Quote (fro5tbite @ 2 Oct 2010 15:36)
no nie, zerg zdecydowanie imba jest
UWAGA, DLA KEFIRA MILIARD EMOTEK, ZEBY WIEDZIAL, ZE ZARTUJE :P ;) :P ;) :o ^_^ ;) :o :huh:
u terrana nie za bardzo wiem co jeszcze mozna znerfowac, a co bys proponowal jako boost dla zerga (no ale bez niczego ekstremalnego/nierealnego jak dodanie nowej jednostki)
dodac +1 armor u roacha, albo zabrac mu armor zeby unarmored byl
zeby mozna bylo skasowac nydusa jak przeciwnik zauwazy
hydry powinny miec odrazu upa na zasieg, bo jedyna zaleta tej jednostki jest to ze strzela w gore ;]
corruptorom zabrac ten beznadziejny czar zeby go feedback nie zabijal
ultralom takiego splasha jak mialy przywrocic
zamiast upa do zasiegu hydrom, dac na speeda bo za wolna ta jednostka jest ( kosztuje 100/50/2limitu i jest wg mnie najgorszym unitem w grze )
i tu takie zyczenie zeby mozna bylo rzucic na jednego hacza np 2x incject larva, wtedy bym mial jakis margines bledu w macro technice ( bo u tossa walisz se jak cos 4 chronoboosty na robo, a u terrana 5 mulow ssylasz jak energia sie zbierze )
u terrana bym zmniejszyl zasieg thora vs air o jeden
vikingi wg mnie za duzy zasieg maja ( wtf corruptor jest drozszy a dostaje od nich wpierdol ) + zwiekszyc koszt bo 150/75 i 2 na raz mozna robic wtf

i wg mnie dropship co leci jest lekkim przegieciem

maruderom stima zabrac, bo miazdza wszystko co jest na ziemi
i cos z empem u ghostow zrobic zeby mozna go bylo jakos uniknac ( cos jak hsm tylko szybsze ) zeby PvT bylo bardziej skillowe i wymagajace

co o tym sadzisz?