesz o to ze ktos sie z czyms nie zgadza, to co mu do tego, ale jestes hipokryta, bo nazywasz kogos idiota za to ze fiduje...
skoro sie z tym nie zgadzasz to chuj ci do tego, w czym masz problem?
This post was edited by EustachyMotyka on Aug 27 2013 04:57pm