Quote (groom @ Dec 26 2011 08:53pm)
Jak to czytam to mysle, ze jednak pomyliles tematy. Pozer oferuje swietne telefony zaraz po wyjeciu z pudelka. Wybor tez jest maly wiec nawet nie trzeba sie dlugo zastanawiac.
od razu wszystko wiedziales?
jesli sie ktos czyms nie interesuje to trudno zeby kurwa wszytko zaraz wiedzial
Quote (toyo @ Dec 26 2011 08:56pm)
Tak jak mówi markov + to, że np. ja kupiłem telefon który miał Androida 1.6., HTC wypuściło aktualizacje do 2.1, później aktualizacji od producenta nie było, ale był dobry support na xda i ludzie wypuścili do niego Androida 2.2, a później 2.3 - wybierając telefon z dobrym wsparciem masz praktycznie pewność, że nawet jak producent przestanie przejmować się użytkownikami danego modelu to jego role przejmą ludzie.
Właśnie dlatego w tym temacie nikt nie przejmuje się czy HTC, Samsung i inni producenci wypuszczają nowe wersje Androida do danego modelu, bo ściągamy sobie romy z xda i ładujemy do telefonu. Pomijam już fakt, że zazwyczaj soft robiony przez ludzi jest lepszy niż ten od producenta - wybierasz ten który Ci najbardziej odpowiada np. kwestia wydajności lub wyglądu, pousuwane aplikacje których nie potrzebujesz itp.
Wybierając powiedzmy popularnego i "rozgryzionego" SGSa masz pewność, że ludzie przeportują na niego Androida 4.0 ICS, a potem kolejne kiedy Google wypuści np. wersje 4.1, 4.2 i kolejne.
ale dziwi mnie przeciez sgs i sgs+ to prawie to samo, wiec czemu nie mozna zainstalowac tego samego oprogramowania?
This post was edited by Donkotjo on Dec 26 2011 12:58pm