Quote (TNA @ 15 Dec 2012 21:27)
isco to inny piłkarz niż Iniesta, bardziej przypomina Cesca, nie jest aż tak zwinny i nie ma takie dryblingu ale techniczke ma, obok Thiago największa nadzieja Hiszpanii z pomocników
póki United nie kupi kreatywnego zawodnika który będzie dzielił w środku pola nie wygra z Barca (a na pewno jej nie zdominuje bo wygrać można co pokazał np Celtic tylko w jakim stylu..)
i raczej nie jest to Isco bo to zawodnik podwieszony pod napastnika coś takiego jak Kagawa a nie typowy rozgrywający
Ronaldo wraca i Barca pociśnięta bez rozgrywającego i nie przesadzaj z tym Thiago, żadnym wielkim zawodnikiem to on imo nie będzie
Quote (Pozer @ 15 Dec 2012 21:22)
Marzy mi sie Isco z Malagi, juz teraz widac, ze za kilka lat bedzie lepszy od Iniesty.
Ja to chce w ogóle jakiegoś Hiszpana do pomocy, toć oni tam mają grad utalentowanych zawodników na tej formacji, a SAF nikogo stamtąd nie bierze, ogólni marzyłby mi się taki młody Fabregas na kapitana jak z Arsenalu jak już tak fantazjujemy

Z Hiszpanii to tylko Davida ściągnął i to na bramkę, ale transfer jak widać bardzo słuszny i przemyślany, bo ciężko teraz o taką perełke wśród bramkarzy