Quote (CoD_id @ 17 Jan 2013 19:40)
I jak sie czlowiek nad tym zastanowi to gosciu mowi szczera prawde. Ktory klub zagwarantuje mu taki spokoj, stabilizacje i pewnosc? Z calo pewnoscia grubych milionow na transfery nie dostanie, ale zawsze w Bayernie bez takich transferow sobie radzono. Klub z wielka tradycja i duza kalsa (no chyba ze jakis glab pokoroju Uliego zacznie sie wypowiadac). Idealne miejsce do potwierdzenie klasy. Na poczatku bylem faktycznie zdzwiony, ale teraz uwazam ze to bardzo madry ruch, bardzo przemyslany.
Pep przez te pół roku miał chyba wystarczająco czasu aby zastanowić się nad ofertami. Dziwne jest też to, że wiele osób jest zaskoczonych wyborem. Przecież w prasie obok kierunku angielskiego pojawiały się inne jak np. Inter, Milan, PSG czy któraś z reprezentacji. Ale tak to jest jak się angielskie brukowce bierze za pewnik:). Ja osobiście myślałem, że wyląduje w City. Mimo to Bayern jakimś wielkim zaskoczeniem dla mnie nie był.
Imo pierwsze ruchy transferów będą wyglądały następująco: sprowadzenie Isco i pozbycie się Gomeza. Prawdopodobnie następny w kolejce będzie środkowy obrońca/defensywny pomocnik.
This post was edited by SleepNowInThe Fire on Jan 17 2013 02:06pm