Quote (UmiemZnikac @ Feb 11 2011 06:21pm)
Witam, napiszę Wam moją recenzję do assassin's creeda na PS3.
Przed premierą jak i po AC wiedziałem że to będzie tytuł kultowy, czytałem fabułę, artykuły, ogladalem wszystkie trailery i gameplaye. Wtedy wiedziałem że nie opłaca sie inwestować w kompa wiec jeżeli bede mial PS3 to Assassin bedzie moja pozycja obowiazkowa. Mineło kilka lat, mam od 2 miesiecy ps3, 2 tygodnie temu kupilem Assasina no i jestem troche zniesmaczony. Sama gra mnie nie miło zaskoczyła, sterowanie w tej grze działa jak zwykłe kurestwo, przyklejanie się postaci do ścian, przeszkadza przy ucziecce, a gdy jest potrzebne podczas wspinaczki nie zawsze działa jak powinno. Dodatkowo nie moglem przejsc wszystkich misji klimatycznie, czasami trzeba bylo wpierdalać się jak cham. Gra robi się monotonna gdy gramy w nią bez wiekszych przerw. Co lepsze, pod koniec gry był mega zastrzyk fabularny, obudziłem się z monotonnego gówna, zacząłem wspominać wcześniejsze dialogi bohaterów, nie wiedziałem w koncu co może się dalej stać, czułem niepokój a zarazem ciekawość aż nagle ujrzałem NAPISY KOŃCOWE.
Czy gra wyglada tak samo w dwójce?
grałem tylko w AC 2 przyznam że gra ma swój klimat dosyć ciekawa fabułę chociaż zakończenie fatalne
gra na pewno warta uwagi ale dużego wrażenia na mnie nie zrobiła i jakoś mnie nie ciągnie żeby zakupić pozostałe części
jestem ciekaw jak z Prince of Persia na ps3 bo na ps2 było fajne ;p