Quote (hoolz @ 10 Jan 2011 22:31)
na ms zagral padaczke i dlatego nikt nawet nie poruszal kwestii zlotej pilki dla niego, messi tez niczego z reprezentacja nie dokonal,w przeciwienstwie do sneijdera,no ale trzeba promowac barce,ms w katarze,barca podpisala umowe z katarska firma,3 pilkarzy z barcy w top 3 i wszystko jasne. ogolnie mam grubo wyjebane na to czy zlota pilke dostal messi,xavi czy ebi smolarek ale takie sa fakty

obaj zagrali padaczkę na ms, ale deprecjonowanie osiągnięć czy umiejętności takich piłkarzy jak Messi słowami "gra tak bo ma takich partnerow" jest trochę śmieszne ~~
ale jakie fakty? takie, że na siłę tworzysz jakiś spisek barcelońsko-katarsko-fifowski? dobierając sobie "fakty" do z góry już ułożonej teorii można każdą bzdurę wytłumaczyć
faktem jest że Messi oraz Xavi zasłużyli sobie na bycie w top3 i tyle
jak dla mnie to powinno być w tym roku top5, do dwóch wyżej wymienionych powinni dołączyć Sneider, Krysia i Cassilas
ale nie ja ustalam zasad tego pożal się boże konkursu
Quote (LESNYBARB_PL @ 10 Jan 2011 22:43)
messi raczej tez jutro zapomni ze ma ta zlota pilke... no ale 45 kapitanów, 51 selekcjonerów, 18 dziennikarzy uwazalo ze mu sie jednak nalezy, a watpie ze oni sa w jakim spisku przeciwko reszcie pilakrskiego swiata i specjalnie promuja barcelone.
oni na pewno są w spisku, wybrali Messiego nie dlatego ze miał zajebisty sezon, tylko dlatego ze chcą promować Barcelonę i katarskie mistrzostwa
a już na bank maczali w tym paluchy masoni, tak to ich sprawka bez dwóch zdań ~~
przed chwilą na jednym z forów przeczytałem, że Krysia głosował na Xaviego
jeśli tak to urósł w moich oczach
nieznacznie ale jednak
This post was edited by SleepNowInThe Fire on Jan 10 2011 05:03pm