d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Bieganie > Temat Oficjalny.
Prev1319320321322323471Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,704.84
Mar 9 2014 10:04am
Quote (groom @ Mar 9 2014 12:18am)
Rzucam fajki i tez chetnie powalcze :)

zapraszamy :)
Quote (LoQ @ Mar 9 2014 12:22am)
nie przywiazuje zbytnio wagi do telefonu, moja technologia obsługuje tylko rozmowy i smsy ;)
Szkoda bo podzieliłbym się, słabymi, ale wciąż wynikami.

juz rozumiem. na endomondo jest mozliwosc wpisania recznie wyników. polecam ;) tylko rywalizacje mogą Ci nie naliczać takich km, nie wiem, jak nasza rywalizacja jsp.
Quote (JohnyCage @ Mar 9 2014 12:29am)
dosyć skomplikowane skręcenie ze zwichnięciem i jeszcze zerwane więzadło jednocześnie (nie wiem jak to możliwe...)

ja bym poszedł do lekarza medycyny sportowej lub dobrego ortopedy i skonsultował możliwość biegania. Jak Ci coś puchnie,to znaczy, że może być coś niefajnego :(
Quote (Over_You @ Mar 9 2014 01:11am)
lul, czyli ja za slaby nawet dla poczatkujacych :P
anyway i tak sie nie zrazam i biegam dalej. na jutro mam mega ambitny plan, mam nadzieje ze wypali - biegne jakies 3 km po "moich" trasach, po czym zamieniam kierunek i biegne w strone miasta osciennego na basen. przeplyne krociotki (jak na mnie dlugi:P ) dystans i wbije sie na saune zeby sie wypocic do konca. mam nadzieje ze mi sie ekipa nie wykruszy i caly plan "pyknie" :P

tzn w średniozaawansowanych też narzekają, że za duże tempo czasami :) ale muszę Ci przyznać rację - ktoś kto nie biega i teraz by chciałdołąćzyć do początkujących by miał trudno. np dziś robiliśmy długie wybiegania, najdłuższe przed maratonem Orlenu. No i mnie ambicja poniosła, bo miałem skończyć wcześniej i była taka możliwość, ale prawie nikt nie kończył, tylko odpadali co niektórzy. a ja biegłem z przodu. no i miałem 10-16km zrobić, a wyszedł ponad półmaraton. no i picia nie brałem tylko kupiłem, a i tak pić mi się specjalnie nie chciało. Żel zjadłem na 12km, napiłęm się na 13km, później sporadycznie, a na 17km w ogóle oddałem komuś picie. No i pierwszy raz w życiu doświadczyłem ''odcięcia energii" :D Na 200m przed zakonczeniem biegu straciłęm do prowadzących 15-20m, bo oni przyśpieszali, a ja leciutko zwalniałem.
Quote (jestem_bogiem @ Mar 9 2014 12:39pm)
ale że ile kilometrów w te pół godziny?

dziś wszystkie grupy na OWM zrobiły ponad 21km.
Quote (Over_You @ Mar 9 2014 12:44pm)
no i chyba nici z biegania niestety
obudzilem sie z powtornym bolem gardla, lepiej chyba zostac w domu :(

nie bądź mięczak! :angry:
Quote (Bieniol @ Mar 9 2014 12:44pm)
To fakt, że Robert szybciej śmiga, ale każdy z nas trenuje jednak pod inne biegi. Mi się bardziej przydają takie długie ale w miarę wolne biegi.

