Quote (SuperAmazonka @ Mar 15 2010 10:28pm)
Jeszcze raz Ci napisze tępy troglodyto - POKER TO GRA HAZARDOWA i to nie mój wymysł. Większość ludzi na globie tak uważa. Jak masz jakieś problemy emocjonalne, które wywołują w Tobie agresje, gdy ktoś ma inne zdanie, to idź się lecz.
Po 2 nie zasłaniam się żadną wikipedią, przeczytaj to kurwa jeszcze raz:
Po 3 jak mam z tobą wymieniać poglądy, skoro wyzywasz ludzi na lewo i prawo, jak jakiś prostak oderwany od pługa?
Pierdole jakąkolwiek konwersację z ludźmi twojego pokroju, którzy nie potrafią zachować podstawowych zasad etycznych. EOT.
wlasnie widze kto kogo wyzywa ;]
co do wikipedii to zrozum kurwa, ze to twoj jedyny jak na razie argument, ktory swiadczy o tym ze poker to hazard.... nic konkretnego nie napisales a szczekasz jak zjebany pies, wiec dlatego to mnie smieszy rozumiesz? czekaj czekaj mam 2 argument!! "J
eszcze raz Ci napisze tępy troglodyto - POKER TO GRA HAZARDOWA i to nie mój wymysł. Większość ludzi na globie tak uważa." ja pierdole rzeczywiscie mnie przekonales! gratulacje
jeszcze raz odsylam do stronki wyzej baranie i nie pisz w tym temacie wiecej panie znawco, ktory nie potrafi korzystac z googli zeby sprawdzic co to jest to pokerstrategy i czym sie rozni od p*
Quote (fro5tbite @ Mar 15 2010 10:33pm)
Imo wszystko, w co gra sie o pieniadze to hazard

to napisz mi w co sie nie gra o kase?~~ nawet tenisista nie napierdala ta rakieta "4fun"
@Rafalek wlasnie na nl100 wskoczylem, na razie w marcu jestem 4bi ale malo gram ~~
This post was edited by ViNc3aNiTy on Mar 15 2010 04:43pm