Quote (Gepard12 @ 12 Oct 2012 23:38)
Przysyłają ci do polski fizyczną płytę dvd? Są polskie napisy?
"Netflix - Watch TV Shows
Online, Watch Movies
Online"
To ta sama firma, ale przerzucili się na streamingi, chociaż DVD chyba też ciągle wypożyczają

Quote (imnoise @ 12 Oct 2012 23:38)
Spotify to swietna sprawa. Nie wiem co bedzie jak skonczy mi sie premium, ale do tej pory daje rade. A zalozenie konta jest bardzo proste. Jedynie odpada ta opcja dla fanow polskiej muzyki. A u nas predko nie bedzie, bo tardy pokroju holdysa i te zjebane wytwornie to zablokuja.
No ja też jestem wielkim fanem Spotify. Konto trial zakładasz bez problemu, ale teraz nie idzie tego opłacić. Chciałem wziąć premium za te 10 dolarów, ale odrzuca mi wszystkie karty płatnicze i przy paypalu wywala błąd, bo dla PP jestem Polakiem, a dla Spotify Anglikiem

Nie wiem czy wystarczy poprosić znajomych z UK, żeby mi to opłacili Paypalem czy znowu jakoś wyszerlokują, że kombinuje.
Za taką kasę nie dostaniesz JEDNEJ dobrej płyty z muzyką, a na spotify za 30 zł słuchasz muzyki z całego świata bez przerwy przez miesiąc na komputerze, telefonie, tablecie czy czymkolwiek chcesz.
Spotify niedługo wchodzi do Polski, wiszą już ogłoszenia, że szukają pracowników