Dziś razem z kolegą postanowiliśmy trochę pobiegać. Plan był na ok. 20km, ale wyszło trochę więcej :) Biegało się przyjemnie, lubię takie poranne bieganie.

no a ja myślałem, że dziś najwięcej przebiegnę :cry:
Member
Gold: 15.00
Warn: 10%
Mar 9 2014 10:57am
A tam zaraz mieczak :P
Forma jest i moglbym pojsc, ale majac w perspektywie jutrzejszy dzien na budowie wole chyba zapobiegawczo dzisiaj zostac w domu, a nadrobic w przyszlym tygodniu ten jeden dzien.
Member
Gold: 0.00
Mar 9 2014 12:36pm
godzinka dzisiaj zaliczona :) spokojny trucht , fajna dziewczyna nawet sie przylaczyla :D
Member
Gold: 6.66
Mar 9 2014 01:23pm
Quote (RainyDay1 @ 9 Mar 2014 19:36)
godzinka dzisiaj zaliczona :) spokojny trucht , fajna dziewczyna nawet sie przylaczyla :D

To jest fajne w bieganiu - laczy ludzi :D
Member
Gold: 0.00
Mar 9 2014 02:24pm
Quote (Henio17 @ Mar 9 2014 05:04pm)

juz rozumiem. na endomondo jest mozliwosc wpisania recznie wyników. polecam ;) tylko rywalizacje mogą Ci nie naliczać takich km, nie wiem, jak nasza rywalizacja jsp.

ja bym poszedł do lekarza medycyny sportowej lub dobrego ortopedy i skonsultował możliwość biegania. Jak Ci coś puchnie,to znaczy, że może być coś niefajnego :(

tzn w średniozaawansowanych też narzekają, że za duże tempo czasami :) ale muszę Ci przyznać rację - ktoś kto nie biega i teraz by chciałdołąćzyć do początkujących by miał trudno. np dziś robiliśmy długie wybiegania, najdłuższe przed maratonem Orlenu. No i mnie ambicja poniosła, bo miałem skończyć wcześniej i była taka możliwość, ale prawie nikt nie kończył, tylko odpadali co niektórzy. a ja biegłem z przodu. no i miałem 10-16km zrobić, a wyszedł ponad półmaraton. no i picia nie brałem tylko kupiłem, a i tak pić mi się specjalnie nie chciało. Żel zjadłem na 12km, napiłęm się na 13km, później sporadycznie, a na 17km w ogóle oddałem komuś picie. No i pierwszy raz w życiu doświadczyłem ''odcięcia energii" :D Na 200m przed zakonczeniem biegu straciłęm do prowadzących 15-20m, bo oni przyśpieszali, a ja leciutko zwalniałem.

nie bądź mięczak!  :angry:

no a ja myślałem, że dziś najwięcej przebiegnę  :cry:

Spoko Paweł, za tydzień pobiegniesz na pewno więcej. Ja raczej wystartuję w biegu przełajowym na 10km. Więc później w niedzielę już biegał nie będę :) Bardzo ładnie dziś pobiegłeś :) szczególnie, że tydzień temu robiłeś półmaraton. Gratulacje :)
Member
Gold: 0.01
Mar 9 2014 02:28pm
1km rozgrzewki
25 sprintów po 80m
1km schłodzenia
jak po długiej przerwie nawet przyjemnie się biegało
Member
Gold: 1.00
Mar 9 2014 03:05pm
Quote (Henio17 @ 9 Mar 2014 18:04)

nie bądź mięczak!  :angry:

no a ja myślałem, że dziś najwięcej przebiegnę  :cry:

A ja dzisiaj w końcu nic :( pojechałem na uczelnię, nie sądziłem że tak wcześniej skończę, nie wziąłem rzeczy do biegania a siedziałem na ursynowie, mogłem zrobić moją ulubioną trasę, przez las kabacki, przyczyółkową, dolina służewiecka. Ale za tydzien będę na ursynowie, chyba że te przygotowania do OWM będą i będziecie biegali znowu 21km chyba że więcej tym razem to bym się przebiegł w grupie.

