d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Piłka Nożna > Temat Oficjalny
Prev13123133143153165001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.01
Warn: 60%
Jan 6 2011 03:51pm
dzieki kolego
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Jan 6 2011 04:45pm
ogladam sobie mecz realu z levante i to co gra druzyna z madrytu to jest rozpacz, bodaj zadnego celnego strzalu. niby mozna tlumaczyc ze wpol rezerwowy sklad, no ale to jest real madryt...
Member
Gold: 88.00
Jan 6 2011 04:52pm
Quote (LESNYBARB_PL @ 6 Jan 2011 23:45)
ogladam sobie mecz realu z levante i to co gra druzyna z madrytu to jest rozpacz, bodaj zadnego celnego strzalu. niby mozna tlumaczyc ze wpol rezerwowy sklad, no ale to jest real madryt...

no jak grała głównie rezerwa rezerwy to cie to dziwi? wczesniej jak był w miare skład to wygrali 8-0. ładna główka kaki tam była ;p
Member
Gold: 35.00
Jan 6 2011 05:03pm
Quote (LESNYBARB_PL @ Jan 6 2011 10:45pm)

przyjmuję ten wynik na klatę bo nic się nie stało, zresztą wiedziałem że tak będzie skoro rezerwy grają ze sobą od święta w 1 składzie
a co do Benzemy - ja pierdolę te 2 słowa oddają wszystko , jeżeli Perez nie kupi/wypożyczy Mourinho jakiegoś napastnika w zimę, to przy długiej nieobecności Pipity może być krucho w tym sezonie
Member
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jan 6 2011 05:08pm
jacieeeeee przez ten real kupon mi wywaliło, aaaaaa zaorać to w cholere :c
Member
Warn: 20%
Jan 6 2011 05:09pm
Quote (sleeperek @ Jan 6 2011 10:52pm)
no jak grała głównie rezerwa rezerwy to cie to dziwi? wczesniej jak był w miare skład to wygrali 8-0. ładna główka kaki tam była ;p

rezerwa rezerwy? tzn pierwsza rezerwa to sa jacy pilkarze? bo na lawie oprocz graczy z 1 zespolu siedzieli: Pacheco, Kaká, Juanfran i Morata. wiec smiem mniemac, ze dzisiaj na boisku biegali wlasnei gracze rezerwowi + ci z pierwszego skladu. najlepszym grajkiem z realu byl dzisiaj zdecydowanie Adan a takto mozna smialo powiedziec ze w Realu Madryt jest tylko 1 zespol na miare PD i LM a reszta to tylko uzupelnienie.

Quote (Madrista @ Jan 6 2011 11:03pm)
przyjmuję ten wynik na klatę bo nic się nie stało, zresztą wiedziałem że tak będzie skoro rezerwy grają ze sobą od święta w 1 składzie
a co do Benzemy - ja pierdolę te 2 słowa oddają wszystko , jeżeli Perez nie kupi/wypożyczy Mourinho jakiegoś napastnika w zimę, to przy długiej nieobecności Pipity może być krucho w tym sezonie

imo, ciezko bedzie realowi toczyc boje na 3 frontach, majac 14-15 zawodnikow godnych 1 zespolu.

This post was edited by LESNYBARB_PL on Jan 6 2011 05:11pm
Member
Jan 6 2011 05:09pm
Quote (El_Mariaci @ Jan 6 2011 11:08pm)
jacieeeeee przez ten real kupon mi wywaliło, aaaaaa zaorać to w cholere :c

już prędzej postawiłbym Real-Villarreal 1 niż Levante - Real X2...

