d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Piłka Nożna > Temat Oficjalny
Prev1317631773178317931805001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Dec 13 2012 11:31am
Guardiola jak narazie nic nie pokazał poza Barceloną. Musi potwierdzić swoją wartość w innym klubie, ma potencjał na świetnego trenera.
Vilanova też narazie nic szczególnego nie pokazał.

Quote (Zix_X @ Dec 13 2012 07:33pm)
A JA MAM PEWNIACZKA DLA CIEBIE
OBAJ GUWNO POKAZA POZA BARCA BO BARCA TO PRZECIEZ MASZYNKA KTURA NAPIERDALA SAMA, NAWET BEZ TRENERA

Z Barcelona to i Smuda by coś wygrał.

This post was edited by Pito on Dec 13 2012 11:34am
Member
Gold: 1.50
Dec 13 2012 11:33am
Quote (Pito @ Dec 13 2012 05:31pm)
Guardiola jak narazie nic nie pokazał poza Barceloną. Musi potwierdzić swoją wartość w innym klubie, ma potencjał na świetnego trenera.
Vilanova też narazie nic szczególnego nie pokazał.

A JA MAM PEWNIACZKA DLA CIEBIE
OBAJ GUWNO POKAZA POZA BARCA BO BARCA TO PRZECIEZ MASZYNKA KTURA NAPIERDALA SAMA, NAWET BEZ TRENERA
Member
Gold: 17.16
Dec 13 2012 11:37am
Quote (Pito @ 13 Dec 2012 17:31)
Z Barcelona to i Smuda by coś wygrał.

tak, szczególnie Real przed Mourinho potwierdza tą teze :)
Mancini w City zresztą także

This post was edited by SleepNowInThe Fire on Dec 13 2012 11:38am
Member
Gold: 400.00
Dec 13 2012 11:41am
Quote (elkabel @ Dec 13 2012 05:23pm)
Jak ukrywasz fakt zbrodni to się nazywa współudział elo

nie wiem czy studiujesz prawo ale karnego to byś nie zdał -_-
Member
Dec 13 2012 11:53am
Quote (SleepNowInThe Fire @ Dec 13 2012 07:37pm)
tak, szczególnie Real przed Mourinho potwierdza tą teze :)
Mancini w City zresztą także

Wybacz. Ale Mou i City to zupełnie co innego. W Barcelonie wystarczy nic nie psuć mając tak genialny środek pola jak Xavi i Iniesta przy nich to i Daniel Sikorski strzeliłby 10 bramek w sezonie (no dobra, nie). W City i Realu jest zbiór gwiazdeczek obie to drużyny z potencjałem dużym ale niewykorzystanym. Gracze Barcelony to w większości wychowankowie grający ze sobą od lat dlatego tak dobrze im to wychodzi. Trafiła im się generacja genialnych piłkarzy Xavi, Iniesta, Puyol, Messi ale nie bardzo widzę zastępców dla pierwszej trójki. Ale Fabregas pokazuje całkiem dobry poziom. Nie jest też tak, że ani Real ani City nic nie wygrało nic. Są aktualnymi mistrzami swoich krajów w 2 najsilniejszych ligach a to jednak coś.
Guardiola w Barcelonie był dla niej trenerem zajebistym. Ale żeby potwierdzić swoją wartość musi pokazać też coś poza Barceloną.
Banned
Gold: 4,043.00
Warn: 10%
Dec 13 2012 12:03pm
Quote (Pito @ Dec 13 2012 05:53pm)
Wybacz. Ale Mou i City to zupełnie co innego. W Barcelonie wystarczy nic nie psuć mając tak genialny środek pola jak Xavi i Iniesta przy nich to i Daniel Sikorski strzeliłby 10 bramek w sezonie (no dobra, nie). W City i Realu jest zbiór gwiazdeczek obie to drużyny z potencjałem dużym ale niewykorzystanym. Gracze Barcelony to w większości wychowankowie grający ze sobą od lat dlatego tak dobrze im to wychodzi. Trafiła im się generacja genialnych piłkarzy Xavi, Iniesta, Puyol, Messi ale nie bardzo widzę zastępców dla pierwszej trójki. Ale Fabregas pokazuje całkiem dobry poziom. Nie jest też tak, że ani Real ani City nic nie wygrało nic. Są aktualnymi mistrzami swoich krajów w 2 najsilniejszych ligach a to jednak coś.
Guardiola w Barcelonie był dla niej trenerem zajebistym. Ale żeby potwierdzić swoją wartość musi pokazać też coś poza Barceloną.
Pep powinien poprosic Sir Alexa o bycie jego asystentem a po roku albo dwoch moglby przejac role managera.
Member
Gold: 6,056.69
Dec 13 2012 12:16pm
Quote (TNA @ 13 Dec 2012 16:57)
w sumie to jak robilismy sobie w gimbazie szkoly turniej halowki to przez caly rok strzelilem z 300 bramek wiec mysle ze jestem nie do pokonania w historii footballu B)

