Quote (ripp1337 @ 6 Feb 2013 18:17)
kolego, jak grasz na srednim elo (czyli 1200-1600) to jak bedziesz ogarnial jayce'a to moga ci obciagac counterpickami. jak ogarnalem irelie to 100 razy jak pickowali na mnie jaxa, dariusa itp. bylo 'gg top, free win, report irelia' itp. a potem schodzilem z topa 4/0 czy tam cos takiego, ludzie na tym elo graja tak chujowo, ze nawet jak kogos counterpickna to nie ogarniaja
Często mi się tak zdarza jak gram Singedem, gram vs jakieś "super hard counters", a potem mam 3/0 oraz xxx cs

Obecnie nie wiem na jakim elo gram, ale jestem w gold II. Gram dobrze jako adc, ale ta rola ma swoje minusy (zależność od supporta etc), dlatego chcę pograć top, bo tutaj dynamika bardziej mi się podoba niż na midzie, no i zawsze mogę sobie też wziąć Jayce'a, Vlada etc na mida
Szukam postaci, żeby je w miarę dobrze opanować i typowo "kerować" te gry. Bardzo dobrze gra mi się Singedem, mam spore win ratio, ale Singeda można łatwo pocisnąć, nie trzeba nawet specjalnych umiejętności, już taki Vlad czy Kayle przysparzają masę trudności. Stąd poszukiwania "bezpiecznych picków"