d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > .cbx1992 + .wraps <3
Prev1323334353643Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,040.00
Oct 27 2025 09:57pm
:o :unsure:

No nie każdy musi mieć takie same zdanie jak ja. Ja w ogóle mam specyficzny sposób myślenia i wierzę nawet w to, że po śmierci niektórzy mają prawo się obudzić na swoim statku kosmicznym, gdzie się dali zahibernować, żeby żyć w tym systemie, zwanym życiem. To nie powoduje, że jestem gorszy od kogoś, kto wierzy w Jezusa i życie na chmurce.
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 27 2025 09:58pm
I believe that Jesus could have existed, and he probably did, as there's some evidence for that, but I categorically don't believe he went to heaven to judge us alongside God. I believe in reincarnation, and in my opinion, he's no exception, and like each of us, he has a new, subsequent life. I'm certain that at some point, each of us will find our home (not everyone can end up in the same place, unfortunately), but that requires a series of different complexions, even a million years in succession. I remember some of my previous incarnations, stretching back 1.5 million years, and no one will convince me otherwise.

To sprawiedliwe! Nie zamierzam tu siedzieć i próbować cię przekonywać! Każdy ma prawo do własnych przekonań i należy je szanować! :hug:
Member
Oct 27 2025 09:59pm
To sprawiedliwe! Nie zamierzam tu siedzieć i próbować cię przekonywać! Każdy ma prawo do własnych przekonań i należy je szanować! :hug:

Też mi się tak wydaje, na pewno nie powinniśmy się kłócić :hug: każdy niech żyje w swoim świecie, a po śmierci się przekonamy, kto miał rację.
Member
Oct 27 2025 10:07pm
I think so too, we definitely shouldn't argue,:hug:let everyone live in their own world, and after death we'll see who was right.

Biblia mówi, że my zasiewamy ziarno, ale to Bóg sprawia, że ziarno wyrasta! Oznacza to, że mogę opowiadać ci o Jezusie na wszystkie możliwe sposoby, ale to nie ja sprawię, że uwierzysz! Tak samo jak ty nie jesteś w stanie sprawić, żebym uwierzył w reinkarnację! Więc nawet jeśli mamy różne przekonania, nadal cię kocham! :love:
Member
Oct 27 2025 10:15pm
Biblia mówi, że my zasiewamy ziarno, ale to Bóg sprawia, że ziarno wyrasta! Oznacza to, że mogę opowiadać ci o Jezusie na wszystkie możliwe sposoby, ale to nie ja sprawię, że uwierzysz! Tak samo jak ty nie jesteś w stanie sprawić, żebym uwierzył w reinkarnację! Więc nawet jeśli mamy różne przekonania, nadal cię kocham! :love:

A nie wierzysz w reinkarnację? Ja, gdybym nie doświadczył w życiu swoich poprzednich wcieleń, to też bym pewnie w to nie wierzył, a tak jestem przekonany w 100%, co oczywiście nie neguje jakiegoś życia pozagrobowego w finale naszej wędrówki.
Member
Gold: 12,059.17
Oct 28 2025 12:43am
Ja już znam takich gagatków amerykańskich.
Trump też obiecywał, że zakończy wojnę w Ukrainie, prawda ^Ironfister ?
Zobaczymy jak słowny jesteś i czy przetrwasz próbę czasu!

Ej ale Trump to się stara.
Lepiej że dociska Putina niż jakby miał zmusić Ukraińców do kapitulacji, nazywając to pokojem.
Jak Putinowi przestanie starczać kasy na wojnę to ją zatrzyma.
Kiedy dokładnie to się stanie to nikt nie wie, z roku na rok mają coraz gorzej.
Member
Oct 28 2025 12:50am
And you don't believe in reincarnation? If I hadn't experienced my past lives, I probably wouldn't believe in it either, but I'm 100% convinced, which, of course, doesn't negate the possibility of some kind of afterlife at the end of our journey.

