Quote (donlolekk @ 5 Apr 2011 12:39)
Vins do twojej prostej świadomości...byłem u was w gildi i wolałem wrócić do swojej starej gildi.
A czy Shadows ssie to już nie moja sprawa.
Po za tym u was non stop są jakieś chore klimaty, każdy chce rządzić co powoduje kłótnie.
Ciekawe jak długo będziecie top1? Bo widzę że znowu od Was odchodzą osoby:) Nie mam racji?
Ile istnieje ten serwer? Ponad pol roku? Przez pierwsze ~3-4 miesiace niepodzielnie i niepodwazalnie rzadzilismy na serwerze i rozdawalismy karty. A wtedy caly trzon gildii stanowili ludzie wlasnie z tego forum, nie bylo zadnych niesnaskow, zadnych migracji, wielkich transferow. Oczywiscie dolaczali do nas ludzie na wysokich lvlach, ale caly czas trzon i kadre oficerska stanowila grupa kolegow z jednego forum. Z czasem zaczeli sie wykruszac, na pewien czas nawet Shadows prowadzilo w ranku, ale to nadal zupelnie nieporownywalne wyniki, CCR bylo na pierwszym miejscu przez ~90% czasu istnienia tego serwera, wiekszych rekomendacji juz nie potrzeba.
Ja osobiscie juz nie gram, ale to, ze przez wiele miesiecy utrzymywalismy sie na pierwszy mmiejscu, bez klotni o wladze, przy okazji dobrze sie przy tym bawiac i majac mnostwo rozrywki ( milosne dramaty

) swiadczy o tym, ze jest to najlepsza gildia na serwie. Trudno zeby po wielu miesiacach przewodzenia w ranku cos nie zaczelo trzeszczec. Ciesze sie, ze jeszcze ktos w to gra, ale troche sie spozniles donlolekk, znaczna wiekszosc tworcow i liderow gildii CCR juz nie gra i raczej nie czyta twoich wypocin, jestem jednym z nielicznych wyjatkow ;p