Quote (Xploosiv @ 20 Jun 2015 13:30)
Tutaj nie chodzi już o 5man czy raid, ale zamiast spróbować czegoś cięższego to ty jedynie lamentujesz
Kolejny przykład twojego spierdolenia. Zamiast nauczyć się grać na druida, nie stać jak pizda koło niego żeby mógł rzucić stuna z miska/zburstował na cdkach to lepiej jest sobie ponarzekać na forumku, tak.
Jesteś jebanym warzywem, pogódź się z tym czym prędzej.
Oczywiście masz rację, zresztą jak zwykle

. Nie widziałeś mnie ani razu jak gram, a pierdolisz takie farmazony, że idzie się uśmiać :D.
Pozwól, że odpowiem, na to gówno co napisałeś: nauczyć się grać na druida - okej? Szkoda, że nigdy nie grałeś na dobrego druida, tyle w tym temacie. Wiedziałbyś wtedy, że jak druid feral CHCE cie zabić, to to zrobi. Nie ważne czy będziesz uciekał, stał, czy flyhackował :D. Dali mu możliwość rzucania skilli nie swojej formy, bez shapeshiftu. Może kitować wiekszość melee klas bez problemu i w spokoju leczyć się tak samo mocno, jak healer. Sam go nie złapiesz, bo bez cd zmienia formy i zdejmuje slowy i inne duperele.
"Nie stać jak pizda koło niego" - ok, jestem teraz zajebiście ciekaw jak niby rogue, warrior, DK, pally, enh mają zabić druida NIE STOJĄC koło niego przez chwilę.

Zdarzało mi się grać na dobrych i słabych druidów, tych drugich jest zdecydowanie więcej i swoim DK rozkurwiałem ich na dwójkach bez problemu. Jak trafisz na dobrego druida, to neistety free elo dla nich.
Możesz pluć mordę ile chcesz, druid jest nie zbalansowany w porównaniu do innych klas, kropka. Jeżeli uważasz inaczej, jesteś po prostu głupi. Aż zajrzałem na charty PvP. Zgadnij, która klasa DOMINUJE powyżej 2800 ratingu? Tanecznym krokiem wypierdalaj teraz.