obaj zagrali padaczkę na ms, ale deprecjonowanie osiągnięć czy umiejętności takich piłkarzy jak Messi słowami "gra tak bo ma takich partnerow" jest trochę śmieszne ~~
ale jakie fakty? takie, że na siłę tworzysz jakiś spisek barcelońsko-katarsko-fifowski? dobierając sobie "fakty" do z góry już ułożonej teorii można każdą bzdurę wytłumaczyć
faktem jest że Messi oraz Xavi zasłużyli sobie na bycie w top3 i tyle
jak dla mnie to powinno być w tym roku top5, do dwóch wyżej wymienionych powinni dołączyć Sneider, Krysia i Cassilas
ale nie ja ustalam zasad tego pożal się boże konkursu
oni na pewno są w spisku, wybrali Messiego nie dlatego ze miał zajebisty sezon, tylko dlatego ze chcą promować Barcelonę i katarskie mistrzostwa
a już na bank maczali w tym paluchy masoni, tak to ich sprawka bez dwóch zdań ~~
przed chwilą na jednym z forów przeczytałem, że Krysia głosował na Xaviego
jeśli tak to urósł w moich oczach
nieznacznie ale jednak

pisalem konkretnie o 3 pilkarzach barcy w top 3 a nie konkretnie ze jeden z nich dostal zlota pilke. kazdy z nich byl tak super zajebisty ze przebil osiagniecia sneijdera? niech kazdy sobie sam odpowie..
@ lesnybarb ta,barca robi swoje,dzialacze szczegolnie-min. tyle dlugu zrobili ze po ponad 100 latach czy ile tam barca ma,"klub ktory nigdy sie nie sprzeda sponsorom" podpisuje umowe z abdulami