d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Piłka Nożna 2 > Oficjalny Repost
Prev13253263273283291879Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,780.00
May 30 2015 06:27am
Quote (SleepNowInThe Fire @ May 29 2015 05:32pm)
komentarz z weszło:
"A to nie jest tak, że ojciec odszedł i obu synów wychowywała mama, a jak teraz młody stał się sławny, to stary chce pocwaniakować w jego blasku? Tylko pytam.
Faktycznie zasługa dać komuś geny. Zasługa jak skurwysyn."

"Przypominam uprzejmie, że Maciej Szczęsny wypisał się z tatusiowania tudzież małżeństwa, kiedy Wojciech liczył sobie cały miesiąc. Przypomniał se, że ma syna, kiedy ten syn coś osiągnął. Faktycznie, wielkie ma zatem zasługi, porcję spermy poświęcił na stworzenie syna. Klękajta narody."

jeśli to prawda to nie dziwię się Wojtusiowi, że ma na starego wyjebane

Jak sytuacja rzeczywiscie wyglada to sie tak rly nie dowiemy, bo mozemy tylko poczytac w internetach. Z jednej strony komentarze, ktore przytoczyles z drugiej strony Stanowski, ktory twierdzi ze tak do konca nie bylo. Pewnikiem jednak mozna wziac fakt, ze jesli stary Szczesny odszedl od matki Wojtusia, to odszedl. Mial takie prawo. Pewnie isotnym bylo tez to, ze kiedy Szczesny byl dzieciakiem, to z tego co kojarze jego stary w pilke jeszcze czynnie gral, wiec jakos nie dziwi mnie fakt, ze za dzieciaka ich kontakt byl ograniczony, bo i pewnie Maciej po kraju jezdzil. Zwroc jednak uwage, ze kiedy wszystko bylo z Wojtusiem ok, to nigdy sie od tatusia nie odcinal. Nigdy nie odklejal od siebie przypietej mu latki Wojtka, syna Macieja. Jesli z jego starego rzeczywiscie byl taki kawal chuja mogl nazwisko zmeinic i sie od niego zupelnie odciac. Tymczasem kiedy teraz Maciej w mediach mu dopierdala, ale dopierdala mu w slusznej sprawie i mowiac madrze, ten wyciaga jakies brudy i nad ojca stawai Arsenal i Wengera, ktorzy byc moze za miesiac - dwa bez zalu go pozegnaja. Pranie brudow w taki sposob, jak zrobil to Wojtus to skurwysynstwo i tyle.
Member
Gold: 17.16
May 30 2015 08:02am
Quote (Rave_PL @ 30 May 2015 12:27)
Jak sytuacja rzeczywiscie wyglada to sie tak rly nie dowiemy, bo mozemy tylko poczytac w internetach. Z jednej strony komentarze, ktore przytoczyles z drugiej strony Stanowski, ktory twierdzi ze tak do konca nie bylo. Pewnikiem jednak mozna wziac fakt, ze jesli stary Szczesny odszedl od matki Wojtusia, to odszedl. Mial takie prawo. Pewnie isotnym bylo tez to, ze kiedy Szczesny byl dzieciakiem, to z tego co kojarze jego stary w pilke jeszcze czynnie gral, wiec jakos nie dziwi mnie fakt, ze za dzieciaka ich kontakt byl ograniczony, bo i pewnie Maciej po kraju jezdzil. Zwroc jednak uwage, ze kiedy wszystko bylo z Wojtusiem ok, to nigdy sie od tatusia nie odcinal. Nigdy nie odklejal od siebie przypietej mu latki Wojtka, syna Macieja. Jesli z jego starego rzeczywiscie byl taki kawal chuja mogl nazwisko zmeinic i sie od niego zupelnie odciac. Tymczasem kiedy teraz Maciej w mediach mu dopierdala, ale dopierdala mu w slusznej sprawie i mowiac madrze, ten wyciaga jakies brudy i nad ojca stawai Arsenal i Wengera, ktorzy byc moze za miesiac - dwa bez zalu go pozegnaja. Pranie brudow w taki sposob, jak zrobil to Wojtus to skurwysynstwo i tyle.

