Quote (tournevis @ Mar 24 2019 02:07pm)
Skrajnie prawicowym? Po czym wnosisz, nie-troglodyto?
Zakładam, że po opisie "aryjski front przetrwania".
Quote (Pozer @ Mar 24 2019 02:02pm)
Jak zwykle sie mylisz.
Tak jak nie raz juz pisalem nadal nie wiem kim twoj kolega jest, skad sie tu wzial ani dlaczego caly czas do mnie szczeka, ale przez to jaki jest upierdliwy to zasluguje na wszelkie obelgi, zwlaszcza ze sam sie o nie prosi :)
Ty i w ogole on nie rozumiem dlaczego nie potraficie czegos ignorowac co wam sie nie podoba - jak np jestes w pubie i ktos z innej grupe w twojej opinii robi z siebie idiote to tez sie do niego rzucasz?
Nie można być obojętnym wobec kretyńskich zachowań, nie tylko dlatego, że to kaleczy oczy, ale i dla dobra owego idioty, który im szybciej przejrzy na oczy, tym mniejsze prawdopodobieństwo, że sam sobie zrobi krzywdę.
Czy w knajpie zwracam uwagę... To zależy. Jeżeli to jest koleś w towarzystwie kumpli karków, albo jakieś sebiki wariaciki po fecie, to niestety moje zwrócenie uwagi byłoby kretynizmem i ryzykowałbym stworzenie zagrożenia w miejscu publicznym. Wszystko w granicach rozsądku i dla dobra ogółu. Na szczęście to internety, więc porównanie porównanie lekko z dupy.