Quote (Ezraaa @ Mar 23 2019 11:54pm)
Spodziewałem się, że w najbliższym czasie będziesz chciał wybronić swojego giermka, w którym pokładasz nadzieję niczym dziecko w plastelinie, z której chce ulepić superbohatera.
Trudno nie zauważyć co próbujesz zrobić. Starasz się usilnie podkreślać, że "podlizuję się" Majonezowi tylko dlatego, że chcesz go odciąć w możliwie jak najprostszy sposób od jakichkolwiek "vouchy" jego wypowiedzi, żebyś swobodnie mógł go - jako swego "arcywroga" - miażdżyć i zalewać lirycznym betonem wraz ze swoją ferajną w postaci dwóch odrzutów tej zacnej sekcji. Stosujesz najprostszą możliwą taktykę, której dopuszczają się najprymitywniejsze partie polityczne. Coś jak oskarżanie jakiegoś polityka, aby zwrócił pieniądze za las, z czym nie miał nic wspólnego, ale w głowach ludzi pozostanie fraza z pieniędzmi za las kojarzonymi z jego osobą :). Myślisz, że upieczesz dwie pieczenie na jednym ogniu chcąc zniszczyć mój autorytet oraz zablokować tych, którzy zgadzają się z ów Mateuszem. Najlepsze jest to, że w większości są to wołcze parodiujące was typu wklejanych gifów, co zwykłeś robić, tekstów typu "Trudno się z tym nie zgodzić.", albo "rzadko kiedy na jsp można przeczytać tak mondre słowa", czy też "hehe dokładnie tak kolego". Nawet ty nie jesteś aż takim ignorantem, żeby nie ujrzeć w tym swego rodzaju parodii :) .
To jest pierwszy i ostatni raz kiedy odpowiadam poważnie w tej sprawie. Widzę cię dokładnie Marcinie M. :)
Jak zwykle sie mylisz.
Tak jak nie raz juz pisalem nadal nie wiem kim twoj kolega jest, skad sie tu wzial ani dlaczego caly czas do mnie szczeka, ale przez to jaki jest upierdliwy to zasluguje na wszelkie obelgi, zwlaszcza ze sam sie o nie prosi

Ty i w ogole on nie rozumiem dlaczego nie potraficie czegos ignorowac co wam sie nie podoba - jak np jestes w pubie i ktos z innej grupe w twojej opinii robi z siebie idiote to tez sie do niego rzucasz?