jeśli jest prawdą, że stary olał synów (dla kariery?) to sprawa jest prosta, niech wypierdala
Stanowski to funfel starego Szczęsnego, więc nie jest dziwne, że go broni i skomle o 5% z Wojtusiowej wypłaty co miecha (tylko kurwa na jakiej postawie teraz Wojtuś ma wypłacać kapuchę staremu?)
zresztą w tej całej dyskusji jaka toczy się na weszło, nie napisał nic, co by miało podważyć wersję o starym, pierdoli coś tylko o kłamstwie sprytnie pisząc coś o jakiś zdjęciach z młodymi synami, kompletnie nie dementując słów matki Wojtusia
no kurwa, przecież ten tekst Stanowskiego śmierdzi na kilometr funflowskim lizaniem dupy

zresztą, ja starego Szczesnego nie lubiłem już wcześniej, jak przyjeżdżał na Bułgarską to był jednym z 3 najbardziej znienawidzonych przeze mnie zawodników
to, że zmieniał kluby jak rękawiczki, nie mając żadnych odruchów lojalności pokazuje, że tym "kawałem chuja" to jednak jest
niech wypierdala

btw. naprawdę myslisz, że Wojtuś gra tam gdzie gra bo ma starego, który kiedyś tam kopał się po głowie w jakieś polskiej lidze?

This post was edited by SleepNowInThe Fire on May 30 2015 08:12am
Member
May 30 2015 09:18am
Ja nie lubie ich obu, ale ostatnimi czasy co raz bardziej wkurwia mnie pyszalkowatosc Wojtusia. Nie sadze, ze Wojtus gra w Arsenalu bo jest synem taty, ale nie bede twierdzil, ze niczego mu nie zawdziecza.
Co do kariery kosztem dzieci - mial rzucic pilke i zostac hydraulikiem :)?
Member
May 30 2015 11:08am
Ktoś tu sie nasmiewal ze sprzedazy nazwy Santiago Bernabeu, a tymczasem:
Rafał Stec ‏@RafalStec 19 min.19 minut temu

OMG, wg nowej umowy sponsorskiej Puchar Anglii będzie od za rok Pucharem Emiratów. Teraz czekamy, kiedy będą go grali w Dubaju. W grudniu
1 podany dalej 9 ulubionych
Member
Gold: 655.22
May 30 2015 11:49am
Quote (Rave_PL @ 30 May 2015 19:08)
Ktoś tu sie nasmiewal ze sprzedazy nazwy Santiago Bernabeu, a tymczasem:
Rafał Stec ‏@RafalStec 19 min.19 minut temu

OMG, wg nowej umowy sponsorskiej Puchar Anglii będzie od za rok Pucharem Emiratów. Teraz czekamy, kiedy będą go grali w Dubaju. W grudniu
1 podany dalej 9 ulubionych

Ahahaha ja pierdole jakie latwe gowno. Ciapate arabusy beda dyktowac warunki w drewnianej lidze xd
Member
Gold: 5.00
May 30 2015 11:50am
lolchester drewnajted chce kupic ciapate drewno z realu xd
Member
Gold: 499.55
May 30 2015 01:05pm
Quote (Janusz_Tracz @ 30 May 2015 18:50)

niektorzy moga sie ze mna nie zgodzic, ale to dobrej jakosci machoń, a nie kredens ze sklejki, van gaal napewno juz wie jak wystrugac jakas laske czy ciupage
Banned
Gold: 4,043.00
Warn: 10%
May 30 2015 01:11pm
Quote (Janusz_Tracz @ May 30 2015 05:50pm)
Kogo?
Member
Gold: 5.00
May 30 2015 01:18pm
Quote (Pozer @ 30 May 2015 20:11)
Kogo?

algierczyka
Member
May 30 2015 01:19pm
Quote (Janusz_Tracz @ May 30 2015 07:18pm)
algierczyka

ALGIERCZYK JEST NAJLEPSZYM DEFENSYWNYM NAPASTNIKIEM SWIATA TYPIE.......................
Go Back To Polska Topic List
Prev13253263273283291879Next
Add Reply New Topic New Poll