Ilość wpisów rośnie

Proszę o dołączanie do rywalizacji na Endomondo

Po moim dzisiejszym bieganiu jesteśmy wszyscy bardzo blisko siebie pod względem kilometrów

Pewnie Bartek jak zwykle pokaże plecy nam

cOr Ciebie teraz coś boli czy tak profilaktycznie poszedłeś do fizjo? Bo ja gadałem z ortopedą i on mi lekko zasugerował ćwiczenia od fizjo, ale, żeby już tam nie chodzić (100zł wizyta), bo nie ma takiej potrzeby. Jak chodziłem do fizjo to też miałem ćwiczenia na tej poduszcce sensomotorycznej

Bardzo słabo mi szło

Dziś pierwszy raz robiłem GS (gimnastyka siłowa, wg Skarżyńskiego). Jedno z najtrudniejszych ćwiczeń jest dla mnie stosunkowo łatwe, ale jednego na 1 nogę nie jestem w stanie zupełnie zrobić
cOr jak masz biegać po miękkim, to znajdź sobie trochę zieleni, bieżnia nie jest aż tak korzystna chyba. Jak miałem shin splints to początkowo autem jechałem 400m, żeby wyjść od razu na trawę i podczas 3-6km biegu potrafiłem asfaltu dotknąć tylko kilka-kilkadziesiąt razy. Później jak miałem chodnik,to szedłem nim,a biegłem potrawie tylko. Później już biegałem i tu i tu. Ale do tej pory, jak mam trochę zieleni na swojej ulubionej trasie biegowej, to wykorzystuję co jakiś czas profilaktycznie.