Quote (SleepNowInThe Fire @ 17 Feb 2016 21:33)
a skąd to Twoje przekonanie o ich niewinności?
Stąd że po pierwsze każdy jest z defaultu niewinny dopóki nie ma dowodów. To podstawa naszej cywilizacji.
A po drugie sam jestem zaniepokojony zmianami ustrojowymi Kaczyńskiego, byłem na demonstracjach i mnie też Kukiz obraził, a o sobie moge z całą pewnością powiedzieć że nigdy nic nie ukradłem ani nikogo nie oszukałem.
A po trzecie na demonstracje chodziło też kilku moich kumpli, przyzwoici ludzie, nigdy nic nie ukradli, podobnie jak ja niezwiązani do tej pory z polityką. Ufam im prawie tak jak sobie samemu.
Quote (SleepNowInThe Fire @ 17 Feb 2016 21:33)
a Ty kurwa kto? minister finansów?
Nie jestem ministrem finansów ale wiem że skoro daje się wielomiliardowe ulgi popierającym rząd bogatym artystom typu Kukiz to tych pieniędzy nie wyda się gdzie indziej.
Wyda je Kukiz, kupi złote kosze na śmieci albo kupi każdej córce dom za pare milionów. Wszystko w imie obrony wyzyskiwanego ludu przed bogaczami hehe lol.
Zresztą widzisz: jest program darmowych leków dla seniorów 75+. Przydzielili niecałe 4pln/miesiąc na osobe, więcej forsy nie ma, podczas gdy ludzie w wieku 75+ wydają na leki 200-400pln miesiecznie.
This post was edited by Ironfister on Feb 17 2016 03:17pm