sry, ale co ma endomondo do androida?
co to flex? jaka kontuzje miales kostki?
vouch. ale zauwaz, ze on nie biega jeszcze regularnie,tylko jest na samym poczatku przygody biegowej. i wtedy wlasnie powinien stosowac marszobiegi. chyba, ze biegnie za szybko - wtedy jest to kwestia zmniejszenia predkosci by byl bieg ciagly.
musisz miec przez okreslony czas okreslone tetno. trening powinien trwac wiec odpowiednio dlugo, a jak ktos nie ma kondycji, to lepiej przejsc do marszu,by zmniejszyc tetno, a wydluzyc okres biegania. jak juz biegasz bez problemu 30min,to wtedy wlasnie wazniejsze jest niezatrzymywanie sie - mozna zwolnic do swinskiego truchtu, ale biec dalej. kolka w barku? w zebrach - jedzeniem przed biegiem posilku, lub zbyt szybki bieg na poczatku (imho najczesciej).
Bartek i tak wygrasz, bo Robert idzie na jakosc i biega najszybciej

ja jutro ide na trening Orlenu. Tylko, ze maja najdluzsze wybieganie,a tydzien po polmaratonie nie za bardzi mi pasuje znow kolo 20km. poza tym chcialem pojsc do grupy sredniozaawansowanej, a ci beda mieli tempo pewnie kolo mojego na polmaratonie, a wolalbym odrobine wolniejsze (ew krotszy trening tym tempem).
dosyć skomplikowane skręcenie ze zwichnięciem i jeszcze zerwane więzadło jednocześnie (nie wiem jak to możliwe...)