d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Liga Legend > Temat Wysoce Oficjalny
Prev1330433053306330733084030Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 6.66
Feb 12 2013 06:59am
Nie dadza mi skurwysyny awansowac. Im blizej setki tym mniej pktow, gre temu dostalem 15, teraz 9, zaraz pewnie z 4. Zeby wyjsc z tego gowna chyba musze z 10 rankedow pod rzad wygrac a moge sie zalozyc, ze za przegrana bedzie z -25.
Member
Gold: 46.59
Feb 12 2013 07:08am
Quote (groom @ Feb 12 2013 01:59pm)
Nie dadza mi skurwysyny awansowac. Im blizej setki tym mniej pktow, gre temu dostalem 15, teraz 9, zaraz pewnie z 4. Zeby wyjsc z tego gowna chyba musze z 10 rankedow pod rzad wygrac a moge sie zalozyc, ze za przegrana bedzie z -25.

dlatego nie podobal mi sie ten system, nawet dostajac po 34 za gre ( 3 winy do bo 3 co raczej się nie zdaży) zeby wydostac sie z samego srebra potrzebujesz 25 winów, zloto kolejne, platyna kolejne i aby wbic diament masz 75 wygranych meczy pod rząd czyli po 13 elo koło tysiaka kiedyś. a gdzie jakiś elo boost 40 winów x 2? gdzie pierwsze 10 x 40? a co jak coś przegrasz? jak dla mnie słabo zaczynac teraz grac albo byc w silverze czy zlocie bo wybic sie to tragedia

This post was edited by Colarz on Feb 12 2013 07:10am
Member
Gold: 1.00
Feb 12 2013 07:10am
Quote (groom @ Feb 12 2013 02:59pm)

Ja musiałem wygrać 7 pod rząd mając ~82 pkt żeby awansować.
e:\ przeprasza, żeby MIEĆ SZANSĘ na awans

This post was edited by RavenN on Feb 12 2013 07:11am
Member
Gold: 63.00
Feb 12 2013 07:15am
Quote (Grigo @ Feb 12 2013 09:45am)
Dobra Irelia po kilku lvlach nie da Ci żyć, wierz mi.
Jaxa Vladem się elelgancko ciśnie.
Vs Panth biorę 9/21 oraz armor na start. Farmię ile wlezie, utrzymuję w miarę full hp. Jak masz te rewolwer na spell vamp to powinno być trochę łatwiej. Przeważnie ludzi kupuję brutalizera, a ich survi to kilka potów, więc idęz nim na wymiany i po kilku takich ja mam full hp, a on 1/3.
Po zmianie ZHonya składa się z tego roda za 1600 i tego itema co daje armor i AP, proponuję to szybko kupić.

