takie off topickowe pytanie, sry że się wcinam w jakże ważne rozmowy o wowie ale mam pytanie.
Postanowiłem wrócić do wowa, wcześniej grałem na us servach i mam zamiar się przenieść na europejskie. Szukam jakiegoś dobrego serva, ofc horda, mniej więcej po równo hordy i alojów. Nie sądziłem że kiedykolwiek to powiem ale szukam też serva z dobrymi polskimi gildiami, wiem że mnie nie przyjmą od razu i wogóle ale może kedyś się uda dołączyć do jakiejś. Jakie servery poleciacie?
dla tl;dr: szukam dobrych hordowskich serverów z polakami
Quote (Pozer @ Nov 24 2009 02:55pm)
burning legion - polski server i sleeperek tam gra, wiec pomoze z boostami / goldem czy jak masz jakies pytania jak cos
Jeszcze jakieś prozycje, przeraza mnie ilość polaków na b legione, nie wiem czy dam rade"D
Quote (zYwi3c @ Nov 24 2009 02:55pm)
Dobre POLSKE gildie sa tylko na Burning Legionie
W całości polskie nie muszą być, chodzi o to żeby było kilku polaków, jakby czasem trzeba było coś pomóc czy wytłumaczyć, aktualnie nie jestem obeznany w wowie
Szukam jeszcze na tej stronce tylko nie wiem w jakim stopniu tam jest prawdziwe info
http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.phpThis post was edited by hef on Nov 24 2009 09:00am