Quote (Elfisher @ Mar 23 2019 08:32pm)
miałeś wskazać homofobię, a nie upośledzenie
A Ty masz Rybak przeczytać kilka cytatów wstecz hehe to może będziesz coś z tego rozumiał hehe.
Quote (DIABLO_PIKACZU @ Mar 23 2019 10:00pm)
Wez leki kondes
Witaminy C za dużo nie wolno bo pieka usta nie wiem czy hehe wiesz.
Quote (Pozer @ Mar 24 2019 12:11am)
Lubie cie ezra, jestes przyjaznym i inteligentnym czlowiekiem, ale powyzszy wsciekly atak jest troche hipokrytyczny - zamien w tym zdaniu mnie na twojego kolege ktorego imienia nie wymienie z wiadomych powodow, i ten tekst bedzie w 100% pasowal do ciebie.
Truda jest to sprawa, bo gościu dalej nie wychwycial kilku różnic między naszymi opiniami

ja chyba nie będę go darzyl poważaniem nigdy. Straszny charakter ma ten człowiek musi mieć bądź miał bardzo ciężkie życie tyle w nim jadu, nie pozostaje mu życzyć nic innego jak zdrowia kończyn dolnych bo na głowę za późno.
Quote (Ezraaa @ Mar 24 2019 01:54am)
Spodziewałem się, że w najbliższym czasie będziesz chciał wybronić swojego giermka, w którym pokładasz nadzieję niczym dziecko w plastelinie, z której chce ulepić superbohatera.
Trudno nie zauważyć co próbujesz zrobić. Starasz się usilnie podkreślać, że "podlizuję się" Majonezowi tylko dlatego, że chcesz go odciąć w możliwie jak najprostszy sposób od jakichkolwiek "vouchy" jego wypowiedzi, żebyś swobodnie mógł go - jako swego "arcywroga" - miażdżyć i zalewać lirycznym betonem wraz ze swoją ferajną w postaci dwóch odrzutów tej zacnej sekcji. Stosujesz najprostszą możliwą taktykę, której dopuszczają się najprymitywniejsze partie polityczne. Coś jak oskarżanie jakiegoś polityka, aby zwrócił pieniądze za las, z czym nie miał nic wspólnego, ale w głowach ludzi pozostanie fraza z pieniędzmi za las kojarzonymi z jego osobą :). Myślisz, że upieczesz dwie pieczenie na jednym ogniu chcąc zniszczyć mój autorytet oraz zablokować tych, którzy zgadzają się z ów Mateuszem. Najlepsze jest to, że w większości są to wołcze parodiujące was typu wklejanych gifów, co zwykłeś robić, tekstów typu "Trudno się z tym nie zgodzić.", albo "rzadko kiedy na jsp można przeczytać tak mondre słowa", czy też "hehe dokładnie tak kolego". Nawet ty nie jesteś aż takim ignorantem, żeby nie ujrzeć w tym swego rodzaju parodii :) .
To jest pierwszy i ostatni raz kiedy odpowiadam poważnie w tej sprawie. Widzę cię dokładnie Marcinie M. :)

się wzruszyłem nawet trochę.