Quote (LESNYBARB_PL @ Jan 10 2013 03:26pm)
Brytyjska prasa spekuluje o konieczności zorganizowania meczu gwiazd ligi Premier League z najlepszymi piłkarzami Primera Division, po tym jak hiszpańska La Liga zmonopolizowała Najlepszą jedenastkę FIFA podczas gali w Zurychu. Angielski futbol jest podrażniony, po tym, kiedy żaden piłkarz Premiership nie znalazł się w zestawieniu FIFA.
http://www.fotoszok.pl/upload/9fb2645a.jpg
smieszne niby reprezentacja ligi angielskiej mialaby szanse, z trzonem reprezentacjii mistrzow swiata i europy uzupelnionej o messiego ronaldo i falcao

Dokladnie, przeciez ta reprezentacja LL rozgniotlaby jebanych angielskich drewniakow xx do zera. Czekam na reakcje fanobojow zasranego drewna : DDDDDD
Quote (SleepNowInThe Fire @ Jan 10 2013 04:00pm)
Możliwe, że czas Valdano w Madrycie się skończył. Mnie nie chodzi o nazwisko tylko zmianę polityki i wizerunku, która prawdopodobnie nastąpi po tym jak Jose odejdzie. Obaj wymienieni przez Ciebie mogliby się do tego nadawać.
Co do odejścia cygana to chyba wszyscy, nawet Ty wiedzą, że nastąpi to szybciej niż się wydawało. Sam Jose chyba już o tym wie. Za dużo gnoju narobił i za dużo ludzi związanych z klubem/socios/ogólnie w Hiszpanii ma już go serdecznie dosyć. Szczególnie widać to po madryckich mediach. Tu nawet nie chodzi o wyniki jego zespołu ale całokształt. Niewygranie lm w tym sezonie będzie jego gwoździem do trumny prawdopodobnie. Ale zobaczymy jak będzie, może wpierdoli ManU i dojdzie jak burza do finału, w którym zwycięży.
btw. po mistrzostwach w Brazylii zapewne sporo trenerów straci pracę albo sami odejdą. Będzie z kogo wybierać

Mediami nie ma sie co sugerowac, skoro najbardziej fantayczni kibice (tak wiem rofl) z Madrytu - Ultras Sur krzycza ze Marca i AS, przeznaczony jest im GAZ. Madryckie media to patologia. Srsly.
Zobaczymy co bedzie, nie mam nic przeciwko kontynuacji projektu Jose, ani hiszpanizacji w tym stopniu o ktorym pisalem. Uwazam, ze Real jest na dobrej drodze. Nawet jesli Barca bedzie wygrywac kolejne mistrzostwa, to nic nie zaszkodzi im bardziej niz stabilizacja w obozie najwiekszego rywala.