d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Shakes & Fidget > Repost
Prev1323324325326327720Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 984.30
Apr 5 2011 03:55am
Quote (donlolekk @ 4 Apr 2011 22:09)
Jasne.
Czytam i mi się śmiać chce co wy tu wypisujecie:)

No nie gadaj. :>
Member
Gold: 0.00
Apr 5 2011 04:39am
Szeryf do twojej prostej świadomości...byłem w gildii CCR i wolałem wrócić do swojej starej gildi.
A czy Shadows ssie to już nie moja sprawa.
Po za tym u was non stop są jakieś chore klimaty, każdy chce rządzić co powoduje kłótnie.
Ciekawe jak długo będziecie top1? Bo widzę że znowu od Was odchodzą osoby:) Nie mam racji?

This post was edited by donlolekk on Apr 5 2011 04:44am
Member
Warn: 20%
Apr 5 2011 04:42am
Quote (donlolekk @ 5 Apr 2011 10:39)
Vins do twojej prostej świadomości...byłem u was w gildi i wolałem wrócić do swojej starej gildi.
Po za tym u was non stop są jakieś chore klimaty, każdy chce rządzić co powoduje kłótnie.
Ciekawe jak długo będziecie top1? Bo widzę że znowu od Was odchodzą osoby:) Nie mam racji?

Jakie masz acc na sf?? :huh:
Member
Gold: 28,575.00
Apr 5 2011 04:45am
Quote (donlolekk @ 5 Apr 2011 12:39)
Vins do twojej prostej świadomości...byłem u was w gildi i wolałem wrócić do swojej starej gildi.

Ile istnieje ten serwer? Ponad pol roku? Przez pierwsze ~3-4 miesiace niepodzielnie i niepodwazalnie rzadzilismy na serwerze i rozdawalismy karty. A wtedy caly trzon gildii stanowili ludzie wlasnie z tego forum, nie bylo zadnych niesnaskow, zadnych migracji, wielkich transferow. Oczywiscie dolaczali do nas ludzie na wysokich lvlach, ale caly czas trzon i kadre oficerska stanowila grupa kolegow z jednego forum. Z czasem zaczeli sie wykruszac, na pewien czas nawet Shadows prowadzilo w ranku, ale to nadal zupelnie nieporownywalne wyniki, CCR bylo na pierwszym miejscu przez ~90% czasu istnienia tego serwera, wiekszych rekomendacji juz nie potrzeba.
Ja osobiscie juz nie gram, ale to, ze przez wiele miesiecy utrzymywalismy sie na pierwszy mmiejscu, bez klotni o wladze, przy okazji dobrze sie przy tym bawiac i majac mnostwo rozrywki ( milosne dramaty :D ) swiadczy o tym, ze jest to najlepsza gildia na serwie. Trudno zeby po wielu miesiacach przewodzenia w ranku cos nie zaczelo trzeszczec. Ciesze sie, ze jeszcze ktos w to gra, ale troche sie spozniles donlolekk, znaczna wiekszosc tworcow i liderow gildii CCR juz nie gra i raczej nie czyta twoich wypocin, jestem jednym z nielicznych wyjatkow ;p
Member
Apr 5 2011 04:53am
Wypociny????
Dobre.
Fakt nie gram od początku serwera. Piszę tylko to co widziałem i widzę.
Więc nie musisz się tak unosić.
Member
Gold: 28,575.00
Apr 5 2011 05:01am
Quote (donlolekk @ 5 Apr 2011 12:53)
Wypociny????
Dobre.
Fakt nie gram od początku serwera. Piszę tylko to co widziałem i widzę.
Więc nie musisz się tak unosić.

Nawet nie zaczalem sie unosic, na spokojnie udzielilem ci w miare wyczerpujacej wypowiedzi, jako osoba, ktora wspoltworzyla ta gildie i byla w niej od poczatku przez wiele miesiecy, nie powinni cie te wypociny az tak zabolec w kontekscie calego posta, nie bylo w nim przeciez jadu czy zgryzliwosci, suche fakty.
Member
Gold: 2.16
Apr 5 2011 05:03am
Quote (crunk_mp @ Apr 5 2011 10:55am)
No nie gadaj. :>

grasz w to? :o
Member
Gold: 30.00
Apr 5 2011 06:34am
Quote (RoGh @ Apr 5 2011 10:45am)
Ile istnieje ten serwer? Ponad pol roku? Przez pierwsze ~3-4 miesiace niepodzielnie i niepodwazalnie rzadzilismy na serwerze i rozdawalismy karty. A wtedy caly trzon gildii stanowili ludzie wlasnie z tego forum, nie bylo zadnych niesnaskow, zadnych migracji, wielkich transferow. Oczywiscie dolaczali do nas ludzie na wysokich lvlach, ale caly czas trzon i kadre oficerska stanowila grupa kolegow z jednego forum. Z czasem zaczeli sie wykruszac, na pewien czas nawet Shadows prowadzilo w ranku, ale to nadal zupelnie nieporownywalne wyniki, CCR bylo na pierwszym miejscu przez ~90% czasu istnienia tego serwera, wiekszych rekomendacji juz nie potrzeba.
Ja osobiscie juz nie gram, ale to, ze przez wiele miesiecy utrzymywalismy sie na pierwszy mmiejscu, bez klotni o wladze, przy okazji dobrze sie przy tym bawiac i majac mnostwo rozrywki ( milosne dramaty :D ) swiadczy o tym, ze jest to najlepsza gildia na serwie. Trudno zeby po wielu miesiacach przewodzenia w ranku cos nie zaczelo trzeszczec. Ciesze sie, ze jeszcze ktos w to gra, ale troche sie spozniles donlolekk, znaczna wiekszosc tworcow i liderow gildii CCR juz nie gra i raczej nie czyta twoich wypocin, jestem jednym z nielicznych wyjatkow ;p

CZYTAM ofc

Kiedy startuje ten s10 ?
Member
Gold: 10.22
Warn: 80%
Apr 5 2011 07:31am
Quote (donlolekk @ 5 Apr 2011 12:39)
Szeryf do twojej prostej świadomości...byłem w gildii CCR i wolałem wrócić do swojej starej gildi.

W dupie byłeś i gUwno widziałeś. Poza tym ja w CCR byłem może jedynie przez 2 minuty, większość czasu na tej grze poświęciłem na s6 w gildii JSP TEAM, która to na s7 przekształciła się w CCR, więc nie musisz mi przemawiać do "prostej świadomości" typie -_-
Member
Gold: 7.00
Apr 5 2011 08:32am
Quote (donlolekk @ Apr 5 2011 10:39am)

nikt nie odchodzi wręcz przeciwnie coraz więcej osób chce do nas wbić a Tobie pewnie chodzi o ludzi którzy nam pomagają w lochach,wszystkie kłotnie w gidlii zaczeły się od usuwania postaci
Go Back To Polska Topic List
Prev1323324325326327720Next
Add Reply New Topic New Poll