no ale "dobra irelka" mało takich na 1400 elo, trzymam się z dala od minionów z low hp i jakoś defie jeśli nie jest super agresywna
na jaxa grałem takiego z life stealem, skakał od razu ze stunem że nie było nawet jak plamy zrobić, ale oglądałem streamy i myśle że już go ogarne
co do pantheona: dzięki, mam z run 25 arm i masteriesy 9/21 i tylko czekam aż jakiś chuj sie pojawi : D
Member
Gold: 70.74
Warn: 10%
Feb 12 2013 10:53am
Czy po sezonie cale elo sie resetuje? Chyba nigdy nie wyjde z tego brazu.Sprawa wyglada tak, ze ostatnie 8 meczy pod rzad wygralem normalnie. Strone wczesniej macie staty, wszystko elegancko, gram z normalnymi ludzmi, ktorzy nie musza byc zajebisci, bo sam dam rade im pomoc. Przychodzi do rankeda i z teamem:
Nasz: Leona/Nidalee/Jayce/Ezreal/Volibear - mamy dobre poke. Moj spear, jayce kula przez gate, ezreal. pozniej wbijamy w nich, leona stunuje i elo elo 320.
Ich team: Master YI, MF, Cho Gath, Soraka, Amumu
Mowie im, ze zanim podejda napierdalamy w nich ostro i uwaga na zjebany bandaz amumu, a bedzie gites zajebiscie. Zanim skonczylismy robic blue buff dla voli, to MF miala juz double kill, ale chuj, gram dalej. Cho nie zabil mnie ani razu. Od 6 lvlu zaczalem chodzic na bot i ubilem amumu + mf, pozniej jeszcze kogos. Jednak jak doszlo do teamfightu (oczywko u nas jungler + top lane premade, ale kurwa tylko utwierdzili mnie w przekonaniu, ze hiszpanie to jebani idioci, ktorzy z angielskim maja tyle wspolnego, co elkabel z gotowaniem "you mum are puta. i report you bad and u no fight you no help!!!") volibear od razu z jaycem wbiegli w tlum, przyjmujac na siebie cale ulti MF, a ezreal mial chyba padaczke bo teleportowal sie 5 centymetrow dalej i od razu zginal.
Mialem staty 3:0, najwyzsza farme w teamie, ktora i tak byla utrudniona, bo nasi przeciwnicy jednak umieli sie zgrac, ale chuj, juz sie nie denerwuje podczas tej gry. Zrobilbym nowe konto, ale troche szkoda skinow. Najsmieszniejsze jest to, ze np. gram normala i sprawdzam typa na lolkingu i moj przeciwnik okazuje sie, ze jest silver I z 14xx punktami i latwo z nim wygrywam linie, a w rankedach zawsze trafiam na zjebow z ktorymi po prostu nie da sie wygrac. No coz, wall of text, ale mam nadzieje, ze ktos to przeczyta.
Member
Gold: 954.50
Feb 12 2013 10:56am
Quote (Unsatiable @ Feb 12 2013 04:53pm)
Czy po sezonie cale elo sie resetuje? Chyba nigdy nie wyjde z tego brazu.Sprawa wyglada tak, ze ostatnie 8 meczy pod rzad wygralem normalnie. Strone wczesniej macie staty, wszystko elegancko, gram z normalnymi ludzmi, ktorzy nie musza byc zajebisci, bo sam dam rade im pomoc. Przychodzi do rankeda i z teamem:
Nasz: Leona/Nidalee/Jayce/Ezreal/Volibear - mamy dobre poke. Moj spear, jayce kula przez gate, ezreal. pozniej wbijamy w nich, leona stunuje i elo elo 320.
Ich team: Master YI, MF, Cho Gath, Soraka, Amumu
Mowie im, ze zanim podejda napierdalamy w nich ostro i uwaga na zjebany bandaz amumu, a bedzie gites zajebiscie. Zanim skonczylismy robic blue buff dla voli, to MF miala juz double kill, ale chuj, gram dalej. Cho nie zabil mnie ani razu. Od 6 lvlu zaczalem chodzic na bot i ubilem amumu + mf, pozniej jeszcze kogos. Jednak jak doszlo do teamfightu (oczywko u nas jungler + top lane premade, ale kurwa tylko utwierdzili mnie w przekonaniu, ze hiszpanie to jebani idioci, ktorzy z angielskim maja tyle wspolnego, co elkabel z gotowaniem "you mum are puta. i report you bad and u no fight you no help!!!") volibear od razu z jaycem wbiegli w tlum, przyjmujac na siebie cale ulti MF, a ezreal mial chyba padaczke bo teleportowal sie 5 centymetrow dalej i od razu zginal.
Mialem staty 3:0, najwyzsza farme w teamie, ktora i tak byla utrudniona, bo nasi przeciwnicy jednak umieli sie zgrac, ale chuj, juz sie nie denerwuje podczas tej gry. Zrobilbym nowe konto, ale troche szkoda skinow. Najsmieszniejsze jest to, ze np. gram normala i sprawdzam typa na lolkingu i moj przeciwnik okazuje sie, ze jest silver I z 14xx punktami i latwo z nim wygrywam linie, a w rankedach zawsze trafiam na zjebow z ktorymi po prostu nie da sie wygrac. No coz, wall of text, ale mam nadzieje, ze ktos to przeczyta.