Nie, miałem spotkania z Jezusem, więc moja wiara w Niego jest dość silna! :)

Ponadto, prawdopodobnie do czasu, gdy to przeczytasz, zostanę zawieszony i otrzymam 30% ostrzeżenia! Po prostu zajmowałem się swoimi sprawami, rozmawiając z cbx1992 i kilkoma innymi osobami w GC, a wszyscy nagle zaczęli mnie atakować! Będąc sobą, postanowiłem się bronić! Moderatorzy są przeciwko mnie, więc naprawdę nie mam szans! :(

Hey, Trump is trying.
It's better that he's putting pressure on Putin than forcing Ukrainians to surrender, calling it peace.
When Putin runs out of money for the war, he'll stop it.
No one knows exactly when that will happen; things are getting worse year by year.

On się stara! Powiedział, że zakończy wojnę pierwszego dnia swojej kadencji! Ale przynajmniej się stara! Mam nadzieję, że wojna szybko się skończy i że nigdy nie dotknie polskiej ziemi! :love:
Member
Oct 28 2025 12:54am
Nie, miałem spotkania z Jezusem, więc moja wiara w Niego jest dość silna! :)

Ponadto, prawdopodobnie do czasu, gdy to przeczytasz, zostanę zawieszony i otrzymam 30% ostrzeżenia! Po prostu zajmowałem się swoimi sprawami, rozmawiając z cbx1992 i kilkoma innymi osobami w GC, a wszyscy nagle zaczęli mnie atakować! Będąc sobą, postanowiłem się bronić! Moderatorzy są przeciwko mnie, więc naprawdę nie mam szans! :(

On się stara! Powiedział, że zakończy wojnę pierwszego dnia swojej kadencji! Ale przynajmniej się stara! Mam nadzieję, że wojna szybko się skończy i że nigdy nie dotknie polskiej ziemi! :love:

No ja nie wierzę w takie spotkania z Jezusem czy z inną Maryją, to są dla mnie po prostu jakieś boskie doznania, które siedzą w każdym z nas, tylko człowiek je źle interpretuje myśląc, że nawiedza go jakaś święta osoba. Mi się kilka lat temu pojawiła aureola nad głową i wcale nie uważam się za świętego, a było to niemalże mistyczne doznanie.
Member
Oct 28 2025 12:59am
Well, I don't believe in such encounters with Jesus or any other Mary. For me, they're simply divine experiences that reside within each of us, but people misinterpret them, thinking they're being visited by some holy person. A few years ago, a halo appeared over my head, and I don't consider myself a saint at all, but it was an almost mystical experience.

To zrozumiałe! Jednym z moich wielu doświadczeń z Jezusem było to, kiedy otworzył mi oczy i od razu zrozumiałem, że każde słowo w Biblii jest prawdą! Trudno to wyjaśnić, jeśli się tego nie doświadczyło! :)
Member
Oct 28 2025 01:02am
To zrozumiałe! Jednym z moich wielu doświadczeń z Jezusem było to, kiedy otworzył mi oczy i od razu zrozumiałem, że każde słowo w Biblii jest prawdą! Trudno to wyjaśnić, jeśli się tego nie doświadczyło! :)

Mamy inne doświadczenia w życiu Jay, w ogóle jesteśmy innymi ludźmi i to dobrze, bo jakby każdy był taki sam, to życie by było chyba nudne. W ogóle usunąłem konto w wild rift, nabiłem tam 20 lvl i postanowiłem usunąć acc, bo i tak mi w tę gierkę nie szło. Na drugim koncie miałem 6 lvl, a na trzecim 2 i pousuwałem te wszystkie konta w pizdu, łącznie z kontami na stronie, ja nie wiem, po chuj mi było aż tyle kont :wacko:
Go Back To Polska Topic List
Prev1323334353643Next
Add Reply New Topic New Poll