Quote (toyo @ 26 Feb 2013 20:58)
Chyba zgłupiałeś.
Próbowałem czytać kolejno: na laptopie, na tanim tablecie z biedronki, na jakimś tablecie z IPSem, na iPadzie z Retiną, a skończyło się na Kindlu Keyboard 3G.
Masz taki problem, że chcesz urządzenie do wszystkiego i niestety za półdarmo. Ciężko cokolwiek tutaj doradzić.
PS. PDFy to nie ebooki.
bo komputer jest do wszystkie, priorytety podałem, nie chce grać w najnowsze gry, renderować skomplikowanej grafiki. bardziej zastosowanie biurowe + dobry ekran aby w miarę się czytało , oglądało ( nie chodzi mi o wydajną kartę graficzną tylko ekran z dobrą rozdziałką, kątami widzenia, dobrym odwzorowaniem kolorów itp).
e-booki to chodziło mi bardziej o pliki pdf ( ale nie skany kijowej jakości tylko takie e-booki o jakości pdf , nie wiem jak ci to wytłumaczyć )
akurat nie mam w tym doświadczenia, na czym najlepiej je czytać, ale chętnie się dowiem.
ogólnie jak wy do takich rzeczy potrzebujecie lapka za 4k to wasza sprawa, nie musi być to najwyższy poziom jakości ale aby było bardziej przystosowane do tego niż np. jakiś tani acer z dobrymi bebechami który wytrzyma bez ładowarki 30min.
This post was edited by Lewo on Feb 27 2013 11:20am