przeczytałem :D
ale trochę nie wiem co powiedzieć...............smutno mi, że trafiasz na same ścieki
Member
Gold: 70.74
Warn: 10%
Feb 12 2013 10:59am
Quote (wittek @ Feb 12 2013 06:56pm)
przeczytałem :D
ale trochę nie wiem co powiedzieć...............smutno mi, że trafiasz na same ścieki

Nawet jak gram 5 premade ze znajomymi, ktorzy sa duzo wyzej ode mnie, to nie odstaje od nich, a nawet wygrywam spokojnie swoja linie, nie panikuje w teamfightach, nie gonie za killem. Zalacze sobie tego cheata "No Cooldown on summoner spells" i przejde sobie na diament singedem.
Member
Gold: 63.00
Feb 12 2013 11:08am
kurwa, vladem sie nie da grać na to jebane gówno (kayle)
Member
Gold: 1.00
Feb 12 2013 11:26am
Quote (WolfxX @ Feb 12 2013 07:08pm)
kurwa, vladem sie nie da grać na to jebane gówno (kayle)

Grałem bodaj wczoraj i nawet łatwo szło.
Member
Gold: 954.50
Feb 12 2013 11:26am
Quote (Unsatiable @ Feb 12 2013 04:59pm)
Nawet jak gram 5 premade ze znajomymi, ktorzy sa duzo wyzej ode mnie, to nie odstaje od nich, a nawet wygrywam spokojnie swoja linie, nie panikuje w teamfightach, nie gonie za killem. Zalacze sobie tego cheata "No Cooldown on summoner spells" i przejde sobie na diament singedem.

troche nie wiem co oznacza to co napisałeś, bo w lolu jestem amatorem, ale powiem Ci, że jeśli chcesz grać gry na poziomie - stackuj się, inaczej potencjalna rozrywka jaka jest gra na komputerza zamienia się w jeden wielki festiwal gówna,odchodzisz od komputra bardziej wkurwiony niż siadasz.
Opowiem Ci jak zaczęła się moja przygoda z lolem :ph34r: którego zjebanego wieczoru, po imprezie, zfrustrowany wydarzeniami dnia poprzedniego, kiedy to jebany cieć o imieniu Kamil próbował przekonać mnie nad wyższością Lola nad innymi grami typu MOBA (a w szczególności nad Dota) stwierdziłem, że spróbuje dać mu szanse. Ściągnąłem sobie lola, założyłem jakieś chujowe konto, dołaczylem do rozgrywki, wziałem jakas typiare z rotacji...ładnie wygladała, nie miałem pojecia kto, czym i jak mnie bije, nie miałem pojecia co sie sklada, jakie tu panujo zasady, ale zaczałem partie! Po 20 minutach okazało sie, że klikajac TAB moge sprawdzic cs i lvl przeciwników. Idac solo linie na jakiegoś typa z toporem miałem najwiecej csa z wszystkich. Suma sumarum - rozkurwiłem ta gre, miałem 12/1/7, a mejty z timu pytały mnie ile mam czempionów na mainie o.O nie wiedziałem o co chodzi. Jaki wniosek - puść dobrego gracza w Dote na lola i zrobi Ci 15/0, puśc dobrego gracza w lola na Dote i zrobi 0/15. Kto pierwszy wyrzuci wiecej skilli wygrywa. Mimo wszystko czasem sobie pykam, dla funu, z ziomkami brata.

This post was edited by wittek on Feb 12 2013 11:28am
Go Back To Polska Topic List
Prev1330433053306330733084030Next
Closed New Topic New Poll