Quote (groom @ Mar 9 2014 12:18am)
Rzucam fajki i tez chetnie powalcze

zapraszamy

Quote (LoQ @ Mar 9 2014 12:22am)
nie przywiazuje zbytnio wagi do telefonu, moja technologia obsługuje tylko rozmowy i smsy

Szkoda bo podzieliłbym się, słabymi, ale wciąż wynikami.
juz rozumiem. na endomondo jest mozliwosc wpisania recznie wyników. polecam

tylko rywalizacje mogą Ci nie naliczać takich km, nie wiem, jak nasza rywalizacja jsp.
Quote (JohnyCage @ Mar 9 2014 12:29am)
dosyć skomplikowane skręcenie ze zwichnięciem i jeszcze zerwane więzadło jednocześnie (nie wiem jak to możliwe...)
ja bym poszedł do lekarza medycyny sportowej lub dobrego ortopedy i skonsultował możliwość biegania. Jak Ci coś puchnie,to znaczy, że może być coś niefajnego

Quote (Over_You @ Mar 9 2014 01:11am)
lul, czyli ja za slaby nawet dla poczatkujacych

anyway i tak sie nie zrazam i biegam dalej. na jutro mam mega ambitny plan, mam nadzieje ze wypali - biegne jakies 3 km po "moich" trasach, po czym zamieniam kierunek i biegne w strone miasta osciennego na basen. przeplyne krociotki (jak na mnie dlugi:P ) dystans i wbije sie na saune zeby sie wypocic do konca. mam nadzieje ze mi sie ekipa nie wykruszy i caly plan "pyknie"

tzn w średniozaawansowanych też narzekają, że za duże tempo czasami

ale muszę Ci przyznać rację - ktoś kto nie biega i teraz by chciałdołąćzyć do początkujących by miał trudno. np dziś robiliśmy długie wybiegania, najdłuższe przed maratonem Orlenu. No i mnie ambicja poniosła, bo miałem skończyć wcześniej i była taka możliwość, ale prawie nikt nie kończył, tylko odpadali co niektórzy. a ja biegłem z przodu. no i miałem 10-16km zrobić, a wyszedł ponad półmaraton. no i picia nie brałem tylko kupiłem, a i tak pić mi się specjalnie nie chciało. Żel zjadłem na 12km, napiłęm się na 13km, później sporadycznie, a na 17km w ogóle oddałem komuś picie. No i pierwszy raz w życiu doświadczyłem ''odcięcia energii"

Na 200m przed zakonczeniem biegu straciłęm do prowadzących 15-20m, bo oni przyśpieszali, a ja leciutko zwalniałem.
Quote (jestem_bogiem @ Mar 9 2014 12:39pm)
ale że ile kilometrów w te pół godziny?
dziś wszystkie grupy na OWM zrobiły ponad 21km.
Quote (Over_You @ Mar 9 2014 12:44pm)
no i chyba nici z biegania niestety
obudzilem sie z powtornym bolem gardla, lepiej chyba zostac w domu :(
nie bądź mięczak!
Quote (Bieniol @ Mar 9 2014 12:44pm)
To fakt, że Robert szybciej śmiga, ale każdy z nas trenuje jednak pod inne biegi. Mi się bardziej przydają takie długie ale w miarę wolne biegi.
Dziś razem z kolegą postanowiliśmy trochę pobiegać. Plan był na ok. 20km, ale wyszło trochę więcej

Biegało się przyjemnie, lubię takie poranne bieganie.
no a ja myślałem, że dziś najwięcej przebiegnę :cry: