Quote (MuFfaS @ Aug 13 2013 09:38am)
jeszcze margareth z hotelu wysyla cie do pete zebys mu przypomnial ze ma jej lodowke naprawic, chyba 650xp jednorazowo, jest jeszcze quest od barmana zeby przekabacic ta kurwe z hotelu, zeby sie przestala kurwic i przyszla pracowac w barze, ale zdzira chce zeby jej pozyczyc 400 capsow wiec ja olalem
co do encounterow to wazne zeby jakis armor na dupe zalozyc, przynajmniej jakis leather a najlepiej metal (ten 2 do kupienia na straganach za jakies 500~ wiec lepiej poszukac tam niz brac od enpeca za prawie 2k) no i jakis 10mm to tak minimum przy zalozeniu ze sie sg rozwija i wtedy nakurwiac celowanym w leb (w oko mniejsze dmg z tego co zauwazylem zadaje niz w banie, a zjada 1ap wiecej wiec jesli ktos nie jest uzbrojony w giwere to szkoda mu w oko walic)
e: btw mozemy zrobic jakas wieksza ekipe, uzbroic sie w jakiejs sredniej jakosci bron (zeby nie zalowac jak popadamy) i isc na raid do necropolis, tam sie po 300 za zombiaka dostaje, a wiekszosc z nich nie ma broni palnej i chodzi zajebiscie wolno tak wiec imo mozna podexpic tam troche
jakies leather/metal armory i do tego jakies syfiaste bronie po groszach z bazaru (moga miec durablity po 20 byle byly jak najtansze)
Ja mam hunter rifle, MA i 200 sztuk amunicji. Mogę się przyłączyć jak co.