lol jak raz na azetesie strzelilem hattrika na hali kibice wkroczylki na parkiet ...
Member
Gold: 17.16
Dec 13 2012 12:19pm
Quote (Pito @ 13 Dec 2012 17:53)

Wiem, że Pep musi potwierdzić swojego skilla w innym zespole, ale nazywanie np. Barcelony samograjem jest zwykłym nadużyciem. Podałem przykład Realu czy City dlatego, że tam tam graja bądź grali najlepsi na świecie piłkarze (podobnie jak w Barcelonie) i teoretycznie z takimi zespołami to by nawet moja stara wygrała LM. Jednak gówno z tego wyszło, potrzebny był/jest trener i to nie jakiś byle jaki tylko z głową, która może to wszystko poukładać. Smuda w Barsie imo gówno by ułożył, on nawet nie potrafił ułożyć drużyny pod Lewego a co dopiero pod jakiegoś Messiego czy innego Rooneya. Jednak trzeba mieć jakieś umiejętności trenerskie do prowadzenia zespołów tej klasy. Jestem zdecydowanym wrogiem samograjów.

a następców w Barcelonie jest kilku, polecam zapamiętać trzy nazwiska: Samper, Rafinha i Deulofeu :)

This post was edited by SleepNowInThe Fire on Dec 13 2012 12:22pm
Member
Dec 13 2012 01:11pm
Quote (SleepNowInThe Fire @ 13 Dec 2012 20:19)
Wiem, że Pep musi potwierdzić swojego skilla w innym zespole, ale nazywanie np. Barcelony samograjem jest zwykłym nadużyciem. Podałem przykład Realu czy City dlatego, że tam tam graja bądź grali najlepsi na świecie piłkarze (podobnie jak w Barcelonie) i teoretycznie z takimi zespołami to by nawet moja stara wygrała LM. Jednak gówno z tego wyszło, potrzebny był/jest trener i to nie jakiś byle jaki tylko z głową, która może to wszystko poukładać. Smuda w Barsie imo gówno by ułożył, on nawet nie potrafił ułożyć drużyny pod Lewego a co dopiero pod jakiegoś Messiego czy innego Rooneya. Jednak trzeba mieć jakieś umiejętności trenerskie do prowadzenia zespołów tej klasy. Jestem zdecydowanym wrogiem samograjów.

a następców w Barcelonie jest kilku, polecam zapamiętać trzy nazwiska: Samper, Rafinha i Deulofeu :)

do tego Thiago który jest chyba najlepszym młodym rozgrywającym obok Wilshera obecnie, Fabregas też ma przecież 24 czy 25 lat dopiero więc jeszcze z 7-8 przed nim spokojnie :) jest też młody Dongou ale on ma dopiero 17 (?) czy 18 lat więc za wcześnie by to oceniać
Go Back To Polska Topic List
Prev1317631773178317931805001Next
Closed New Topic New Poll