This post was edited by Madrista on Jan 6 2011 05:14pm
Member
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jan 6 2011 05:11pm
Quote (Madrista @ Jan 7 2011 01:09am)
już prędzej postawiłbym Real-Villarreal 1 niż Levante - Real X2...

musiałem sie odkuć czymkolwiek bo wcześniej mi bolton zawalił, teraz to już w ogóle sie załamałem
Member
Jan 6 2011 05:14pm
Quote (LESNYBARB_PL @ Jan 6 2011 11:09pm)
rezerwa rezerwy? tzn pierwsza rezerwa to sa jacy pilkarze? bo na lawie oprocz graczy z 1 zespolu siedzieli: Pacheco, Kaká, Juanfran i Morata. wiec smiem mniemac, ze dzisiaj na boisku biegali wlasnei gracze rezerwowi + ci z pierwszego skladu. najlepszym grajkiem z realu byl dzisiaj zdecydowanie Adan a takto mozna smialo powiedziec ze w Realu Madryt jest tylko 1 zespol na miare PD i LM a reszta to tylko uzupelnienie.

mogę śmiało powiedzieć iż sytuacja wyglądała tak ;
Adan- 3ci bramkarz Realu
Mateos- gracz Cantery pierwszy raz od 1' min
Carvalho - podstawa
Arbeloa- zmiennik S.ramosa
Garay- wraca po długiej kontuzji czwarty środkowy obrońca w Realu
Gago- wraca po długiej kontuzji na chwilę obecną rywalizuje o miejsce w składzie z 4 defensywnymi pomocnikami
Granero - przeważnie na ławce, służy do załatania środka pola gdy ktoś ma kontuzję/jest zawieszony
Canales- niesamowicie zdolny ale brak mu ogrania i musi się sporo nauczyć imo najlepiej wypożyczyć chłopaka a z tego co wiem to Lpool się interesował
Pedro Leon- rezerwowy
Khedira - po tragicznym meczu na camp nou jego miejsce w składzie zajął Lass, póki co Niemiec cierpi na depresję i załamanie psychiczne z powodu tego co miało miejsce w Barcelonie
Benzema- no ja pierdolę... Higuain wracaj szybciuteńko :C
teraz kwestia dlaczego zagrali zle;
a) mieli wyjebane bo wiedzieli że 8-0 jest wynikiem którego Levante nie przebije
b) brak zgrania
c) inne

rly mam tak wyjebane na wynik tego spotkania że bardziej się nie da ; D
dobrze ze grały rezerwy bo podstawowi gracze odpoczęli sobie przed Villarrealem, Barcelona stoczyła wczoraj batalię z Athletic Bilbao i na pewno troche zdrowia i sił na murawie zostawili, co przy większej ilości meczy może wyjść pod koniec sezonu

This post was edited by Madrista on Jan 6 2011 05:19pm
Member
Gold: 88.00
Jan 6 2011 05:19pm
Quote (Madrista @ 7 Jan 2011 00:14)
mogę śmiało powiedzieć iż sytuacja wyglądała tak ;
Adan- 3ci bramkarz Realu
Mateos- gracz Cantery pierwszy raz od 1' min
Carvalho - podstawa
Arbeloa- zmiennik S.ramosa
Garay- wraca po długiej kontuzji czwarty środkowy obrońca w Realu
Gago- wraca po długiej kontuzji na chwilę obecną rywalizuje o miejsce w składzie z 4 defensywnymi pomocnikami
Granero - przeważnie na ławce, służy do załatania środka pola gdy ktoś ma kontuzję/jest zawieszony
Canales- niesamowicie zdolny ale brak mu ogrania i musi się sporo nauczyć imo najlepiej wypożyczyć chłopaka a z tego co wiem to Lpool się interesował
Pedro Leon- rezerwowy
Khedira - po tragicznym meczu na camp nou jego miejsce w składzie zajął Lass, póki co Niemiec cierpi na depresję i załamanie psychiczne z powodu tego co miało miejsce w Barcelonie
Benzema- no ja pierdolę... Higuain wracaj szybciuteńko :C
teraz kwestia dlaczego zagrali zle;
a) mieli wyjebane bo wiedzieli że 8-0 jest wynikiem którego Levante nie przebije
b) brak zgrania
c) inne

rly mam tak wyjebane na wynik tego spotkania że bardziej się nie da ; D

nom zgadzam sie;p
a co do benzemy to lol. co oni tam ostatnio zrobili... trzech na jednego bramkarza :D
Go Back To Polska Topic List
Prev13123133143153165001Next
Closed New Topic New Poll