Powiedz mi gdzie mozna przeczytac o tym co bedzie i gdzie sie spotykacie itd? na fejsie?
Member
Gold: 3,704.84
Mar 9 2014 04:19pm
Quote (Bieniol @ Mar 9 2014 09:24pm)
Spoko Paweł, za tydzień pobiegniesz na pewno więcej. Ja raczej wystartuję w biegu przełajowym na 10km. Więc później w niedzielę już biegał nie będę :) Bardzo ładnie dziś pobiegłeś :) szczególnie, że tydzień temu robiłeś półmaraton. Gratulacje :)

podziękował. nawet nie jest tak cierpiący,jak po półmaratonie, ale zobaczymy jutro :) za tydzień to ja w sobote 5km luźnym tempem, w niedzielę 5km na maxa :) także znowu bedę z tyłu :lol:
Quote (1970 @ Mar 9 2014 09:28pm)
1km rozgrzewki
25 sprintów po 80m
1km schłodzenia
jak po długiej przerwie nawet przyjemnie się biegało

strasznie dużo sprintów jak na pierwszy raz po przerwie. dużo wcześniej biegałeś?
Quote (b0b3k @ Mar 9 2014 10:05pm)
A ja dzisiaj w końcu nic :( pojechałem na uczelnię, nie sądziłem że tak wcześniej skończę, nie wziąłem rzeczy do biegania a siedziałem na ursynowie, mogłem zrobić moją ulubioną trasę, przez las kabacki, przyczyółkową, dolina służewiecka. Ale za tydzien będę na ursynowie, chyba że te przygotowania do OWM będą i będziecie biegali znowu 21km chyba że więcej tym razem to bym się przebiegł w grupie.

Powiedz mi gdzie mozna przeczytac o tym co bedzie i gdzie sie spotykacie itd? na fejsie?

no właśnie ze względu na Twoją uczelnię i mniejsządyspozycję czasową Bartek ma znowu szansę wygrać :)
łap linka: http://www.orlenmarathon.pl/?gclid=CLy7ruS8hr0CFSsKwwodyBAAFw
masz tam stronę, gdzie jest dużo informacji, ponadto kliknij sobie fb z tej strony,bo są tam inne informacje niż na stronie i warto je śledzić. 21km raczej żadna grupa za tydzień nie przebiegnie, może zaawansowani coś zbliżonego, ale pewnie mniej.
E: spotkania do trenngów OWM są o 10:00 przed pubem Zielona Gęś przy Polach Mokotowskich. Mnie akurat za tydzień nie będzie, bo jest zbiegiemnatury.pl i tam startuję.

This post was edited by Henio17 on Mar 9 2014 04:20pm
Member
Gold: 6.66
Mar 9 2014 04:24pm
Byl ktos kiedys na night runners w warszawie?
Member
Gold: 0.01
Mar 9 2014 11:42pm
Quote (Henio17 @ 10 Mar 2014 00:19)
podziękował. nawet nie jest tak cierpiący,jak po półmaratonie, ale zobaczymy jutro :) za tydzień to ja w sobote 5km luźnym tempem, w niedzielę 5km na maxa :) także znowu bedę z tyłu  :lol:

strasznie dużo sprintów jak na pierwszy raz po przerwie. dużo wcześniej biegałeś?

no właśnie ze względu na Twoją uczelnię i mniejsządyspozycję czasową Bartek ma znowu szansę wygrać :)
łap linka: http://www.orlenmarathon.pl/?gclid=CLy7ruS8hr0CFSsKwwodyBAAFw
masz tam stronę, gdzie jest dużo informacji, ponadto kliknij sobie fb z tej strony,bo są tam inne informacje niż na stronie i warto je śledzić. 21km raczej żadna grupa za tydzień nie przebiegnie, może zaawansowani coś zbliżonego, ale pewnie mniej.
E: spotkania do trenngów OWM są o 10:00 przed pubem Zielona Gęś przy Polach Mokotowskich. Mnie akurat za tydzień nie będzie, bo jest zbiegiemnatury.pl i tam startuję.

trochę biegałem ale bardziej rekreacyjnie i max 5-6km
25 sprintów to ok. 2km więc nie tak dużo i robiłem oczywiście lekkie przerwy
Go Back To Polska Topic List
Prev1319320321322323471Next
Add Reply New Topic New Poll